Basescu - la TVR1 in aceasta seara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi-a placut dezbaterea. Basescu le-a tinut bine piept jurnalistilor.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

nu am vazut emisiunea, am sa vad inregistrarea...dar ma uitam la antena 3 si cum ii vad disperati pe amploaiatii lui voiculescu, cred ca fost totul ok ptr Base.

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Offff, abia astept sa fie Referendumul, si sa o ia in barba cei 322!sa vada ca nu pot fi impotriva unei natiuni!Cum oare cei 322 nu pot sa inteleaga caci sunt penibili?numai de asta nu avea nevoie acest popor!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mai fetelor si daca nu o fi asa? Daca reusesc astia sa-l demita?
Mie una mi-e teama ca nu atit de multa lume e Pro-Base.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Mie chiar mi-a placut marineru’. Asa doza de tupeu si nesimtire nu am vazut de mult.

Dar, vorba poporului pe care marineru il "iubeste" si il "apreciaza" asa de mult, "Gura bate fundul" (din intelepciunea populara)

Il intreaba un jurnalist – ce este cu biletelul acela prin care se dadeau banii MEI, banii VOSTRI unui apropiat al marinerului prin “recomandare prezidentiala” catre ministrul transporturilor Dobre.

Cum, evident, nu a avut ce spune, cum sa justifice cum ne-a luat NOUA banii din buzunare, cum a intervenit pentru ca STATUL, adica EU, adica VOI sa platim o companie privata pentru un tun (un tun “mic” de cateva miliarde lei ) i-a spus baiatului ca il poate ajuta sa nu aibe “ochii mari si umezi”... NO COMMENT !

Raspunsul jurnalistului a fost “asa ii am de la mama”.....

Stie cineva ce este cu “aruncatul celor 322 de la balcon” ? Mie mi-a placut – este cea mai democratica intentie din ultima perioada. Nici minerii nu s-au gandit la asa ceva. Bravo marineru’ !

Fara nici o stima (stima mea o vor avea cand EU o sa traiesc bine),

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Mie mi-a placut si mi se pare ca a raspuns foarte competent la intrebari si a tinut piept destul de bine jurnalistilor. Nu ma pricep la politica , habar nu am sunt total pe dinafara dar mi se pare ca domnul T.B. a punctat niste lucruri f. importante printre care si parearea Curtii Constitutionale referitor la suspendarea sa.
Probabil fiecare vede ce vrea sa vada in acel discurs, eu ramin la parerea mea.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Ziceati ca nu-i populism........pe de o parte spune, ca el, ca roman s-ar simti jenat daca presedintele ar putea fi demis mai usor decat un primar, ca in secunda doi sa vina si sa spuna din nou romanilor CUM sa voteze......in cazul asta, nu i-o mai fost jena

Alina

Pai de ce sa-i fie jena, ca omu' s-a exprimat suficient de clar: daca vrem ca el sa ramana la Cotroceni sa punem stampila pe NU, iar daca ne dorim sa plece atunci sa punem stampila pe DA. Ce e rau in explicatia asta?? A iesit cumva la rampa, asa cum au iesit altii (vezi Melescanu) care a tinut un intreg discurs in care fiecare fraza incepea cu "NU" pentru a induce cumva un mesaj subliminal??

P.S. Acum vreo 2-3 zile, am vazut un discurs al lui Melescanu, in care fiecare fraza incepea cu un DA apasat, doar ca dpmdv, continutul frazelor n-a fost convingator... Ceea ce ramanea la sfarsit, era doar acel DA, spus obsesib timp de cateva minute bune...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Mai oameni buni va rog sa-mi explicati si mie ceva ca eu sunt talimba la capitolul politica, tot aud de "vot uninominal" si nu am pe cine sa intreb decit pe voi. Ce e aia "vot uninominal".

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adica sa nu se mai voteze liste de partid pentru parlament, ci sa se voteze omul direct. Cu alte cuvinte sa nu mai intre in parlament alde leonida lari, dan iosif, irina loghin si alti adormiti d-astia care vin sa-si faca siesta pe banii nostri dar habar n-au sa vorbeasca

Si mie mi-a placut Base aseara, dar inca nu m-a convins ma las greu.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Darael, tu nu intelegi o figura de stil? Chestia cu aruncatul de la balcon este o figura de stil ...ce naiba - numai daca nu vrei nu intelegi. Inseamna ca ii matura ... daca asta nu te derajeaza. Dar ei sunt insurati (parlamentatrii...) deci nu e nici o problema ca maturandu-i vezi doamne nu s-ar mai insura/marita.

Si ce e rau ca ii matura? Sau crezi ca parlamentarii trebuie sa intepeneasca in parlament? Acusi vor da o lege sa se autoaleaga pe viata --- ca doar ei sunt cei care au puterea in Romania!

Basescu a avut o prestatie excelenta aseara!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Darael, tu nu intelegi o figura de stil? Chestia cu aruncatul de la balcon este o figura de stil ...ce naiba - numai daca nu vrei nu intelegi.

Am intrebat, nu pentru ca nu stiu ce este o figura de stil, ci pentru ca nu am prins faza la TV – am auzit intamplator la radio dimineata de aruncatul de la balcon. Si mi-a placut – cred ca am mai spus aceasta, chiar daca a fost o metafora sau nu.

Din partea mea, pot sa dispara de pe Pamant TOTI politicienii - Pamantul va fi mai bun, mai frumos si mai civilizat .

Cat despre prestatie, habar nu am de ea. Am dat pe TVR 1 din intamplare, pentru ca s-a terminat Campionatul de snooker pe Eurosport si zapam tv-ul. Altfel, pe cuvant ca nu ascultam nimic - ma tineti voi la curent cu tot ce face marineru .

Am vazut doar partea cu “ochii mari si umezi” care mi s-a parut de o jenanta lipsa de bun simt si un atac la persoana pentru a evita un raspuns la intrebarea – “cum explicati ce ati facut in afacerea.....”. Atat.

Mie nu-mi pasa de Basescu sau de parlamentari – mie imi pasa de BANII MEI, care se pun alaturi de BANII VOSTRI in visteria STATULUI. Iar de acolo sunt cheltuiti nu pentru ca cei cu leucemie sa aibe bani de transplant, nu pentru case, nu pentru drumuri, pensii sau investitii PENTRU NOI, ci pentru ca prietenii marinerului sa isi prajeasca burtile in Caraibe .

Eu vreau sa ii intreb de banii MEI. Cum isi poate permite sa imi ia din buzunarul MEU (Statul sunt EU, asa cum sunteti si VOI !!!) Eu muncesc pentru fiecare banut. Si nu am vazut vacanta de 9 ani !!! De aceea intreb.

Aaaa, cu parlamentarii..... rad cand aud ca numai 322 sunt manjiti, ticalosi si penibili. Mai sa fie, ceilalti sunt fete mari ! Asa cum Voiculescu e si oligarh si mogul, dar Vantu de la Safi “eu am grija de banii dumneavoastra” (patronul actual de la Realitatea care este pe fata pro-mariner’) nu este.... ca eu este de-a lui Base'

Oameni buni, vreti sa ii deranjati cu Adevarat ?
Intrebatii pe TOTI, de la mariner, la parlamentar si la primar – ce faceti cu banii MEI, cu banii Nostri ?

Stirea zilei: in cele din urma, parintii lui Macovei, marea luptatoare anticoruptie vor da casa inapoi.

Nu stiti istoria ? Comunistii au nationalizat prin ‘70 o casa. Dupa ‘89, proprietarii au revendicat casa. Au primit sentinta de retrocedare, dar, minune: dupa ce a ajuns Macovei ministru, sentinta de retrocedare s-a anulat..... vai, sa dam afara parintii lui Macovei ? Doar acum, dupa 11 ani - da, ati citit bine, dupa 11 ANI !!! – de procese proprietarii vor primi casa inapoi.

NO comment !!!

Cum am spus, fara nici o stima,

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput