Petitie online! Salvati bebelusii! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

mami ..trimite contactele pe babyklapperomania@yahoo.com ....eu lucrez acum la proiectul babyklapper adica sa fie facut dupa cum se intocmeste un adevarat proiect la o fundatie si cum cere toata lumea cu grupuri target ...obiective precise ,finatare etc ..numai ca este munca destula( si sincer nu am decat noaptea dupa ce se culca Dezbracatu'ptrca sta calare pe pc toata ziua si pana la 22 cand se culca el nu pup pc orice as face ..acu l-am pacalit 5 minute cu floricele ) , cred ca cam in maxim o saptamana este gata ...apoi putem sa il trimitem peste tot bine argumentat ...stii foarte bine ca am avut observatii pe tema asta( tocmai ptr ca nu corespunde "planului" de intocmire a unui asemenea proiect ) ...cum ii spuneam si lui marydum invatam totul din mers ....si ne adaptam ..am citit legi ...o fata tareeee draga mi-a dat o brosura cum se intocmeste un proiect ..am citit ..am conspectat ....acum mai trebuie traspuns de pe hartie , aranjat si argumentat .Si eu am mai multe contacte in cap ( inclusiv la Presedentie )dar am zis stop la dat mail-uri pana termin proiectul si vi-l prezint si voua ...il discutam ...vedem ce branza am facut eu ..si daca e ok ii dam drumu ....k?

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

alessia stiu ca e nevoie de timp pt. o treaba buna, si stiu ca ai 2 prichindei sturlubatici pe cap; m-am gandit doar ca mai poti primi ajutor de la alte mamici implicate in proiect si care au priceperea si cunostintele necesare pt. asa ceva. Singura trebuie sa iti fie f. greu. Cand esti gata anunta si sa vedem ce facem mai departe.Adresele ti le voi trimite personal.
Multi pupici(pt. mari si mici) si spor la treaba!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami32 spune:

buna,
am semnat petitia din data de 29.06.07, si am rugat si alte mci sa o semneze, daca va pot oferii un minim ajutor , cu cea mai mare placere.
va pupic
mca de alexandru 2ani si o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami32 spune:

voiam sa va mai intreb... ce se va intampla cu copii care vor ramne in acel sertar? cine se va ocupa in continuare de ei?
mai tarziu mamele ii va mai putea cauta?
parerea mea este sa ii fie pus in vedere mamei care renunta la copil, ca renunta pentru totdeauna la ei , pentru a putea fi dati spre adoptie cat mai repede, sunt atatea persoane care isi doresc un copil, si nu il pot avea.

Mergi la inceput

In sfarsit am terminat de redactat proiectul ...ma rog as mai adauga cate ceva la el ..dar astept niste mailuri ...am scris din nou in Germania si in Italia ...daca nu primesc pana maine raspuns in engleza voi incerca sa le rog pe fete sa traduca mailul in germana si italiana ...si mai caut /astept niste statistici .....mai pe seara voi posta link-ul ..sa vad unde il pun la share la document ..asa ca voi revenii cu link si criterii de evaluare ...
Va pup ....ma duc ca am cheama Maria Sa...

Mergi la inceput

Cine vrea sa citeasca si sa evalueze noul proiect, va rog dati-mi un mail la babyklapperomania@yahoo.com si il vi-l voi trimite ...pentru ca nu prea am gasit unde sa dau share ...si as vrea sa il pun in share in forma sa definitiva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

[b]alessia[0t/b]multumesc! pentru pm.am scris si pe email in disperareec ca nu gasesc subiectul si am uitat ca vreau detalii despre noul proiect.poti sa-mi trimiti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

Ma bucur ca am dat din intamplare peste acest subiect care ma roade si pe mine de f.mult timp.VA SUGEREZ SA NU DISPARA NICIODATA DE AICI-PTR.CA E VECHI DE CAND LUMEA,NEMURITOR
-AR
Atrebui analizate si reduse cauzele,nu pot fi desfiintate total dar pot fi reduse prin educatie si legi.
-AR trebui facuti raspunzatori toti cei ce misca in anturajul in citadela in tara acestor mame napastuite
-AR trebui retinut din fondurile care alimenteaza salariile si pensiile guvernantilor SI preotilor ortodoxi care nu fac nimic ptr.rezolvarea acestui flagel-sunt raspunzatori ptr.crimele acestea
-DISPERAREA,DISPRETUL CELOR DIN JURUL LOR,SARACIA,LIPSA DE EDUCATIE(SI RELIGIOASA)si MAI ALES LIPSA DE RESPONSABILITATE A BARBATILOR CARE SE SUSTRAG DE LA RASPUNDEREA DE TATA,CACI NU A FOST CONCEPUT IN EPRUBETA COPILUL ACELA ABANDONAT

iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit

Mergi la inceput

Bona mea ...da ai dreptate ....dar vezi tu acei AR ai tai nimeni( prea putina lume ) nu ii ia in consideratie ..vinovata e numai mama nu si conditiile care o fac sa isi ascunda sarcina, sa nasca pe oriunde. de ce sa rezolvam conditiile sau se la ajutam cand si asa sunt miii de copiii in orfelinate ...asa ca mai bine sa moara copiii si ele la puscarie ...crede-ma ca am auzit astea sucuze ( jalnice dupa mine) de mii de ori ...si din pacate sunt prea putini cei care vor sa ne ajute cu adevarat ...in urma reportajului de duminica seara de la Antena 1 le-am trimis la redactie un mail ...sa vedem raspunsul ..
Anyway ..chiar daca nu se scrie pe la subiect asta nu inseamna ca am abandonat lupta ... numai ca mai multe fete sunt in vacanta sau au ceva probleme personale ..asa ca am mai omis sa scriem ... dar semnaturi inca se strag ..se dau mailuri pe unde se poate ..etc etc etc ..

O parte din mine

Mergi la inceput

Detalii cazul de la Constanta :

http://www.protv.ro/filme/cadavrul-unui-nou-nascut-a-fost-descoperit-pe-plaja-din-constanta.html?id_file=26999#26999

O parte din mine

Mergi la inceput