Da, asa cum zicea ocebine, combinat cu paste, iese bestial.
Cu putin usturoi, sa mai schimbe gustul, ai mei il mananca cu okii inchisi.. pana si bebe mic il vrea
Eu i-am facut numai piureuri sau inabusit cu alte legume(din cele congelate, diferite combinatii), de sufleuri nu prea se atinge. Cel mai des ii fac in combinatie cu cartof si morcov, ii fac piure cu unt si lapte si cu o fripturica. Oricum Vlad e fan piureuri
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Eu le combin cit sint calde cu unt si cottage cheese... eventual si un pic de simintina.
Cu ton si cascaval la cuptor. Cand am descoperit reteta asta m--am indragostit iremediabil de broccoli.
Fiert in foarte putina apa si servit cu vinegreta de suc de lamaie, sare, ulei de masline si usturoi pisat.
Acum imi place in orice fel daca nu e prea fiert/gatit si a capatat mirosul acela specific de conopida oxidata.
12s + Sophia 80%
piept de pui batut, condimentat, taiat in bucati (nu prea mici- cam in 4 un piept) si prajit in tigaie (merge si fiert);
pieptul prajit pus intr-o tava, apoi un strat de broccoli (fiert) si deasupra cascaval razalit- condimentat si dat la cuptor 10-15 minute; repede, simplu si gustos.
http://www.floriinro.ro/