Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 2
nikole spune:
Lorina001 da, sunt foarte slaba, burta e tuguiata si creste pe zi ce trece, iar eu parca ma subtiez si mai rau, asta este asa mi-e felul banui, nu se prinde si pace.
mananc f bine, zic eu,orice inafara de carne si maioneza.in rest nu pot trai fara cereale, paste,oua, avocado, fructe(citrice) salate si tofu...
Nu mananc insa dupa ora 19 nici batuta ca mi-e rau cu siguranta in timpul noptii, insa bag vreun mar sau un grefruit si gata...
Lia, ce m-ai distrat cu bonsaiul tau....da am stat cateva secunde sa realizez ce e bonsaiul!
28+
vacanta Brasil
foto burtik
Ioana75 spune:
Simo, ii uram lui iubi al tau sa aiba un spor nebun la scris sa termine repede toate lucrarile, sa te lase si pe tine la comp.
Anto, ma bucur ca e bine. Si Miruna mea coborise mult pe la 32 de saptamini parca, dar a stat bine-mersi pina in saptamina 39 cind am extras-o cu cezariana.
Lavinia, faina poza.
Carmen, sa stapiniti sanatosi apartamentul!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
anto bravo, sa iti traiasca! bine ca e bine!
otilia stiu ca LA se reface, si ca trebuie sa bei multa apa. mai multe nu stiu
ioana mamica muncitoare
nikole si io zic sa nu te iei dupa capiata aia de doctorita. cum spuneam, si eu eram slaba moarta. dar acum, daca mananc numai dulciuri, paine si fainoase, si toate seara, parca mai arat si eu a om. dar burtica tot numai in fata e. si are cam 88cm. in schimb de cand ma chinui sa beau macar un kil de apa pe zi, cantarul, fir-ar el creste cu juma de kil la 3 zile....dar cred ca e de la apa, ca altfel ar trebui sa fiu un butoi
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
first_carmen spune:
Ioana75,liadorian,lorinaoo1 va multumesc pentru felicitari. Am alergat dupa apartement o luna jumatate si intr-un final glorios am reusit. Ce m-a speriat prima data este pretul extrem de mare (anul asta au crescut cu 10% pe putin) si comisionul agentiilor imobiliare (care nu are acoperire in munca care o presteaza pentru client). Oricum o sa intram in apartament de abia la inceputul lunii iunie ca sa-l amenajam s o sa dureze ceva saptamini(are 4 camere).
Bebeii mei cresc si odata cu ei si eu. Am luat 15 kg pina acum si sunt de abia in saptamina 27. adevrul este ca mi-e tare greu sa ma abtin de la mincare (mi-e foame pur si simplu si nu am pofte).
Despre cursul acele de puericultura am gasit ceva in partea legislativa din forum dar este o discutie din 2003.Mai caut!
Carmen 27+ cu 2x Stefan si Petru
oaana spune:
pe toate si o zi buna.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ddanagh spune:
Ghinetz (Oana) - tu bei doar o juma de cescuta de cafea si iti faci probleme. Eu bea aproape juma de cana (bine - adevarul e ca e slaba), insa imi e asa o pofta de cafea dimineata si in plus beau din ea aproape toata ziua.
Legat de cumparaturi eu cred ca sunt cea mai nebuna. Mi-am cumparat aprope tot (mobila, carucior,marsupiu, hainute, chiar si pieptane......). Imi provoca o stare nervoasa stiind ca daca as fi asteptat dupa nastere, cum spune superstitia, ar fi trebui sa le ia sotul fara mine. Daca lua ceva ce nu imi placea - ii dadeam cu ele in cap........Promit ca in momentul in care ma apuc sa le spal le fac si poze. Insa am iar o problema. Alta. Na. E procuparea mea actuala.
Cu ce le spal??? Cu dero normal merge???
Dana S31 cu Daria Stefania
Ioana75 spune:
Carmen, din cite stiu eu legea cu puericultura nu s-a schimbat, e aceeasi din 2003; o sa ma uit acasa ca am hirtiile cu legile.
Dana, parerile cu detergentii sint foarte impartite, adica acopera toata plaja de optiuni. Eu folosesc aceleasi produse ca si pt hainele noastre, doar ca hainele copilului le spal separat (dero 'persil cu silan' si balsam 'lenor sensitive').
Am mincat iar cit 7 azi, iar dupa-amiaza ma intilnesc cu o graviduta de iulie (care nu e pe lista noastra, dar o salut) asa ca voi mai bobina o tura.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ddanagh spune:
Lia, o sa nastem toate bebei sanatosi si grasuni insa , asa-s femeile. Eu daca nu am probleme mi le fac. Puteam si noi sa gandim ca vom fi in alea 3% dintre femeile care nasc exact la DPN dar noi .....nu si nu, sa treaca 28 s apoi 32 s. Asa sunt si eu si ma oftic. Am o prietena care a gandit din prima luna ca ea nu va avea nici o problema si acum a intrat in s 40. Totul e bine. Dar nu a lucrat o zi in 30 de ani. Mie cred ca mi s-a tocit psihicul la servici.
Dana S31 cu Daria Stefania
jadi spune:
Dana, incearca un detergent de bb.
Sunt in supermarketuri si de asemenea incearca sa le clatesti bine. Eu am masina cu clatire suplimentara si am folosit pana la 6 luni detergent Surcare, englezesc, exista din acceasi gama si balsam si e pentru piele sensibila. Dupa 6 luni te poti risca la un detergent normal si eventual sa nu le mai speli separat de alte rufe din casa. Acum la 1 an si 7 luni nu mai fac masina separata pentru Vlad, spal la gramada si folosesc Persil cu Silan.
Deni & Vlad & Tudor