Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 16
ina C spune:
Nu ati vrea sa povestim despre vechile cure pe care le-am tinut?
(Cit timp, in ce a constat, cite kg am pierdut, cite am pus la loc etc)
ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
anky spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, am avut urticarie si desi mi-a disparut de pe piele, iau si acuma niste pastile anti-alergice. Mi-a fost recomandat sa nu fac efort pina termin pastilele.Si stii cum e cind nu ai voie sa faci ceva....
Am cautat-o pe Anky in lista cu zilele de nastere si n-am gasit-o...dar ii urez si eu La Multi Ani! lui bebe blond.Si uite asa am descoperit ca miine este ziua lui Vladut, pui de DianaR si a Cristinei_C!
La multi ani si multa sanatate amindorura!
![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Merci de urari,eu sint nascuta pe 11 februarie '74
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
DianaR spune:
La multi ani Cris, pui de Anky!
Delidana,
multumim!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
violeta70 spune:
Buna seara!
Tarziu ca de obicei. Azi am avut o zi f. grea tinand cont ca ieri am lipsit.
InaC , nici nu stiu ce sa mai spun. Regimul meu consta, asa cum am mai spus-o in cat mai putine calorii. Sincer, nu ma asteptam la un asemenea rezultat pentru saptamana asta. Miscare, nu am facut decat marti la sala, dupa care nu am mai fost. Vineri am plecat pe la ora 14.30, si am baut toata ziua apa plata cu lamaie si am mancat niste sticksuri pe drum. Cand am ajuns acolo, am mai mancat niste gulie. Sambata am ciugulit cate putin (inclusiv din prajitura pe care soacra sora-mii mi-a facut-o: prajitura cu ness). Dar am mancat doar o bucatica. In rest am mancat niste branza, varza cruda, gulie si niste icre preparate in casa, fara paine. A doua zi, duminica seara am facut gratar: mici, pui, pastrama de oaie, carnaciori si peste. Am mancat din toate cate putin cu castravete verde. In plus am mai mancat 1-2 bucatele de prajitura cu ness si o placinta cu branza (tot o bucatica). Luni nu am mancat nimic, decat apa plata, fara lamaie, iar seara cand am ajuns acasa am mancat un baton FIBROBAR. Cam asta a fost meniul meu in week-end. Binenteles ca ma asteptam sa ma ingras ceva (vineri inainte de plecare aveam 72 kg, iar luni cand m-am cantarit, seara, aveam 71 kg.) Nu mi-a venit sa cred, asa ca am dat raportul abia azi dimineata.
In rest m-am distrat destul de bine, mai ales ca nu-mi vazusem nepotii de la Craciun. Sambata seara am fost la Festivalul de Jazz, care s-a tinut timp de 4 zile. A fost super. Sambata seara a fost ultima seara, si a fost seara americana.
Mephala30 multumesc pentru urcarea pe podium. Nu pot sa va zic ce fericita sunt.
Apropo, sa stiti ca am am profitat de week-end-ul la Brasov, asa ca mi-am facut o serie de analize (cumnatul meu este medic de laborator). Stau destul de bine, nu sunt anemica (sunt la limita). Oricum stau la fel ca la ultimele analize (in noiembrie). Mai mult, cu glicemia stau chiar mai bine: 99 in loc de 107 (in noiembrie). Oricum important este ca eu ma simt bine, nu ma simt slabita, asa ca voi merge inainte.
Va las acum ca ma niste treaba. 
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
....GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
addya spune:
raport cu intarziere din motive de net lipsa
-1 kg.
fetelor eu cred ca ma opresc din cura pt ca nu mai vrea organismu'.
eu am dat jos 22 kg shi momentan cred k imi ajunge. E adevarat ca am un an de cand ma lupt cu kilele astea dar corpul meu zice halt!
m-a dat rau peste cap caldura asta, nu pot manca ziua si as baga in mine seara. e adevarat ca ciugulesc fructe multe dar regimul meu nu ma lasa sa mananc nimic seara...asta e, trebuie sa ma declar multumita acum cu ce am si sa fac o mica pauza!
am sa intru la raport pana cand se termina concursul ca sa nu incurc echipa
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
anky spune:
Tzuni,Delidana,misto pozele,super ca v-ati intilnit tocmai in Thailanda.
Dordia,astepti si tu bb-ic sau nu am inteles eu bine.
An-k,cum te simti gravidutza,e totul ok?.
anky spune:
Indra,La Multi Ani! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna, fetelor!
AM trecut doar sa va salut. Stau inchisa in casa si ma uit la filme. Am vazut si (re)vazut:
Saw 1, 2 si 3
Sweet November
The White Massai (care m-a facut sa ma doara stomacul!)
Coyote Ugly
The Libertine
am iesit si din casa sa vad Next cu Nicolas Cage - o prostie in opinia mea, dar merita vazut pt Cage care e fain rau de tot si vad ca nu imbatraneste deloc!
acum fug sa mai vad un film.
De maine voi fi mai activa, si pun si pozele.
Un we frumos si fara...urticarie!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni,si eu sint fan Nicolas Cage,e traznet tipul,are ceva interesant,ceva extrem de atractiv.Tot am sperat ca il voi intilni pe Rodeo Drive in Beverly dar nu am avut norocul
Uite ce fain e Cage in reclama de la Montblanc
http://www.montblanc.com/6718.php

mephala30 spune:
La multi ani, CristinaC! Sanatate si impliniri!
La multi ani, Vladut! Sa cresti mare, sa fii cuminte si sa-ti asculti parintii! Diana, sa-ti traiasca flacaul! 
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
CristinaC, LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI IUBITA!!!
Vladut, LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE
!!! Diana, sa-ti traiasca puiutul!!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 

La multi ani si multa sanatate amindorura!