Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 22
kim222 spune:
Camen...so ..nu pot sa te ajut
...totul se rezuma la bani pina la urma,nu?![]()
Daria ..Giulia are cred, privirea ta (sau zimbetul..ceva)...desi nu l-m vazut pe tati din dotare niciodata ![]()
philip spune:
daria, suntem ok, numai ca n-am timp. tati iar nu-i acasa, la munca treaba, am mai avut si 4 zile de training, asa ca maine sa te tii cand revin la ale mele. suntem bine, in we am fost la parcul de distractii de la care tot vedeti poze de vreo 3 veri incoace, pupi s-a distrat excelent, numai ca noi ne-am babit, n-am baterii la camera ca v-as fi aratat si ceva poze. duminica am fost hiking intr-un loc absolut superb cu o cascada si brazi imensi. pupi fericit a exclamat "We did it!" la sfarsitul traseului
abia astept we, mergem la un concurs de barbecue si iubi va fi in juriu, sa te tii barbecue pe noi...asta sambata asta, apoi celalalt we mergem intr-un parc national, din pacate nu cu cortul ca cica vremea poate fi tare capricioasa, vom sta la un motel dar intentionam sa cutreieram muntii in lung si in lat.
cam atat, ne miroase a vacanta, eu tot nu m-am obisnuit cu vacantele astea scurte de aici, in septembrie mergem in italia pt 2 saptamani, dar cam asta e tot, mai prindem cate un we prelungit si cam atat.
pupici, imi pare rau ca nu apuc sa dau mai des dar nici nu prea ni se duce doru' :)
philip
&andreea
g_ioana spune:
Hristos s-a inaltat!!!(mandra mea merge azi la biserica la impartasit,abia asteapta sa-i dea preotul vinisor)
Neatza,io-s tot asa![]()
o fi astenie de vara
Vazut o Giulika tare frumoasa cu fluturasi si ochisori superbi,pupam dulce si mamica
Carmen io votez pentru casa ca-s satula de vecini "gigicontra"io ca sa renunt la romtelecom si sa trec la alta telefonie a trebuie sa cer aprobarea a juma' din bloc
Olila
daca vi la Ieshi iti face cadou nor'ta niste papuci ca-i oferta la leonardo,cumperi doua si a treia-i gratis!![]()
Roxi cum se mai simte pompierul,pupici!
AndreeaP, hai meiii ca va simtim lipsa tari di tat,io una is topita dupa Pupi si astept cu nerabdare frumoasele voastre pozici!!!
o zi buna sa avem
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neatza
pompieru nu e bine deloc, azi dimineata am cedat rugamintilor si iam dat jumatate de eugenia...normal ca a vomitat-o si se vaita ca il doare burta in continuare..... pe deasupra ma streseaza ingrozitor ai mei ca de ce chinui copilul si nu ii dau medicamente. ce medicamente sa ii dau frate??? parca-s nesanatosi la cap!
asa ca m-am nervosat de dimineata.
Olivia asta cu pierdutul incaltarii inseamna ceva cica....dar zau daca imi aduc aminte ce! oricum carmencita zice ca se indeplineste....asa o fi!![]()
Dana hihihi cam asa ma machiez si eu in rarele ocazii cand o fac...o data la 2 saptamani adica![]()
Liliana te mai asteptam cu vesti despre Adela!
Daria e o scumpa Giulia in prima poza!
ma duc sa mai beau niste cafele...sa imi treaca nerfii.
o zi super tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata, sar`na de vizionari ![]()
Ink sper sa se intample minunea sa nu i se vada asa de tare "claparii" ce i-au luat locul urechiuselor ![]()
![]()
![]()
Rox - multa, multa sanatate lui Pat ! 
Anul trecut in zilele de vomari, Giulia accepta doar apa minerala si Metroclopramid (nush dak asa se scrie), asta nu o voma. Si prima mancare a fost o banana. A fost tare nasol sa o vad asa plouata si fara vlaga.
AndreeaP - sa faceti poze in we, da ??? Va invidiem din departari 
Sunt prin zona pe effaiv !
O zi frumoasa tuturor !
La noi e caaald, io am cu nervii k mesterii nu au facut nimik si sigur nu voi avea frumusetea de dush instalat in we ... plus o durere continua de cap si stomac 
Giulik aseara iarasi a mancat precum o purcea: 2 felii paine prajita cu zacusk si o cana lapte batut, apoi in parc a apucat-o foamea si m-am lasat convinsa sa-i dau un hotdog - l-a mancat in doo secunde, deh, nu mancase ea asa ceva never 
Edit k uitai: Kim - Giulik seamana cu tata`so , are ochii lui verzi si la detalii tot pe el seamana. A luat de la mine forma fetei si capului si urechilor 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Neatza !
La noi s-a lasat racoarea, e asa de mare diferenta intre orele diminetii si prinz, cind scoti limba de caldura ?!
Roxi, pupici lui Pat si sanatate multa, sa treaca odata raul de la burtica ! 
Daria, am vazut motzata cataratoare, e o dulceata !!
Nu te mai stresa cu urechiusele, fetele au avantajul parului lung ! Mie si acum imi spune Florin ca am urechile prea departate de cap si ca fii-su m-a mostenit !
(Ceea ce este complet neadevarat, bai da uei !)
Olivia, mama, daca tot zice Carmencita ca se adeveresc visele astea dinspre mercuri, ia pun-te si viseaza-ma si pe mine la casa, ca si noi vrem sa parasim blocul !! Ne-a ajuns de bormasineli si ciocaneli si inchideri de apa si nemers de lift !! Da' sa fie un vis dala fromos, in care stau la o vila cu macar doo etaje, da ?? Pupici multi si ... te astept dupa aia la noi in vizita anytime you want ! 
Andreea, hai, mey, ce tot zici tu acolo ? sa aveti petrecere frumoasa acolo unde mergeti, vreme ok si te asteptam cit de des poti tu sa vii sa ne povestesti cum a fost !
Mama, ce pofta mi-ai facut cu barbecue-ul ala ?!
Ioana, ntzz, vrea copilu la vinisor ? Heheee, stie ea ce stie !
Sanatate multa si tie ! 
Io-s cam chiauna, nah, ca sa fiu in ton cu vremile si circulatia (tot aprox. doua ore am facut si in dimineata asta pin la job !!), ieri dupa atita munca in bucatarie nici de mincat nu prea mi-a mai ars (vedeti ? asa se mentine silueta, ce diete, neica ???) si in dupaamiaza asta tre sa ajung mai repede acasa, ca Florin pleaca la cintare si iar ramin singura ! ![]()
Sint pe aici ... o zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata si de la mine!
Eu, contrar asteptarilor mele din aceasta dimineata, am facut doar juma' de ora pina la job! Nu stiu insa ce o sa ma fac de la jumatatea lui iunie pentru ca ne mutam cu birourile tocmai in nordul capitalei unde traficul de cosmar...Dar macar un avantaj tot e - cind ne vom muta la casa voi ajunge multa mai repede la si de la servici.
"Motanul" meu e plin de veselie de cind au dat caldurile astea - aseara se alerga cu prietena lui de carucior Mara - nu au stat o clipa. Si taica-su ma intreba cind l-am adus acasa de ce era asa rosu in obraji...Nu va zic ca noaptea l-am trecut la pijama cu pantaloni scurti (si picioarele goale) si desi noaptea se lasa racoare (si dormim cu geamul deschis) el tot ne-invelit doarme...si are mereu picioarele calde!
Vazut Giulik - frumoasa foc!
Rox - sper sa-i treaca lui Pat cit mai repede!
Pai daca tot e cu adeverit de vise - nu vreti sa ma visati si pe mine cu casa terminata???
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Gabi,
!! Si eu l-am trecut pe Andrei de citeva zile la pijamaua de vara, aia cu mineca si pantaloni scurti ! Si la noi se face racoare noaptea, eu tin geamul inchis la camera si deschid larg usa si geamul de la sufragerie si este tare bine (eu sint cam friguroasa si imi ingheata picioarele imediat !!).
Cit despre problema cu casa,
, trimite o cerere de vise la Olila
, ca ea e shefa cu implinirile !! Si roag-o sa fie de marti spre miercuri, ca altfel nu mere !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Si noi la pijamale de vara,dar io le-am ascuns p'alea mai groase ca o gasii pe mandra imbracata cu ele la somnul de pranz,si era transpirata toata
..si ca sa fie in club,nu suporta sa stea invelita sub nici o forma!
Meii io am epuizat toate variantele de convingere a bonei,sa n-o tina pe mandra la soare si s-o tina cu capul acoperit(am zeci de sepci,batice si palarioare pot sa-mi deschid stand linistita),da' n-am reusit maica
..asa ca de luni am sa fiu inspectorul Mulder,merg in controale ca deja m-a terminat..iar daca o prind descoperita o ard la salariu!Pe scurt,poate ma ajutati voi cu un sfat,ies afara pe la 9.30 si stau pana la 12,la soare fara nik pe cap,ca sa i sa vada coditzele
,io in fiecare zi ii zic,"va rog frumos n-o tineti la soare,stati cu ea la umbra,ca nu are voie sa stea la soare"..ea nik
..deja mi s-au urcat nerfii la cap
Roxi pupam pompierul sa-i treaca mai repede!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
IoanaG - instruieste-o pe Gorodica sa-si puna ea palarioara si gata ! La cat e de isteatza, va reusi !
Si nu zic la mijto deloc !!!
Leeloo - pe cand e gata casuta vine si bb2 ?
Mey, sunt super happy, m-a anuntat colegul din Italia ca a sosit coletu` cu scaunul, tralalalaaa, asa ca s`tem in rand cu lumea in cateva zile ! Sunt tare nebuna de ma bucur in asa hal de orice si nimic.
Mai nou ma bucur cand il vad pe sotul meu stresat ca mesterii nu termina muncile, decat sa ma stresez io, i-am pasat lui nervii ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)