Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 30
kim222 spune:
Anumite tragedii te marcheaza...profund..In cazul meu, datorita mortii mamei mele..condusul este ceva ce urasc cu pasiune..si o fac doar ca in US nu am de ales..dar mai ales..ma panichez daca cineva (sotul , rude ,amici)..intirzie mai mult de 5 minute...in mintea mea..apare teroarea...ca a murit! Nu va doresc sa stiti cum este!
Dar asa lasam astea....este vineri...
Apropo de vis...nu mi-am pierdut pantofii...dra mi-am piedut bijuteria! Un lant de aur..pe unul din holurile cladirii..Culmea a fost sa fie gasit de o colega..sa-l recunoasca si sa mi-l returneze!
Asa ca poate am devenit mama Omida...
Monicule...acum 2 case vrei..auzi la ea...micaaa...5 camere!
Lasa ca tu te descurci ..nu am nici o grija!
Lia daca ar fi sa va auda urechile ...in fiecare zi ..ce am eu de spus despre pofta de mincare a lui Zarzant...ati fugi toate!
Roxana cum este Pat ...dar voi? Da si tu un semn...ca pe Ym nu esti...
Anca ..nasol cu scarile interioare! Ati gasit preschool? Merci de compliment..
Andrea cu vointa vei slabi...nu te mai gindi la asta acum...
Alice merci de mesaj..ma duc sa-ti raspund acum..
Dana...gata scoala?
Carolina...bestial dialogul...mai vrem!!
Daria petrecere frumoasa la teatru!
Camen..mai mergi la sala? Ne bate gindul si pe noi...
carmenp spune:
merg, si nazistu` sta cu gura pe mine;)) iaca trecu deja luna, de ieri mi-am facut abonament mixt fitness si aerobic, miine sper sa fie ziua cu aerobic. n-am slabit foarte mult da` face bine la psihic
roberta, de cite capitole n-ai scris? fetele te banuiau ca ai fugit in anglia:D
edit, a murit jana ghoerghiu
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Nu ai slabit..pt ca in general ..mai mult iti intensifica metabolismul...tonifica muscaulatura? Dar ceva toto vezi..nu? Spune ca da!![]()
Am vazut si eu ca a murit...
szivarvany spune:
Lume noua, salutam mamica muncitoare 
Roberta !
Kim - ce fain ca ai primit inapoi bratara !
Pupici lui Luca ... sa ne mai povestesti despre el si sa pui filme 
Rox - s`teti bine ? 
Mey, am fost la balet, a stat Giulik in bratele mele, si-a mai dezmortit picioarele, asa ca am vazut tooot spectacol. CE nu voi intelege never, este dc mama frasului orice spectacol tre` sa inceapa cu 10-15 minute intarziere, cand io calculez iegzact rabdarea cupilului. Asa ca asta e greu, dusu` cu presu` ca imediat incepe.
A fost suuuper fain. Dupa ce s-a terminat (au fost 2 repreize de vreo 45 de minute) Giulia a zis sa mergem la concert sau macar la clubul mamarutzelor. Toata seara s-a maimutarit ca e balerina. Si nu ie usor sa umbli pe varfuri ![]()
La noi in casa, dupa o saptamana, e santier, asa ca am un we minunat. Afara e vreme ploioasa ... nush ce vom face.
Dar we frumos tuturor, cu multa sanatate si spor la odihna ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ina32 spune:
Daria, tot am vrut sa intreb, ce e aia clubul mamarutzelor? club de copii sau ce?
Felicitari Giuliei pt rabdare...ceea ce-ti doresc si tie pana la finalizarea lucrarilor![]()
![]()
Io-s la ai mei, deci boiereala

kim222 spune:
Mesaj din partea Lilianei:
Va pupa...este f ocupata cu tinutul in brate al Adelutei, care este o frumoasa, o cumintica si o vorbareata..si ff atasata de mamica ei!
Mai multe o sa va povesteasca ea, la intoarcere...