Sa vorbim de epilat??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO

Hair , astea sunt exagerari.
Herpesul genital se poate transmite doar atunci cand boala este in puseu , mai exact cand rana este prezenta.

asta de unde ai mai scos-o?? n-am acuma timp sa caut link-uri , poti da si tu o cautare pe net dupa herpes genital si o sa te lamuresti ca se poate transmite si de la persoane ce nu prezinta nici un simptom dar sunt purtatori.e adevarat ca se transmite mai usor cind e un puseu de herpes si leziunea prezenta si vizibila dar ,asa cum am mai spus,se poate transmite si daca nu exista nici un semn vizibil.nu stiu cum te incumeti sa dai astfel de informatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai , ma incumet sa dau din simplul motiv ca purtatorii atunci cand boala nu este prezenta pot intretine relatii sexuale fara probleme , asa cum si cei care au herpes buza(acelasi lucru) pot saruta fara probleme pe oricine atata timp cat nu exista pustula suprativa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Pai , ma incumet sa dau din simplul motiv ca purtatorii atunci cand boala nu este prezenta pot intretine relatii sexuale fara probleme ,

asta de la mama ta ai aflat? nu de alta dar doctorii au alta parere,daca nu intelegi urmatorul paragraf ti-l traduc cu placere:

HSV-1 and HSV-2 can be found in and released from the sores that the viruses cause, but they also are released between outbreaks from skin that does not appear to be broken or to have a sore. Generally, a person can only get HSV-2 infection during sexual contact with someone who has a genital HSV-2 infection. Transmission can occur from an infected partner who does not have a visible sore and may not know that he or she is infected.

citatul de mai sus extras de pe primul link ce a aparut la o cautare pe google http://www.cdc.gov/std/Herpes/STDFact-Herpes.htm#Howspread

Mergi la inceput

Ei , cati doctori atatea pareri.
Eu am herpes bucal , nimeni nu a luat de la mine decat atunci cand a intrat in contact cu lichidul din pustula.
Pt. herpesul genital , la fel , atata timp cat nu ai rezervorul d infectie activat nu ai ce sa iei , ca de pe piele nu se ia virusul.
Si nu mama-mea mi-a zis chestia aia , ca inca nu a facut medicina , am citit in carti ;)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Ei , cati doctori atatea pareri.
Eu am herpes bucal , nimeni nu a luat de la mine decat atunci cand a intrat in contact cu lichidul din pustula.
Pt. herpesul genital , la fel , atata timp cat nu ai rezervorul d infectie activat nu ai ce sa iei , ca de pe piele nu se ia virusul.
Si nu mama-mea mi-a zis chestia aia , ca inca nu a facut medicina , am citit in carti ;)

evident ca habar n-ai despre ce vorbesti si cred ca nici macar nu ai habar in ce carti sa cauti informatii.mi se pare extrem de irespnsabil din partea ta sa te lansezi in astfel de afirmatii.sper sincer sa-ti schimbi optica si atitudinea pina la terminarea facultatii...

Mergi la inceput

E bine speed ca stii tu despre ce vorbesti
La mai mare si la cat mai multe linkuri , cartile evident sunt "trecute"

Mergi la inceput

evident ca stiu despre ce vorbesc,altfel nu m-as fi amestecat in discutie.spre deosebire de tine eu chiar am absolvit facultatea de medicina.nu toate cartile sunt "trecute",doar unele...ale tale cu siguranta.desi sunt convinsa ca nu te-ai obosit sa studiezi problema doar te incapatinezi sa iei apararea unor practici depasite si periculoase...atitudine nu prea demna de un medic chiar doar in devenire...

Mergi la inceput

Speed , daca ai absolvit medicina inseamna ca ai rtecut si prin microbiologie.pai atunci , sa vedem : infectia apare la nivel cutanat , virusul prinde un neuron si merge de-a lungul traiectului sau cantonandu-se la nivel sacrat , de asta nu se poate trata pt. ca nu ajungi la el .
In diverse stari imunodeprimante, stres , premenstrual , samd se activeaza si apare leziunea, secretia si toata bucuria aia . In timpul acesta infectarea partenerului se face prin intermediul solutiilor de continuitate.
Cazurile in care herpesul nu este simptomatic sunt putine , si infectarea partenerului se face de obicei din cauza ca exista si herpesul bucal si cel genital , transmitandu-se astfel mai usor, nu in timpul sexului de la nivel cutanat cand nu exista nici o leziune prin care acesta sa poata fi transmis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si pt. ca tu imi cunosti biblioteca iar alti doctori sunt prosti , uite ce am gasit EU pe net acum 2 minute

"Herpes simplex
Description
An in-depth report on the causes, diagnosis, treatment, and prevention of herpes simplex.

Alternative Names
Genital herpes; Fever blisters; Cold sores

Transmission

To infect people, the herpes simplex viruses (both HSV-1 and HSV-2) must access the body through broken skin or a mucous membrane such as inside the mouth or on the genital area. Each virus can be carried in bodily fluids (such saliva, semen, fluid in the female genital tract) or in fluid from herpes sores. The risk for infection is highest with direct contact of blisters or sores during an outbreak."

poate vrei sa-ti dau si bibliografia si numele doctorilor.

Mergi la inceput

draga mea,nu vad cum iti permiti sa afirmi ca "alti doctori sunt prosti". doctorul ce a sfatuit-o pe hair stie despre ce vorbeste,doctorii ce au scris cartile din care am invatat eu stiu despre ce vorbesc etc. doar tu ai surse diferite.in citatul pe care mi l-ai dat se confirma exact ce am spus si eu,daca nu intelegi ce ai citat singura ti-am mai spus ca iti traduc cu placere.tu ai afirmat ca herpesul genital se transmite exclusiv cind leziunea e aparenta si supureaza,iar in linkul ce l-ai pus tu scrie ca atunci e riscul cel mai mare de infectie,dar nu exclude transmiterea si cind rana nu e vizibila.despre asta vorbeam pina acum.si da,se poate transmite si prin ceara infectata.cred totusi ca bat apa in piua cu tine,sper macar ca discutia a fost de folos altor fete.

Mergi la inceput

Draga mea , era o ironie la adresa ta (data viitoare voi fi mai explicita) , mai exact la modul tau arogant de a contrazice. Pe langa faptul ca am gasit in carti de medicina ACTUALE , adica de dupa 2002 , au spus-o si doctorii , la ei ma refeream , ca indirect i-ai facut prosti.Stiu ca eu fiind studenta si neajungand inca la cursul de gineco pe care l-ai facut tu par mai prostana , dar nu sunt .
;)
Scrie :
"The risk for infection is highest with direct contact of blisters or sores during an outbreak."

Inseamna:
Riscul infectarii este cel mai mare(nu higher , adica MAI mare) cand are loc acel contact direct cu rana, adica soluti de continuitate in timpul puseului.
Cel putin asa vad eu , daca am gresit sa-mi spui.Stiu ca ridicat este traducerea , dar asa se subliniaza mai bine ideea.

Mergi la inceput