Asistenta care a socat tara!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Cum pot unii oameni sa fie atat de ignoranti nu voi intelege niciodata.Ca sa ma sochez mai mult , sa va relatez ce mi-a fost dat sa aud zilele trecute.Un prieten a asistat din intamplare cum copiii dintr-un sat din tg mures erau vaccinati cu aceeasi seringa de catre asistent.A incercat sa-l opreasca , dar i-a spus ca nu au fonduri si sunt nevoiti sa procedeze asa.Revoltat a sunat a doua zi la o autoritate si i se da acelasi raspuns si cireasa de pe tort , sa stea calm ca nu se imbolnavesc copiii din asta.Ma ingrozeste gandul , ca se mai practica asta si in alte parti si nu de ieri de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Infiorator, am avut si eu o experienta, nu cu seringi ci cu sonda de aspirat caile respiratorii, fie-mea era internata la Spitalul de Pediatrie din Craiova, o doctorita paralela a diagnosticat-o cu bronsiolita si mi-a prescris la copil de 7 luni, tratament in doze pt peste 2 ani, copilul meu deja se simtea foarte rau, la un moment dat, de la doze prea mari de Fluimucil, era atat de plina de secretii incat se ineca si mi-au zis sa merg sa o aspire, dar o alta doctorita m-a sfatuit in soapta sa nu cumva sa merg, ca folosesc la toti copiii aceeasi sonda!!!
Norocul nostru era ca am fost internate in ambulator si veneam la spital doar pt control, tratament faceam acasa pe branula, altfel, cine stie cu ce venea copila mea acasa.
Surpriza mare a fost peste cateva zile, pt. ca dupa ce i s-au spart Annei toate venele, neputand sa-i instaleze nici macar un cateter,am intrerupt tratamentul, am trimis asistenta acasa, am mers la alt medic, care s-a luat cu mainile de par cand mi-a vazut copilul ciuruit si intoxicat diagnosticat aiurea, cand de fapt nu avea nimic mai mult decat o adenoidita acuta. Si as mai fi avut multe de spus despre episodul acela, dar am divagat deja putin.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Marilena, bine ca fetita ta a scapat. Fetita mea a fost omorata anul trecut de medicii incompetenti din Arad. Incepand cu medicii ginecologi care mi-au urmarit sarcina si m-au asistat la nastere si terminand cu cei neonatologi. Niste... n-am cuvinte.
Denisabia, ce sa mai zic?! Si apoi ne miram de unde avem tot felul de boli? Sa nu-mi spuna aia ca nu aveau seringi. Precis au primit suficiente dar probabil le-au furat si fac cu ele injectii in particular pe bani. Sa nu-mi spuna cineva ca asistenta care vine acasa si-ti face injectia a cumparat seringa daca vine cu ea de acasa. Stati linistiti, a "procurat-o" ea de unde lucreaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Chantal regret sa aud asta!Fie ca Dumnezeu sa te ajute sa-ti regasesti echilibrul interior si sa-ti poti vedea visele indeplinite.
N-am nimic cu asistentele , dar am vazut destule care nu-si practica cum trebuie meseria.De ce profesezi , daca nu-ti place?Sa provoci suferinta si sa nenorocesti pe altii?
Marilena bine ca raul a trecut si fetita ta e sanatoasa.Stiu ca astfel de expriente marcheaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

NU ARE VOIE SA ODEA AFARA DIRECT,TREBUIE INTAI SA O SUSPENDE SI APOI DUPA CE ANALIZEAZA CAZUL(PREZUMTIA DE NEVINOVATIE) O DA AFARA.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Femeia asta la fel ca toate celelalt pers. care pretind bani pt. operatii , pt. manevre , care nu respecta regulile ar trbui sa zboare urgent din spital si sa fie obligate sa plateasca tot pacientilor defavorizati.

Nu stiu cum se poate concepe ca asistenta asta sa mai lucreze vreodata in domeniu cand nu are bunul simt fata de pacienti.
Problema la noi e ca legea e prea blanda , daca s-ar face mai multe reclamatii in loc sa se umple buuzunarele si daca s-ar da pedepse ceva mai grele n-am mai asista la nebunia asta cu spaga.
Dar deh , fiecare se complace in asta .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Doamne ,oare in cine mai putem avea incredere in tara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

mai,stati cam-ati speriat,..ca mia-m amintit,ca atunci ca ii facea vaccinurile la fetita mea,asistenta venea cu seringa plina,....dar aici cred ca nu se poate pune problema de asa ceva,..sau cum e fetele din America?
i-au afcut cred 3 asistente diferite,si toate au venit cu seringile gata pregatite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Laurabb,
nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, si aici seringile se pregatesc in treatment room si nu in fata pacientului. Nu cred ca se pune problema sa se refoloseasca seringi in tarile civilizate, nu de alta dar risti sa ajungi la inchisoare si nu vad de ce ai face-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Dar hai sa ne intrebam noi si pana unde poate duce ignoranta noastra?
Caci a trebuit sa existe o mamica cu curaj,ca sa se dea la iveala toate astea,pentru ca,sa fiti sigure doamnelor,nu e singurul loc din Romania unde se intampla......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput