Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

Buna dimineata la cele mai multe dintre voi si pt toate...eu abia acum ma pregatesc de somn si am intrat sa vad ce mai fac burticile,am vazut pozele de la intilnire!sunteti niste frumoase toate si am vazut si papanasi si am o pofta de imi vine sa ma pun sa-mi fac,..dar e prea tirziu...O zi usoara si plina de bucuri pt fiecare din voi

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Iar mi-e foameeeeeeeeee. Daca o tin tot asa, in curand nu ma mai pot misca.
Taby, eu pusesem pozele cu papanasii separat ca sa nu le vada decat cine vrea.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu de ieri sunt deprimata ca am citit subiectul de la contractii nedureroase si de cand am citit de nasteri la 23 si 26 saptamani. Fetele care au mai avut contractii cum va simtiti? Voua v-au trecut contractiile dupa tratament? Ca eu chiar si cu tratament am destule pe zi desi sunt nedureroase nu pot sta linistita. Ma tot gandesc ca eu o sa trebuiasca sa iau tratament pana la nastere dar macar sa fie bine si sa nasc cat mai tarziu 36, 37 saptamani.Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, parca si prea multa informatie strica. Mai bine nu mai citeai. Stai cumintica si urmeaza tratamentul dat de dr si nu te mai gandi la nasteri la 26 sapt. Va fi bine, ai sa vezi.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Ramonel eu nici acum nu stiu sigur ce e mi s-a spus o data fetita o data baietel nici bebe nu statea deloc cum trebuie, dar daca ai fost la Iosup cica el nu prea da gres desi au fost si cazuri cand a aparut putzica mai tarziu. Vroiai baietel?Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

myral nu conteaza ce este,sanatos sa fie!!!Dar acuma m-am entuiasmat de fetita.Si s-a vazut clar ca e fetita.De fapt eu doar la nume de fetita m-am gandit ca cele de baiat nu-mi plac nici unul.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Sim asa e cu cat citesti mai mult cu atat apar mai multe ganduri eu citeam ca sa vad ca si alte fete au avut probleme si a fost bine.Oana eu nu am facut decat analizele date de med de fam dar unele fete au mai facut si altele toxo listeria...Myral22+

Mergi la inceput

Ramonel sa fie sanatoasa fetita sa spune ca mamele simt ce au in burtica poate de asta te-ai gandit la nume de fetita.Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

myral
nu am dureri nu am contractii de nici un fel pana acum totul a fost ok si sper sa fie la fel si de acum inainte.
mi-am promis sa nu mai ascult de nimeni.
eu merg la o tanti doctor si ea e o draguta.asa a fost de la inceput.
multam de raspuns.
,a duc sa ma pregatesc sunt tare curioasa ce o sa zica doctorita.pana acum mi sa spus co sa am baiat iar a doua oara fetita, sa vedem astazi ce ne mai zice.

spor la scris

AFIBEBE23+Cristian Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu la sarcina cu Victor am avut contractii nedureroase incepand parca din sapt 22, ei bine, mi-a dat medicul un tratament si in cca o luna au disparut complet si au reaparut alt tip de contractii in luna a noua. Deci luati cu incredere tratamentul pentru ca functioneaza!!!

Controlul pe masa nu ar trebui sa doara, doar daca e medicul un insensibil si isi baga degetele fara nici un pic de delicatete, slava domnului n-am avut parte de asa ceva.

Intalnirea a fost super, papanasii ca papanasii, dar eu am visat noaptea salata aia si acum ma duc sa cumpar ulei de masline (eu ca fraiera nu folosesc, nu stiu ce-o fi in capul meu, ca e asa buuun) si dupa masa confectionez o salata.

Fetelor sunteti niste simpatice si dragute si super mamici si sper ca viitoarea intalnire sa fie in grup largit ca...numai sase cate am fost nu am reusit sa zapacim personalul de acolo era destul de prezent dl ospatar, dar ganditi-va cum ar fi sa ajungem vreo 20 la restaurant si asta prin luna a saptea, a opta...

Andries

Mergi la inceput