Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

kikineata:analiza pt giardia i-ai facut-o? Am o prietena cu un bb cu simptome asemanatoare si medicul ei asta i-a recomandat sa faca.

marani:pt ceaiul de musetel pun un pliculet cam la 100 ml de apa, dar doar 70-80 ml amestec cu un pliculet de baby drynk. Si noi suntem constipati de la fier caci ne-a marit doza (3 pic dimineata si 2 seara)pt k i s-a parut cam palid. Totusi as vrea sa ii fac si analize,( asa cum zice kikineata) pt anemie k m-am saturat de la o luna sa i se tot para k e anemic si sa nu ii mai treaca...

Dar k tot veni vorba de constipatie..care este de fapt intelesul corect al termenului asta? k nu face kk mai multe zile, sau k face foarte greu si gros?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by flore26

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Baby Drink se gaseste aici la noi la farmacii. Daca merg la cumparaturi, promit ca/ti iau si tie si trimit prin DHL, ca doar am pile, sotzu lucreaza acolo.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Flore, mersi, mersi...dar ma duc si eu ca trebuie sa gasim si la noi...doar ca nu stiam daca sa intreb la farmacii, la chioscurile cu medicamente naturiste, la supermarket..etc etc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

[b]A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

ma refeream la cosulet! Trimit daca o sa merg la unguri sa cumpar.

...ok ok...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Dar k tot veni vorba de constipatie..care este de fapt intelesul corect al termenului asta? k nu face kk mai multe zile, sau k face foarte greu si gros?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Constipatia este boala caracterizata prin eliminarea scaunului dupa mai mult de 48 de ore.

Constipatie reprezinta eliminarea incetinita, dificila a materialelor fecale. Acest lucru se refera la consistenta crescuta a scaunului sau la frecventa rara a acestuia. Exista o parere generala in randul populatiei conform careia defectia ar trebui sa aiba loc zilnic, altfel avem de-a face cu constipatie. Daca evacuarea are loc la 2-3 zile nu putem vorbi insa, in termeni medicali, despre constipatie.

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

KIKINEATA, draga de ea a luat bine in greutate. Ana Maria are 5 mese in 24 h, rar 4 mese. Nu zic ca ar avea Sara Maria vreo problema, vecina mea pateste cam la fel cu bb3, medicul i-a zis ca atat vrea bb, ii este de ajuns si cu asta basta. Mai mult nu ma pricep....Ana Maria imi facea asa la colici: manca la ora 14.00 si urmatoarea masa era la 2.00 dimineata. De la 16.00 plangea continuu pana la 19.00, nu vroia papa atunci si adormea in sec 2 cand ii bagam bibe in gura. Era mititica si-mi permiteam sa-i bag pe gat macar 50 ml de hidratare. 2 luni asa a facut, sincera sa fiu nu ma impacientasem, pt ca la 2.00 dimineata rupea bibe cu 180 ml.

MADALUTA, mersi de raspuns. Azi prepar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Am fost ieri la ortoped. Soldul Ok, dar antepiciorul atinge gammba, adica are talus, si ii pune piciorusele in gips, azi la ora 15. Am plans aseara de m/am spart. Ahhh si pentru 5 saptamani. Cum o sa/i mai fac baita? Cum o sa mai dea din picioruse? Sunt atat de suparata, mai ales ca se putea descoperi mai devreme, si doctorita a si controlat/o la 2 luni si a zis ca e ok.
Am citit ceva pe aici, urez si eu bun venit fetelor.Kikineata, am citit pe sarite mesajul tau si uite un pupic de la noi. O sa revin la el, sa/l citesc mai cu atentie.
Acum ma duc sa/mi beau cafeaua si sa/mi dragalesc printesuca. Va pup

flore, cum naiba n-a vazut pediatra pana acum? du-te si da-i 2 dupa cap ca dc descoperea pana la 3 luni erau sanse mari sa treaca cu masaj, sa scapati de ghips.. la noi asa a fost, a vazut pediatra de la inceput la primul control la 5 zile ca are talus valgus, a doua zi am fost cu ea la ortoped care a zis sa facem masaj, si dc pana la 4 luni nu trece atunci ghips... si slava domnului, am scapat de ghips ... eu zic sa mai mergi la un ortoped sa mai ceri o parere ca poate nu e obligatoriu ghipsul... chiar, la ce ortoped ai fost?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Cu mancatul....iar asta...am ajuns si la Capraru si a zis ca el se minuneaza cum un copil cu 400 lapte pe zi a luat prima luna 850, apoi 650 apoi 700 apoi 500!! Luna a patra mai nimic cu buba in gura, fren rupt. Luna acincea 700, dar acu aproape are 6 luni si daca a luat 300 sunt mareata.

KIKINEATA

cu alte cuvinte capraru e in viata?!?!? nu stiu de ce, dar eram ferm convinsa ca e intre cei drepti...ce o fi fost in capul meu?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Chris esti mortala

Eu stiam ca nevasta lui a murit dar...nu sunt sigura.

Noi suntem bine, papam de numa.
Azi dimineata cand am plecat mi s-a parut ragusit...
Abea astept sa plec sa vad daca doar mi s-a parut. nu am vaut probleme pana acum cu el.

Fetele clujence in 8-10 iunie va fi la noi baby expo asa ca infranati o luna pofta de shopping ca am inteles ca acolo sunt de toate la preturi mult mai bune.
Eu vreau sa ii iau un scaun de masina mai mare sa scapam de scoica si un scaun de masa. deocamdata. desi stiu ca voi cumpara mult mai multe:)

Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu c-ar mai fi de mare actualitate, dar...
acum ca a trecut aproape 1 luna, iaca poze de la botezul lui marc:

poze botez

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...mai dar ati scris nu gluma....cred ca si la voi e vreme urata...nu?ca altfel erati afara...!
Eu m-am saturat de vremea asta ploioasa....cat o mai tine?...nu mai pot sa il scot pe Mark afara...!
Roxanica...eu nu am vazut asa ceva....serios...dar si eu vreau...!!......
Lorym...mersi de deschiderea de capitol...si de ce nu ne scrii mai multe...poate reusim sa te ajutam daca nu macar sa te incurajam....chiar asa de rau e?..dar ce s-a intamplat....erati fericiti.....
Vad ca peste tot sunt cosuri numai la mine nu.....of...of..mai bine nu mi-l aratai Roxanica.....Pana la urma cred ca o sa faci comert prin tara cu cosuri..ce zici????
Yagmur........ma bucur ca azi esti mai bine...!
Ruxandra...ieri ai dezertat...cred ca nu ai avut chef sa ne dai tort........
Korinutza..si Mark tipa asa...atunci cand nu e bagat in seama...cand nu mai vorbesc cu el...si asa tipa pana cand incep sa povestesc cu el...eu zic ca e de la rasfat...!
Kikineata...m-a emotionat foarte tare povestea ta...si eu cred ca cineva de sus te vegheaza....si a fost mereu alaturi de tine..ti-a dat putere sa treci peste un obstacol si sa mergi mai departe...si totusi nu stiu daca eu as fi putut rezista...sa fie sanatoasa bebelina ta...si sa ne pui si poze...!Sfaturi cu privire la mancat nu pot sa-ti dau ca nu m-am confruntat cu asa ceva...al meu e un papacios...dar sunt fete pe forum care au trecut prin asta...
Flore26....stiu ca iti e greu....dar gandeste-te ca e mai bine acum...bine ca a descoperit acum si se poate trata....iti va fi greu dar trebuie sa fii tare pentru printesica...
Adinazot...tinem pumnii...sa ne aduci vesti bune!
Dianocica.......si sa ai o zi mai linistita!
Bambo...ce se vede acolo....un dintisor...ce scumpa e Antonia!
Roxanica...a cat strigare e deja.......facem lista????????hai plssssssssssssss
Ktrinel...mai da frumosi sunteti si fericiti..ce grsunica e Julia.....
Asiza.....ardeleanca mea draga si dintisorul lui Denis...!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,ce familie frumoasa sunteti,Julia e scumpa foc!!!ASIZA,mallul este a iesirea spre Selimbar,daca stii!!!
Mersi de incuraari fetelor,mai avem putin si mergem a dr.
Va pup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput