Witchie a noastra comenteaza Eurovizionul la TVR

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

mai sunt 45 de minute pana la startul concursului...
Stupizele vor dura doar 2 ore, adika se vor termina la 10, cand incepe Eurovision'ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hai ca nici eu nu intelegeam de ce vad stupize la tvr!Deci la 10 sa ma inarmez cu suculet si sa ma postez in fata calculatorului si a tv-ului!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Mstroie,multumesc frumos,vizionare placuta tuturor si succes Romaniei in concurs.Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aaaa, la 10 e? Nu stiu de ce retinusem 21,30 si ma uitam la stupize tot sperand sa se termine. Deci mai e vreme.
Puuup Witchie!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bafta Roamania!
bafta Witchie!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Eu acum m-am trezit;e ora 3.00 AM!!!Vreau sa vad Eurovisionul dar nu stiu unde il pot urmari.
Ma puteti ajuta cu un link ceva?

Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

aici http://www.tvr.ro/live_exclusiv.php zice ca se transmite mai putin stupizele, deci momentan nu e nimik, sper sa ai noroc

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Na, fetelor, v-ati pregatit sucul, cafeaua ?
Ca azi ne intindem....pana tarziu...
Witchie, Bafta!

Succes Romania!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

pregatit pregatit

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
si eu sunt pe-aici si la tv(la fel ca anul trecut)alaturi de voi si de Rom...Bafta!!!

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

chiar asa Doris ,mami, cred ca ne prinde ora 1 daca nu kiar 2, de abia astept sa vad ce nebunie va fi, mai tineti minte anul trecut cand in 3-4 ore ams cris o suta de pagini, ma uit dupa papadie, nu o vad poate e pe drum, nu pierde ea asa eveniment.
N'or face romanii mare branza da' macar ne distram in familie, vorba aia...sau vorba filmului: asta seara dansam in familie.

Mergi la inceput