Witchie a noastra comenteaza Eurovizionul la TVR

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Stiti cumva daca e Elvetia in finala? Am uitat aseara sa ma uit si tare as fi vrut sa il votez pe DJ Bobo, e faina melodia lui....

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Mergi la inceput

Hai ca am cautat pe Net,nu s-a calificat, o mafie intreaga asta cu voturile. Avea o melodie super, dar pacat ca elvetienii o duc bine la ei acasa si nu emigreaza ca sa poata suna de prin alte tari...
Eurovisionul o sa ajunga Est-Eurovisionul in curand, daca se trezesc si finantatorii principali la realitate si se retrag din mânareala asta de spectacol...

Laura cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

a falsat la greu digeiu tau aseara.
sorry compresorry

Mergi la inceput

chiar? pacat...n-am vazut, melodia am auzit-o la Stefan Raab mai demult, e super, o sa ajunga in topuri garantat :)

Laura cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

chiar a avut o prestatie slabuta cred ca d-ia nu l-au ajutat 'fratiorii' nemti si austrieci :)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Io tot cetesc prin presa romana ca favoritul concursului e Roger Cicero,unul din oamenii nostri.Chiar asa o fi?

Sotul meu imi zicea ca Roger-ul asta are o voce deosebita,"apucaturi" si temperament latin,lui ii foarte place,ii cinta melodia non-stop prin casa.

Alina

Mergi la inceput

E un tip foarte simpatic, http://www.roger-cicero.de/ , nu am inteles daca e nascut in Ro sau doar tatal lui (?) Oricum, e un motiv bun sa voteze romanii din ROmania Germania, nu? . Eu nu am auzit inca melodia lui, e faina?

Laura cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

So, felicitari Witchie, desi nu te-am auzit.
Io mi-s tare suparata, nu am vazut aseara Eurovizionul nu stiam pe ce program e pe aici si vaz ca in urma zile nu-l mai dau cei de la NDR.Eu nu prin posturile romanesti, unde in alta parte as putea vedea si eu concursul?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Laura,citeste aici de www.evz.ro/article.php?artid=303443" target="_blank">Roger.

Mie imi place melodia,io am ascultat-o de multe ori,o dau astia la radio intr-o veselie,mi-o cinta sotul prin casa.

Alina

Mergi la inceput

Merci Alina,interesant, insa nu l-as numi roman...chiar si el rade de titlurile din ziarele romanesti :) Dar e diplomat :)

Laura cu

Mergi la inceput