Tabelul Chinezesc....partea a 2 a!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by Freia

cica data conceptiei ar fi 09.12.2002 ... dar doctorul zice ca am ramas insarcinata pe 27 decembrie .... asa ca nu stiu care e aia buna ...

Draga FREIA , si in Tabelul pe care il am eu , si in cel postat de TRY , scrie acelasi lucru : baietzel !
Sa fie sanatos ! Sarcina usoara ! Mai e oleaca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet72 spune:

E distractiv cu tabelul lui TRV.Sunt nascuta in ziua de 11/11/1972.
TOT CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pentru ca am descris cumnatei mele cum cineva dragut ne face calculele s-a trezit si ea! Are doua fetite si isi doreste un baietel! Eu te rog in numele ei daca se poate sa-i spui!
Ea: 23.03.1979
El: 17.04.1966
Si multumim si eu si ea pt amabilitatea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna tuturor Sunt noua pe aici, asa ca sper sa postez bine
Am si eu o rugaminte. Noi inca nu avem copii, dar m-ar interesa perioada in care putem avea o fetita
eu: 22.11.1978
el: 24.01.1978

Multumesc,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Dragelor , n-am mai intrat de ceva timp pe aici , asa ca hai sa ma grabesc cu raspunsurile :
- PET - revino cu amanunte. Cand vrei sa concepi pe bebe ! ce ai vrea sa fie ? Esti insarcinata ? Care e perioada de conceptie ?
- MARUNTZICA - mititica - pt. cumnatzica ta , raspunsul e : pana pe 27.08 mai are anu' asta ; la anu' , dupa ce implineste 25 ani are pana pe 30.04 , iar apoi , mai mre perioada , ultimele luni din an 14.09-8.02.2005 ! Sa verifice perioadele si in Tabelul postat de TRY !
- KATINK - anu' asta ai liber din 28.08 pana schimbi varsta (22.11) , iar dupa 25 ani implinitzi , ai cam putzine perioade pentru fetitze : 22.01-19.02 , 19.05-16.07 si 16.08-13.09.2004 !
Tuturor , spor la !!! Sa iasa ce va doritzi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Hop si eu!!
Am bb baietzel de 1 an si 9 luni, si parca as vrea si o fetitza - cu rochitze si funditze, cum bine zicea cineva mai sus!!!
Dar cam pe la anu' (adica dupa ce implinesc 32).
Data nasterii: 15.01.1972
Multumim din suflet pentru timpul pe care ni-l acorzi...
Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Iti multumesc mult!!!
Acum am aflat raspunsul, i-am dat idei si sorei mele asa ca te rog si pentru ei:
ea: 10.06.1977
el: 24.08.1972

Multumesc,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Flower, iti multumesc... chiarmi-as dori sa iasa baietzel asa cum am visat eu cand am aflat ca sunt insarcinata ...

Freia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

si mii de multumiri pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Buna fetelor!
Eu sunt o persoana care vrea sa devina mamica si sa aibe o dulceata de copil dar daca s-ar putea baietel, asta e visul meu sa am un baietel. Am vazut chestia aia cu calendarul chinezesc insa imi cam prind urechile pe acolo asa ca ma gandeam ca poate voi ma veti putea ajuta si sa imi spuneti in ce luna din anul 2003 ce a mai ramas si 2004 pot avea un baietel, sunt nascuta pe 21 Aprilie, 1980.
Astept raspunsul vostru si va trimit cate un pupic.

A sa nu uit sa specific ca e cel mai tare website pe care am fost pana acuma e super mega cool ma simt asa de bine printre voi.

Mergi la inceput