Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna.
Fetelor...pentru cele care cunoasteti...am o intrebare : eu sunt in sesiune si iau forever lycium plus...ingrasa cumva? deja sunt atat de stresata sa nu-mi pericliteze dieta ca nu stiu ce sa fac. dar am 8 examene in 2 saptamani..si chiar nu mai fac fata...ce ma indrumati? sunt de la forever living product..contin lycium extract si esenta de lemn dulce, celuloza,acid stearic,magneziu,si alte chestii pe care nu le inteleg...voi ce stiti despre asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

dordia, sunt de acord pentru concursul urmator,dar sa ma primiti in conditiile in care intre 14 si 25 iunie nu voi putea posta.

multi pupici,ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara! Cristos s-a inaltat!

Perfect de acord si eu pentru echipa formata.
InaC , pentru mine cred ca nu este o problema daca nu postezi in perioada respectiva, dar sa incerci sa te tii de concurs. Sper ca serifele care vor fi atunci sa fie si ele de acord.

Hai sa va zic ce am facut azi: dimineata nu am putut sa ies afara, asa ca am plecat la servici, unde am mancat:
- o felie de cozonac de la o colega care a impartit.
- o gulie mare.
- branza de bivolita (cam sarata si putin cam grasa) cu 3 castraveti verzi.
- 2 litri apa plata cu lamaie

Seara am fost la mama si am mancat: 3 sarmalute in varza cu putina mamaliga rece, si binenteles nu am rezistat si am mancat niste fursecuri si covrigei cu cascaval. Asra este. Bine ca maine este vineri si voi manca fructe (mere) si legume (castraveti verzi, gulie)

Am uitat sa va spun, dar inainte sa plec de la servici, m-a luat o durere de burta , de m-am deranjat, asa ca fara sa vreau am iesit "afara"....

Va las acum si va urez noapte buna!
pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi....GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

InaC si eu sunt deacor atata timp cat incerci sa iti atingi targetul.

Va poop ca mor de somn!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am venit si eu sa va mai salut, felicitari Dordia si minunate poze din R=Thailanda!! Sunteti niste frumoase!!

Io in schimb am luat deja 10 kile
Delia, uite cum e cu mancatul de prostii pe sarcina: nu e chestia doar cu poftele, ca alea se infraneaza cu nitel creier:))
Numai ca la gravide creierul e nitel in repaos:)))), adica vointa e mai slabita si rezisti mai greu tentatiilor. Eu am zile in care mananc aproape regim (carbo in plus fata de dieta de slabit adica, dar sanatosi, paine integrala, cartof fiert etc) si zile in care scap aiurea.De ex, eu care nu-s fun MK, azi am mancat filet o fish cu cartofi prajiti.Groaznic!! Junk food si ingrasator. Dar toata dimineata nu-mi fusese foame, deci n-am manacat pana la 12 nimic(nu-i sanatos, dar efectiov n-am putut, ce sa fac!)...si ceva din creier imi spunea: Mac, Mac,. Mac:)))))))),eram in oras,,,si....
in general insa mananc sanatos, dar am avut si perioade de mare stress in care am bagat praji, asta e....cel putin 3 kile sunt degeaba puse, ideal ar fi fost ca la 23 de sapt de sarcina sa am numa 5,6 in plus.....

Ruxandra, eu stau 3 ore jumate in aeroportul din Praga....nu ma hazardez sa ies la vizitat.

Tzuni, ce sala ai vizitat?
pup silfidutzele!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele ce faceti mai slabiti? eu cred ca am depasit o faza de platou si sper eu sa ajung in ziua de luni cand ne vom spune raportul sa trec la o alta grupa de kg.

Voi, ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!

Am si eu o veste mareeeeeeee...au venit rusii deci am scapat de o noua portie de hormonei.
Toata saptamana am fost cuminte si prin urmare s-a topit deja un kg si poate pana luni la raport reusesc chiar - 1,5kg.

Meniul meu este compus in cursul zilei din cat mai multe mere, portocale, grapefruit sau kiwi (de cate ori simt senzatia de foame) si la pranz un gratar din piept de pui sau peste cu legume sote.

Dordia2000, felicitari pt sarcina. Asteptam sampania.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Zuzilici, ma bucur sa te "revad" !

Sabina, am fost la o sala in Parcul Tineretului.

Inuta 12 nu stiu ce pastile iei tu si ce efect au, dar iti urez bafta la examene!

Delidana, ai terminat tratamentul sau mai ai?

Mephala, esti microbista?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dordia, felicitari! Ti-a confirmat doctorul sarcina?

Inuta 12, n-am auzit de pastilele de care zici tu, dar daca esti atit de stresata sa nu te ingrasi din cauza lor, de ce le mai iei? Mi se pare ca nu ai nevoie de mai mult stres in perioada asta asa ca de ce te complici? Daca sint prescrise de doctor e alta problema....da chiar, de ce si la recomandarea cui de iei? Eu te indrum sa inveti si bafta multa la examene!

Tzunica, diseara iau ultima pastila dar miine mai am de facut o injectie (din tratamentul cu injectii date de doctor cind m-a muscat catelul) si daca nu apare o alta reactie pot sa ma apuc de sport. Probabil de luni incolo...

Zuzi, ma bucur ca mai vii pe la noi.

Sabina, mersi pentru lamurire.

Puskin ce-o mai face ca n-am mai "vazut-o" de ceva timp...

Carmen, cred ca Mik e deja in concediu asa ca probabil ar trebui schimbata iconita din dreptul numelui.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E mare lenea la subiectul nostru! Asa cevaaaaa......

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput