Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Raport: 62.3 kg, un minus de 300 de grame.
Am exagerat ieri la gratar, iar acasa am mancat niste saratele si ciocolata de casa.

Va astept la raport pe toate!

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Raport 82.4kg deci minus 1 kg doar , asta e.

Haideti la raport!

Cookie si Alma pe unde sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu din pacate raportez stagnare, se pare ca nu pot cobora sub 84, si data trecuta tot aici m-am oprit. Eram tare increzatoare ca dau un raport bun, dupa haine. Chiar ieri am imbracat niste pantaloni care de cand am nascut si pana acum nu m-au cuprins, si imi erau lejeri. Dar cantarul meu are alta parere...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Raport 82.4kg deci minus 1 kg doar , asta e.

Haideti la raport!

Cookie si Alma pe unde sunteti???

Prin zona!
Pentru raport:65,2 kg, deci - 800 g.

O saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Intru si eu repede la raport ca daca ajung la serviciu nu garantez ca mai pot intra.

Deci azi dimineata 71 kg, adica -800g de la ultimul raport. Ieri mi-au venit si rusii in vizita.

Carmen, ti-am vazut pozele cu dulceii ....ce-a crescut Iustin. In aduc aminte cand Iustin era mic si puneai poze cu el si ma minunam ce ochisori frumosi are si ce seamana cu tine . Acum la Teodor deja nu ma mai mir...doar il admir. Sa-ti traiasca!

Tzuni, vad ca te cam codesti sa pui pozele alea !

Revin mai tarziu,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Raportez: 65,8 kg

Puskin, nu ma codesc, dar acasa nu am Photoshop-ul, iar la munca abia azi am ajuns in prima zi. Dar imi fac timp si pun poze sa le vedeti!

Mephala, imi obosesc ochii de la vizionat filme, dar asta este.... Cat despre gratar...nu e pasiunea mea sa-l mananc la iarba verde cot-la-cot cu furnicile! Nu vreau sa jignesc pe nimeni: daca va place gratarul facut afara, e foarte bine! Eu insa prefer sa-l pap acasa!

Zuzilici, pe unde esti?

Nastad , multu pt pozele cu Dorulet! E o minune de baietzel! Frumos taaaare! Seamana cu tine, sa stii!

Revin

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Iaca si eu pe aici in zi de raport. Sunt ocupata pana peste cap.

Raport: 57.8, ceea ce inseamna ca nu am dat jos decat un Kg de cand m-am apucat sa slabesc.

Si mai am doar 2 saptamani si plec la mare.

Partea buna este ca fac sport constant, asa ca kg stau mai frumos pe mine, cel putin asa ma consolez eu.

Oricum, astea 2 saptaman ramase vor fi teribil de cuminte, sunt convinsa, si sa vad daca ajung si la ceva impachetari zilele astea.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Raport: 74.5Kg adica +500 g

Acum s-au vazut cele trei beri , 2 ciocolate si trei mici pe care i-am mancat in plus saptamana trecuta.
Dar m-am simtit bine . Vad deja efectele tae bo-ului. Mi s-au modelat coapsele mai frumos.

Mephala, frumosi baieti ai, sa-ti traiasca!

Cornelia , frumosi baieti ai, sa-ti traiasca! Dar si sotul e aratos si vad ca nu eziti sa ni-l arati.Iata un motiv in plus sa slabesti Aaaa... dar uitam de tine! Toti 4 sunteti niste frumosi!

Tzuni, cred inteleg de ce preferi sa stai in casa si sa vizionezi filme. Doar locuiesc si eu in tara asta , in orasul asta.
Eu ma sacrific in weekend si ies in parc cu copilul(numai eu ca sotul sta inchis in casa si se uita la tv)si ma intorc un pachet de nervi.

Fetelor eu saptamana asta trebuie sa dau jos 1,5 kg ca sa imi ating obiectivul, ceea ce nu e imposibil. O sa continui ca si pana acum cu trei mese pe zi , ultima la ora 18.
Fara paine ,dulciuri si lactate. ( am inceput sa iau supliment de calciu ca mi se pun carcei)

La micul dejun mananc invariabil un fruct(grapefruit, mar sau ananas),o felie sau doua de paine Wasa sau Finn crips si o cafea.

Pranz: salata sau legume fierte cu ceva carnos (peste, piept de pui)
Cina: la fel ca pranzul ca structura.

Eventual intre mese: kiwi, morcovi, ridichi ,cola light.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Neata!
Mi-a fost rusine sa intru mai devreme. Raport: 52.9 kg deci 0.5 kg in plus.
N-am reusit deloc sa ma mobilizez dupa Paste. Singurele care m-au mai salvat de atunci au fost zilele cu fructe. Numai ca saptamana trecuta nici pe asta n-am mai fost in stare sa o tin. Si mi-e tot mai des pofta de dulce.

Carmen, sunt tare scumpi copiii tai. Mor dupa ochisorii albastrii.
Cornelia, si baietii tai mi-au placut mult. Si vorba lui Doroty si tu esti frumusica rau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

LA MULTI ANI ! Indra! Sa fii mereu sanatoasa, voioasa si slaba!

Mergi la inceput