o clinica unde poti muri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Noi murim in fiecare zi in Romania.... guvernantii nostri – presedinte, ministri, parlamentari sau primari - ne ofera acest serviciu pe gratis, de ce sa mergem la o clinica in Elvetia si sa mai si cotizam ?

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Astia ne omoara neuronii Darael.

Noi vorbim de moartea fizica, chinuitoare, umilitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

si eu sunt de acord cu aceasta clinica...as prefera solutia asta ,daca Doamne Fereste,ar fi cazul..decat sa cad pe capul familiei..mai bine asa!iar acei oameni...au un mare curaj...dar puterea de a face asta cred ca le-o da suferinta oamenilor in cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

mi se face pielea de gaina...eu nu sunt de acord cu sinuciderea, oricare ar fi motivele...pai cat de necredincios sa fi sa-l ajuti pe un suferind sa moara si asta in numele drepturilor omului
... inteleg ca-si doresc sa moara

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nici eu nu sunt de acord cu "sinuciderea"....
Dumnezeu a dat viata,Dumnezeu decide cand se va termina!
pana la urma si boala e o incercare...
cine suntem noi sa ne decidem moartea?!
nu suntem decat un fir de nisip in Univers,iar viata noastra e in mainile Lui!
sa ne rugam ca Dumnezeu sa aiba mila de sufletele noastre!

si stiu ce vorbesc pt ca stiu ce inseamna boala!
cea mai crunta dintre boli....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Violeta , pana nu vezi un bolnav in stadiu terminal poti sa spui ca Dumnezeu ne-a dat viata si nu ai voie sa o iei .
Sa dea Dumnezeu sa nu vezi asa ceva.

Eu sunt de acord cu asta, mi se pare uman sa mori asa decat sa te arunci de la etajul 10 sau sa treci prin ultimele saptamani de viata urland dupa morfina cu dureri ucigatoare la fiecare inspir si expir

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Clinica se numeste Dignitas si sloganul lor este: "Traieste cu demnitate, mori cu demnitate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ma intreb oare, clinica asta e non-profit?
"Traieste cu demnitate, mori cu demnitate"
Se poate muri cu demnitate si in alte conditii, fara sa iti iei viata. Exista ingrijirea paliativa, exista atatea medicamente care folosite asa cum trebuie pot sa controleze simptomele neplacute, pot sa calmeze durerea, pot sa ii dea sansa bolnavului sa moara inconjurat de familie, fara suferinta fizica.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Daca luam un Algocalmin si ne trece capul asta nu inseamna ca pentru orice suferinta sau orice boala exista un medicament care sa ne ajute in orice situatie.
Asa ca pana nu ajungem acolo eu zic ca nu avem nici un drept sa ne dam cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Doina , vino si spune-i asta unei prietene care a stat cu mama ei bolnava de cancer de colon pana in ultima clipa , 2 saptamani mama ei a varsat zilnic sange, a slabit 30 de kg , era inconstienta si urla de durere;)
vino tu cu un medicament si spune-i femeii ca putea sa se stinga mama ei "cu demnitate , fara dureri".

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput