Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by oana_r

am o prietana ,are 39 ani si este insarcinata si medicul ei i-a dat sa faca la 9 saptamani TT ,iar cei de la laborator au spus ca este prea devreme si ar vrea sa faca o eco morfo fetala.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos





Cred ca era vorba de bitest nu de triplu test. Bitestul se face intre 8-12 saptamani parca (adica oricum mai devreme decat TT ).

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor la voi ce forma are burtica??...cum incepe sa creasca?

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Rotunda, dar mai mult mai mult sub buric. Dimineata nu pare prea mare, dar spre seara e destul de mare . Adica e foarte clar ca sunt se vede de la o posta.

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by dany26

alfa_anca dar nu inteleg de ce abia acum mi se rapunde?...de la pagina 3 cum ai observat si tu?Din cauza forum-ului sau...credeam ca au fetele mai vechi altele de povestit si nu au timp sa imi raspunda si mie??!!

Deci DN=02.05.2007, UM= de pe 8 feb pana pe 15 feb, DPN = 1 Dec. (desi eu personal cred ca se va intampla mai tarziu...dar asa a zis dr....)

Pana la urma....voi beti cafea....oare e voie.....eu de cand am aflat de sarcina nu am mai pus gura pe cafea....desi mi-e un sssooooomnnnnnnnn....

Ellis....si eu ma aflu cam in aceeasi sit ca tine....nu am greturi nici macar pofta de mancare....doar sanii ma cam dor....si sper si eu sa fie totul ok....ca ma cam mir si eu ca si tine....AAAAAA......si nici nu m-am ingrasat deloc desi au trecut aproape 3 luni....

12+







Deci, mesajul tau, chiar dc tu il vezi fiind logata, noi nu il vedem pana nu e citit si aprobat de un moderator. Deci tu postezi si moderatorul nu citeste imediat, si noi intre timp scriem si scriem si al tau tot nu apare. Spre ex : tu ai pus mesaj la pagina 3, dar a fost citit cand noi am ajuns la pagina 6, deci atunci a fost aprobat si apare acolo unde tu l-ai postat, nu apare la sfarsit. Si nimeni nu se mai uita in urma, decat cele ce nu au citit deloc si au de citit din urma. Eu am observat mesajul tau deoarece tocmai ce citisem un mesaj de la alta fata la sf topicului si cand am schimbat pagina acelasi mesaj de pe pagina anteriora aparea pe noua pagina, deci am inteles ca a mai aparut un mesaj intre timp (adica al tau) care le-a mutat pe celelate inainte. Sper ca ai inteles ce ti-am explicat. Imediat ce vei trece de cele 10 mesaje moderate mesajele tale vor aparea imediat si fetele iti vor raspunde la fel de repede dc stiu sa iti raspunda.
Te pup.

Anca 14+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Dany26 DN 02.05.2007?? eu asa am trecut anul, 2007, ca asa ai zis tu. Eu nu beau cafea, m-am lasat decat sunt insarcinata, nu ii simt lipsa, darmai iau asa de 2 ori pe luna cand mi-e pofta sau cand nu am dormit suficient de mult.

Roxana si la mine tot de jos de sub buric s-a umflat. Dar pana seara datorita balonatului, e umflata toata toata pana sub sani. Si da, eu acuma fac TT ca asa m-a trimis dr meu. Cei de la GeneticLab spun ca se face incepand de la varsta de 14s1z. Eu voi avea 15s maine. Eu stiu ca se face intre 14s1z si 18s, dar cel mai bine e intre 16s si 18s(asta din alte surse).

Eu deja m-am ingrasat 3.5kg, desi sapt trecuta va spuneam ca am cam 2kg si un pic in plus. Nu e f mult, dar nici putin nu e.......eu deja am plecat de la kg muuuuulte peste limita asa ca sper din tot sufletul sa nu iau fff multe, mi-ar placea sa iau maxim 12-14...dar sa vedem.



Anca 14+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu am luat 5 kg asa ca stai linistita..va intrebam de burtica ca mie mama imi spune "tuguiat-o"

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare la burtici!!!
Eu de cand m-am inscris p forum v-am scris destul de rar pt ca observasem si eu ca mesajele apareau terziu postate si parca nu mai erau de actualitate
acum am aflat ca trebuie sa treaca vreo 10 mesaje de moderator apoi e postat...asa ca voi persevera
Eu am implinit azi 8 saptamani fix si mi-au mai trecut si greturile, usoare de altfel.
catus76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

RGE, si la mine s-a tuguiat burtica, asa e la fetite!
Eu am burta mare si dimineata si seara si in pat.

De cosmaruri, mai am si eu din cand in cand, de, sarcina!
Si treaza le am ma uit pe unde merg mi-e frica sa nu ma impiedic si sa cad pe burtica, cand cobor scarile ma tin de balustrada, cand sunt in aglomeratie stau cu mana intinsa sa nu ma loveasca "grabitii si necioplitii", cand intru in lift prefer sa intru ultima pt a evita impingelile, etc .

Azi noapte am visat ca trebuia sa nasc, si tot neamul era in casa (vreo 40 de oameni) si si la greu, nimeni nu se uita la mine, si eu mergeam de la unul la altul si-i rugam sa ma duca la spital, si-mi ziceau ca nu pot c-au beut toata noaptea m-am perpelit de griji, m-am sculat nervoasa pe hasband cum poate sa-mi faca asa ceva!

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetlor am citit pe reclama ilegala - avertizare ca "In jurul a 14 saptamani este contraindicat a masura pliul nucal, intrucat sunt obtinute rezultate false"scris de un medic specialist cunoscut in Iasi.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Marti am fost la dr de fam si mi-a luat sange pt analizele de specialitate...rezultatele abia peste 2 sapt cand voi merge iar si la dr ginecolog...sper sa iasa bune
azi la serv tocmai am aflat de o colega ca e insarcinata si m-am bucurat mult pt ea ca si-a dorit bebe-ul ffff mult!
Sper sa putem schimba impresi cat mai curand...mai am putin si trec peste cele 10 prime mesaje
8 fix

Mergi la inceput