CNPAS are adresa de email?

CNPAS are adresa de email? | Autor: gabilica

Link direct la acest mesaj

Am absolvit facultatea la zi luna trecuta si am un copil de 11 luni nascut in timpul facultatii. Am fost la CNPAs ca sa intreb ce acte sunt necesare pt acordarea indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani si de la ghiseu m-a trimis la jurista.Aceasta mi-a dat dreptate ca as avea dreptul conform legii 338/2002 art 18 pt completarea L19/2000 art 38, dar dupa ce a dat niste tf mi-a spus ca nu cred ca mi se va acorda si ca ar fi mai bine sa scriu o scrisoare la CNPAS Str. Latina si sa le trimita si lor o lamurire pentru alte cazuri similare. Stie cineva o adresa de email pt ca eu cred ca prin scrisoare normala va dura mai mult pana la obtinerea unui raspuns.

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Incearca la http://www.cnpas.org/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabilica spune:

Multumesc pt adresa site-ului lor, dar dupa cum ati observat la "CONTACT" nu dau nici o adresa de email ci doar tf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Scrisoarea poti sa o postezi la forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io zic sa trimiti o scrisoare cu confirmare de primire...cu statul nu merge cu emailuri si alte modernitati de astea....

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea_pop spune:

Nu este chiar asa.De pilda la Ministerul de finante trimiti o intrebare ti se raspunde prompt. Depinde ce interes este in cauza.Sa zicem ca la ministerul finantelor este vorba de colectare de taxe la buget pe cand la CNPAS este vorba de a plati catre populatie motiv pentru care nu au interesul ca sa elucideza problemele cu care se confrunta cetateanul( in speta mamicile) desi toti avem aceleasi drepturi din momemt ce suntem asigurati in sistemul public. Pot sa-ti spun ca in conformitate cu Ordonanta nr 27 din 30 ianuarie 2002 daca formulezi o petitie catre orice institutie, chiar si pe mail, sunt obligati sa iti dea raspuns la problema mentionata in termen de 30 de zile cu conditia sa dai toate datele tale de identificare.Vezi textul legii daca ai nelamuriri. Fa referire in petitie atunci cand ceri sa ti se raspunda in scris la Ordonanta mentionata mai sus si cu siguranta vei primi raspuns.
Mircea

quote:
Originally posted by Marina

io zic sa trimiti o scrisoare cu confirmare de primire...cu statul nu merge cu emailuri si alte modernitati de astea....

marina

Mergi la inceput