Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, te astept maine cu rapotul, apoi calculam procentul inflacaratelor. Ok?

Roxa, La multi ani fericiti impreuna!

Delia, ce gust au mangostinele astea?

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Dragelor ,rad si plang in acelasi timp.
Aseara am stat pana pe la ora 1 si am facut o curatenie bec.
Azi am venit cam incinsa si am stat vreo ora in pat.M-am trezit fresh si m-am gandit ca ar fi bine sa gatesc ceva si sa fac o prajitura ca maine imi vin copii.
Am dat drumul la cuptor , sa se incinga si m-am dus in dormitor la calculatorul Oanei ( a venit un tip sa instaleze niste jocuri si vroiam sa vad ce face).
Dupa vreo 10 minute am zis ca ar fi timpul sa ma apuc de treaba si m-am dus la bucatarie.Am deschis usa si nu stiam de ce nu vad nimic.....in bucatarie era un fum de il taiai cu cutzitul, toata bucataria era numai funingine, aragazul era in flacari .
Si m-au apucat toti nervii si tot stergand am constatat ca in cuptor se topise o jucarioara de a lui Doruletz.
Zilele trecute a varsat o tigaie cu ulei (care se afla in cuptor)si probabil atunci i-a scapat jucaria.
Si chiar ma amuzam cand imi spunea mama ca a sters la ulei de i s-a facut rau.
Asa ca am ce face si in seara asta....imi era teama ca o sa ma plictisesc.
Si nu va mai spun ca pe balcon erau rufe intinse si acum trebuie sa le spal din nou , ca sunt negre.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Imi pare rau ca nu am intrat zilele astea, dar au trecut f. repede.
Raport, din nefericire, nefavorabil (sunt in prag de "rusi"): 71,5 kg, deci + 0.500 kg. Asta inseamna un total per concurs de 5,4 kg. . sunt totusi multumita, pentru ca mi-am depasit targetul. Mai ales ca am facut o pauza de la sala, saptamana trecuta nu am fost deloc. Dar voi relua dupa "rusi"

Felicitari InaC
Bfly , te asteptam la raport....! Unde esti?

Nu are sens sa va plictisesc cu ce am mancat eu zilele astea. Sambata am fost si eu prezenta la mama (ca si sora mea). Ieri, am fost la biserica, unde preotii au facut masa (poarta numele de Constantin, dar nu am mancat decat o jumatate de copan la gratar si o jumatate dintr-o feliuta de tort.

Azi, binenteles ca la servici am avut 3 sarbatoriti, dar am rezistat eroic, si nu am mancat nimic. Doar meniul meu: 1 mar, o para, salata de varza cu patrunjel si cu o bucata de branza (va suna familiar, nu?).
Seara am mancat cateva bruschetii (Maretti) cu spanac si cu branza.

Cam asta este.

Mii de scuze.... La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Imparati Constantin si Elena.

Si eu sunt de acord cu ziua de raport marti. Concursul incepe din 29 mai?
Targetul meu pentru acest concurs:3 kg.

Fetelor formam aceeasi echipa?
Pupici

Albastrele ambitioase maine nu vor mai fi....GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Da, sunt de acord!!!

Bfly hai la raport!!!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele,aici sunt,deschid subiect nou imediat ce-mi adoarme copilul,acum trage de mine sa-i fac o baie si apoi sigur pica rupt ca s-a culcat tarziu aseara.
Aveti numai putintica rabdare cu noul capitol!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,eu merit purcelul+ 300 gr.,e drept ca am sarit calul saptamina trecuta.Sper sa fie mai bine de acum incolo caci merg si la sala si sint super ocupata.
Tzuni,bravo tie ca te-ai distrat,nu iti mai fa atitea probleme ca areti foarte bine,te avantajeaza si faptul ca esti inalta.Mi-as fi dorit sa am macar 1,70/72..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput