Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...nu esti prima care mi-a sugerat suvite...insa nu vreau sa le fac si intretin aici..nu pentru ca nu-mi permit finaciar ci pt ca nu vreau sa investesc atit in lookul meu...deocamdata...
Cum sa ma supar??? Io cred ca toate am devenit paranoice...cu suparatul asta...sa fie clar...nu asta este scopul intilnirii..schimbul de idei ..pareri? Este normal sa fie asa....si sa nu gindim toate la fel!...Ori in acesta situatie trebuie sa fim gata sa acceptam si alte pareri...sugestii... doar nu le stim pe toate

asa ca.....si bagat tot la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Mama, dar ati scris ceva, ca vorbirati de felu'2, ei bine Victor al meu mananca la gradi 3 mese, iar la cea de pranz felul 1, 2 si doua deserturi (la desert mai cere unul). Sambata si duminica acasa, nu vrea deloc nici macar un fel, este un mare circ in fiecare week end. Eu am renuntat sa-i dau de mancare, pe motiv ca nu trebuie sa il stresez pe bb2, asa ca se lupta ta-su cu el. Lacrimi, urlete, palme, "te spun lu' maaaamaaaa", "treci in camera ta si sa nu iesi de acolo pana nu te hoatarasti sa mananci", "oaaaleu" si "mamiiiii, tata nu ma lasa", "nu stiu Victor, eu nu ma bag, ca n-ai mancat, discuta cu tac-tu" da? e comedie. Mai si daca n-ar manca la gradi mi-as face probleme, dar asa sunt convinsa ca e din ciclul "care pe care".

Surpriza mea, tot surpriza a ramas, ieri la eco a stat cuminte, numai cu fundu' (ma scuzati) si spre deosebire de ecografiile lui Victor care erau un adevarat spectacol de tumbe, intinderi si sarituri, asta e un ... lenes si cumintel, mancal-ar mama, sa ramana asa pana in luna a noua. Nu seamana cu Victor la comportament. Nici degetul nu-l suge, Victor la toate eco era cu degetul in gura (si-acum la fel!!).

Deci cu bebelul toate bune, doar ca profu' imi zice sa "fac ceva sa mai cresc hemoglobina" ca am fabuloasa valoare de 6,4g !!! Beton, ce dreaq sa mai fac?

Pupici!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,am azi un chef,parca-s mahmuraimi vine sa dorm cu capul pe birou...
Felicia da cati cm are Andreea ca mi se pare inalta bine...pupam gandaceii care stau la soare
Apropo de mancat,vorbeste mandra la telefon cu mama mea si-i zice"bunica cand vii,ca mi-e dor de tine si mi-e foame,sa vii sa-mi faci sarmale si ciorba"mama disperata,incepe sa ma certe ca de ce nu-i dau cupilului sa manance
Andries pupam "samburica" cumintica foc,mamaaa da' ce hemoglobina ai...baga vitamine poate mai creste!
O zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
sunt ingrozitor de nedormita, Patrick a dormit ok azi-noapte dar eu am pazit nu stiu ce....asa ca sunt cu perfuzia de cafea in mana. sper sa isi faca treaba.
Pat e asa si asa, vomita inca, dar macar nu mai are diaree. ieri a mancat doar 2 castronele de fulgi de porumb (nu e tocmai ok dar chiar nu a vrut altceva) si aproape o banana intreaga. pe care le-a cam vomitat pe la 7....cred ca a dormit cu cu stomacul gol. dimineata bineinteles ca a baut multa apa pe care a vomitat-o....apoi niste branza pe care a vomitat-o si pe aia....dupa aceea cateva lingurita de sprite, un hidrasec si 3/4 de biscuit...care deocamdata sunt in stomac. om vedea cum o mai fi azi, macar era mai vesel si avea ceva chef de mancare, ceea ce e ok.
Olivia pui, si aici sunt role la 20usd....dar din alea nu as lua, nu mi se pare safe deloc, si nu au nici vreun standard de calitate pe ele (GMP/FDA approved scrie pe mine )
Dana wow ce frumos zici tu acolo, eu intotdeauna m-am intristat ca am doua maini stangi la machiat/asezat parul....le admir mult pe femeile care pot face asta ca lumea cum mai e cu fitzele lu domnu' Ricu'?
Andries hahahaha tare Victor la masa in week end...sa stii ca asa face si Patricl, se alinta cand e cu noi! cat despre fier...un tardiferon fol ti-ar fi bun. cam mica hemoglobina aia...ar trebui intr-adevar refacuta nitel.
Mitzu, ce sos de paste vrei? cu rosii? in general multe au preparare standard, diferind doar carnea/condimentele. se pune o lingura de ulei de masline in tigaie, se pun la calit o ceapa si un catel de usturoi necuratat. cand e sticloasa ceapa se scoate usturoiul si se pun rosiile fara pielita, taiate cuburi mici, se coboara focul si se lasa sa fiarba cel putin 15 minute. dupa ce e sosul ingrosat se potriveste de sare si piper, se pune origano/menta/cimbru, ce va place, se adauga carnea preparata in prealabil, se mai dau 2-3 clocote. in timp ce se face sosul se fierb pastele al dente, se scurg si se arunca peste sos ca sa dea 2-3 clocote impreuna, sa se imbine aromele. se pune in farfurie si se presara cu parmezan ras daca va place. orice carne se pune pe gratar separat si nu in sos, ca sa nu lase sange sau arome de ars. daca vrei poti face pieptul de pui cuburi rumenit in 2-3 linguri de ulei si daca nu e ars dupa preparare se pune in acelasi ulei ceapa...dar altceva nu prea. se poate face sosul asta cu orice fel de carne, chiar cu carne de carnaciori fara pielita (iese teribil de aromat), cu masline adaugate la ultimul clocot, cu fructe de mare fierte/prajite in prealabil, etc. scuze ca m-am intins atat!
revin dupa a treia cafea
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sanatate muuulta in continuare lui Pat !
Mitzu - sosul e suuuper simplu: ulei de masline in cratita, 2 bucatele de usturoi asa maricel lasate, apoi deschis 2 borcane sos din comert Dolmino, Agnesi, gasesti n`shpe mii de sorimente, o cutie de rosii cubulete de oricare soi si lasat la fiert. E delicioooos, Giulia ar manca asa ceva non-stop, mai ales cu 1 kg de parmezan ras Ea prefera pennele, si si io .
Polux - te asteptam la raport
Kim - pe cand intoarcerea in tara ?
Andries - multi, multi pupici samburicii cuminti

La noi ploua, io`st mai koma, dar tare bine dispusa, mai ales cand vad santierul din casa, e clar ca m-am tzacanit de tooot.
Pupici la gashka, sunt prin zona !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Mey, la noi in Bucuresti nu se mai circula deloc, avem circuit de formula III, plus miting de taximetristi, plus refaceri masive de borduri si asfalturi si linii de tramvai, asa ca e indicat sa iti cumperi un avion, ca altfel nu mai poti merge ?! Eventual pe jos, hehehe, daca te tin picioarele si te lasa sefii sa ajungi pe la prinz la birou, sa stai douaj de minute si apoi sa pleci inapoi acasa, ca e drum luuuung !!
Roxi, offf, offf, sanatate lui Patrick ! Daca a cerut de mincare, e pe drumul cel bun !!
Ioana, pupici mindrutei accidentate ! Cunosc povestea cu jelitul cind copilul isi aduce aminte !! Mi se pare tare haios cum incepe deodata asaaa "ma doale pitoluuuuuu !!!", iar in secunda urmatoare fugeeee de mama-mama !!
Andries, si pupici simburelului/simburicii !! Mie imi recomandase tardyferon fol medicul pentru hemoglobina !
Mitz, eu nu fac sos de spaghete in casa, il cumpar de la supermarket, Dolmio mi se pare cel mai bun si lui Andrei ii place (chiar azi am facut si eu spaghete la prinz pentru el !).
Olivia, eu ma cert cu Florin din varii motive, dar ne impacam repede ! Noi amindoi sintem tare incapatinati si fiecare vrea si tine la parerea lui, dar in cele din urma ajungem la consens (de cele mai multe ori consensul se obtine pentru ca las eu de la mine , ca mi se pare diplomat asa, avind in vedere ca Florin e cu muuult mai capos). Cit despre mincare, tu stii foarte bine stilul romanesc, e greu ca romanii sa renunte la mincarurile lor si varianta straina li se pare aiurea rau ... fara piine, fara sosuri, fara cartofi muulti si tocanite, fara ciorbe grase si acre !! Am amintit eu de ziua cind a venit socrela la noi si a tras una bucata oala de ciorba grasa de vaca, in care ea a pus orez si Florin far sa stie a pus cartofi ?! Andrei nu a vrut neam sa puna gura pe asa ceva !!
Si mie mi-e tare somn, aseara tirziu au aterizat fratele lui Florin si cumnata-mea la noi cu fetita lor de 5 luni, mamaaaa, o grasunica de 8 kile si, si cuminteeee foc, nu a scos decit vreo trei sunete ca ii era foame, a vrut sa bea laptele, dar din motive de caldura si lume multa a renuntat si a adormit in scoica ei, in sufrageria plina de lume si galagie !! Imi pare rau ca nu am facut ceva poze, dar eram atenta la Andrei care nu a slabit bebele din ochi, i-a adus un munte de jucarii sa se joace cu ele , apoi a vrut sa sara pe pat linga ea (cit timp a schimbat-o ma-sa !!), a mingiiat-o de nenumarate ori si apoi s-a culcat tare fericit in scaunelul ei !! Si a fost supersuparat ca l-am luat la somn, ca bebe unde e ? Si de ce nu vine si el sa doarma impreuna in pat ??? Si era ora 11 noaptea deja !!!
Cam astea de la noi ...
Sint pe aici si va doresc o zi minunata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Multumesc mult pt. felicitari si pt. complimente ...sunteti toate niste dragute

Mitzu ... sa-ti traiasca printesa mica
Liliana, ma bucur ca ati ajuns cu bine ... Te asteptam cu detalii ...
Roxi...sanatate multa lui Pat
Pupici accidentatilor sa treaca repede ... Si Alessia a cazut in parc la gradinita ... nu s-a accidentat rau, a plans un pic pe moment, apoi s-a intors la joaca ... in schimb cand a ajuns acasa si-a amintit de lovitura si s-a vaitat toata ziua
Alice

Gata, ca trebuie sa recuperez...ma duc sa vad poze ...Si pana una-alta am mai pus si au cateva poze in album, cu aniversarea la gradi si cu tortul care mi-a mancat o noapte ... Le gasiti de aici mai departe: http://family.webshots.com/photo/2009989880044250153hojSjZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, iti plingeam de mila c-ai stat nuaptea pentru tort;)) suuper tortu` (cit a costat?), arata foarte bine, de fete nu mai zic, tare mindra tre` sa mai fii...
bey, ce ma nerveaza foaia asta, ma duce cu capu` la fituici:D

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Caro, apoi a meritat toata noaptea petrecuta in bucatarie - a iesit o minunatie de tort ! Cred ca Feli a fost tare fericita !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi... ieri am tras chiulul pe motive de aglomeratie mare la birou asa ca nu prea sunt la curent cu ce s-a intimplat.
De dimineata am fost la dentist dupa care m-am enervat la maxim cu traficul (eu stau chiar linga celebrul circuit de formula 3 (de s-ar termina odata!!!), asa ca am avut parte de tot traficul deviat, de soferi nervosi si politisti disperati...alice - ce avion ca si cu ala cred ca am avea parte de aglomeratie...
Si apropos de ce ai povestit cu bb - cred ca Gizmo-ul vrea un fratior sau surioara...

Ieri am dat o raita prin mall si nu m-am abtinut sa nu cumpar un body roz pentru viitoarea mea nepotica...prevad ca voi da iama in curind prin hainele de fetita din magazine...

Caro - eu am scapat urarile - La multi ani, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea! Iar tortul ti-a mincat tie o noapte dar a iesit absolut superb si banuiesc ca i-a produs mare bucurie sarbatoritei, nu?
Roxi - multa sanatate lui Pat! Eu pe stefan l-am hranit cu supa pasata de legume acum citeva saptamini cind am trecut si noi printr-un episod asemanator (e drept ca fara diaree)...

Ma duc sa citesc din urma...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput