Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 22
irlandeza spune:
Dordia, se calculeaza 40 sapt. de la prima zi a ultimului ciclu. Vezi ca este pe DC calculator si-ti arata cand vei naste , trebuie sa-ti pui doar datele. Intra aici mai jos si calculeaza :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
Laura Ioana spune:
Diana mie imi calculeaza 40 de saptamani de la UM. Atunci e DPN. Daca ar fi sa ma iau dupa ovulatie, DPN-ul ar fi la 38 de saptamani
Deci maine am 7 saptamani de la UM si asta e varsta sarcinii
Godzila bine ai venit si sarcina usoara
Te-am trecut pe listuta si voi pune si un link spre calculul datei nasterii. La tine iese 19 ianuarie.
Remi
felicitari pt testul super pozitiv!
Fetelor mie iar nu-mi mai e greatza! P.M.
Si iar am tot felul de ganduri! OOOfff! Cred ca vineri ma duc la eco.
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:
Fetelor suntem cascate rau! Primul link pe care l-am pus pe prima pagina este: calculul datei nasterii! Avem de toate pe prima pagina![]()
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
remiclea spune:
da diana, asa cum ti-au spus fetele, asa calculam noi dpn si a ta va fi pe 12.01.2008, la fel ca si a mea
5+
poze
dordia2000 spune:
Pai...dupa calculatorul de sarcina...imi da 11.01.2008. Si as avea 3 saptamani si 3 zile.
Va multumesc de lamuriri ca uitasem de la prima sarcina.
Gata fug acasa la puiul mic si mai intru diseara
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
irlandeza spune:
Laura, nu te mai stresa atat, ca-i bine totul, doar nu vrei sa-ti fie rau 9 luni, numai ca sa-ti dai tu seama ca bebe e bine.
Hai , fi calma, ca altfel o sa iasa un bebe agitat.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
Gina M spune:
Buna burtici,
In dimineata aceasta iarasi mi-a fost rau si am vomat imediat ce m-am trezit neapucand sa, bag nimic in gura.Macar daca as fi avut ce
poate ar fi fost mai bine insa asa, m-am chinuit tare rau...Dar, o trece si aceasta!BB sa fie bine.
Natalia - este buna ciorbita a la grec?!Suna tare bine! Cum o faci?!
alina023- felicitari pentru implinirea celor 9 saptamani de sarcina.
mary mary - si mie mi-au aparut la inceput ceva cosuri pe frunte insa, au disparut repede iar acum mi-e fata foarte catifelata.Doresc sa scapi repejor si tu de ele.
Bubuleano, iti tin companie - si eu ma simt la fel de rau.
Felicitari pentru testul pozitiv!
Si pe mine ma batea gandul zilele acestea sa mai fac unul ca' mi s-a facut dor de cele 2-a liniute insa, m-am lecuit.Sunt sigura ca sunt
gugustiuc, este tare faza cu rama si boaba de mazare in burtica!
Ramo2007 - la 5 saptamani nici eu nu aveam greturi.Nu te ingrijora ca-i totul bine.Daca faci parte dintre acele mamici care nu scapa de "chinurile primului trimestru, vor incepe si la tine curand.Bine ar fi sa scapi insa de ele.![]()
Irlandeza - hmmm, ma pui pe ganduri cu teoria aceea ca' daca ti-e rau faci fata iar daca nu baiat...!!!
Mi-e mi-a fost tare rau la cele 2-a sarcini si intradevar am 2-a fete.Iooooi, si acum mi-e rau insa trag speranta ca vom avea totusi si un baietel.Sper sa nu fie adevarat cel putin de aceasta data in cazul meu.Dar, tot ce conteaza este ca BB sa fie sanatos/a.Nici cu 3 fete nu ne va pare rau.![]()
adinag - mi-ai imbarbatat inima cu experienta ta si a prietenei tale referitor la sexul copilasilor. Continui sa trag speranta.![]()
quote:
Originally posted by godzila
Salutare viitoare mamici.
Ma inscriu si eu pe lista voastra.
Ieri am aflat ca sunt insarcinata si sunt fff fericita. Din pacate eu nu am prea mult timp, caci sunt la un pas de sesiune si mai am o fetita de 1 an si jumatate acasa. Sarcina asta difera de prima in sensul ca la fetita mea am simtit ca sunt insarcinata din a doua zi dar acum nu simt nika. Mi-asa dori sa fie un baietel dar daca e fetita e bine si asa.
Si ca sa inscrieti pe lista UM e 14 aprilie asa ca o sa nasc undeva prin februarie. iar DN e in 11.02.76.
Va salut si sanatate voua si bb-lor,
godzila - ai reusit sa-mi faci o surpriza de zile mari prin mesajul de mai sus!
Felicitari pentru sarcina mamico!Ma bucur tare mult pentru tine!

Ce bine ca mai este cineva de la "piticodrom" alaturi de mine!
Ce mai face micuta Iulia?
Poze & My Baby Development!
bubuleana spune:
Bun venit noilor zuze!!! 
fetelor, am primit rezultatul de la cateva analize si n-au iesit toate bine, adica mi-a iesit fierul si bilirubina prea mare, creatinina si calciul ionic prea mici!! 
iar PH-ul la urina mult prea mare 
stie careva ce semnifica toate astea? de-abia sambata merg la dr cu rezultatele...ooofff...sper sa fie ok 
bubuleana
6+
an-k spune:
Dordia, wow, ma bucur sa te vad aici, deci esti graviduta?
As vrea si eu sa ma inscriu in grup, initial m-am inscris la noiembrie decembrie, pt ca imi doresc mult un bb de decembrie, dar nu mi se pare fair, si asa ca vin la voi, cu un DNP de 6 ian 2008. Imi e tare frica de o sarcina cu probleme, fi-mea are varicela si eu nu-mi aduc aminte sa fi facut, sotul e plecat, si sunt doar eu cu ea toata ziua nas in nas, si de-abia maine aflu rezultatul analizelor (daca am anticorpi sau nu).
Pupici tuturor si sper sa ne primiti in grupul vostru
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Gina M spune:
an-k - Bine ai venit in mijlocul nostru!
Ma bucur tare mult pentru tine.![]()
Poze & My Baby Development!