Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
cristina85ss spune:
Frumoasa burtica Emma,aveai 20 de saptamani cand ai facut pozele?
Cristina 21+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mandarinutza spune:
Annisia, uite am mai gasit info despre RH pe pagina DC http://www.desprecopii.com/info.asp?id=37#rh
Myral, cele 126 de zile le plateste statul dar prin angajator, eu asa am inteles. Si pe urma dupa ce termini postnatalui, intri in CIC(concediu ingrijire copil) 6 milioane pe luna pana la 2 ani si iti mai da 2 mil alocatie pentru copil-aici nu stiu pana la ce varsta.
Pinacolada, de Rares Stefan ce zici?
Mandarinutza 22+ Antonia Maria
Poze
toma_lly spune:
din cate stiu, pentru cele 126 de zile se plateste 85% din salariul BRUT
nu stiu daca il plateste statul sau angajatorul (da' conteaza??)
TOMITZA 22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
myral spune:
SIM scuze dar imi vin in minte intrebarile aiurea. Deci cine hotaraste data probabila a nasterii nu trebuie sa iti dea ginecologul o adeverinta ceva si in functie de asta sa iti iei prenatalul?(dupa UM)Myral22+
slippers76 spune:
Va salutam si noi.
Am fost la morfo-fetala si bb Vladutz e super OK, e mai mare cu o saptamana conform masuratorilor, activ si sanatos.
Despre concediu pre-post natal: totalul de zile este 126 (calendaristice). Nu este obligatoriu sa se "presteze" tot, insa nu pot fi mai putin de 42 zile dupa nastere. Se suporta din fondul pentru concedii medicale, adica societatea ti-i plateste si ii retine din ce are de plata la acest FNUASS. Suma este intr-adevar 85% din brut, calculat ca medie a ultimelor 6 luni, din care se scad insa 1% somaj la tot salariul brut si 9,5% CAS la un salariu minim - nu mai stiu cat e acum.
Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
kriss79 spune:
Din ce stiu eu prenatalul ti-l da medicul de familie, probabil pe baza unui act de la ginecolog. Stiu ca medicul de familie e cel care iti intocmeste certificatele medicale cu concediul prenatal.
Aeperju> nu stiu exact in ce sapt se pot face eco 3D, dar vad ca ai 20 de sapt..asa ca sigur se poate face la tine.
Eu abia peste o sapt. merg la ginecolog..si cred ca atunci imi va face eco 3 D..
Apropo, fetelor, morfologia fetala se face cu eco 2D sau 3 D?
Vine bebe
Cristina15+
slippers76 spune:
Myral, medicul de familie iti da concediul, in functie de indicatiile medicului ginecolog si de data probabila a nasterii. Teoretic, de la 28 saptamani poti intra in prenatal. Si medicul de familie e obligat sa-ti dea foaia de condediu daca o soliciti. Cel mai bine e sa vorbesti cu medicul de familie.
Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica