Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Voi vota pentru suspendarea lui Basescu pentru ca desi este la fel de corupt ca toti cei pe care ii infiereaza (si stiu ce spun dar nu pot proba pe forum) este mai periculos decat ei. Este mai periculos pentru Romania in general.
Pentru ca este razbunator, pentru ca are un ego exacerbat si isi imagineaza ca poate sa conduca singur. Pentru ca are un stil nedemn pentru un presedinte de tara. Pentru ca e grosolan, mitocan si nediplomat.
Deci ati face bine sa mergeti la vot, pentru ca eu cu siguranta voi merge si voi pune stampila pe DA.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

De ce este mai periculos,mai razbunator,mai nediplomat decit ei...adica decit care,decit Vadim,Becali,Geoana,Guse,Voiculescu si ekipa lor????
Daca e Basescu facut mitocan,etc,numai sare Darael&co cu atacul la persoana.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daca vrea sa se lupte asa de tare cu coruptia, sa dea o lovitura de stat, sa instaureze dictatura si sa iasa cu bazooka la atac. Si nici atunci nu voi vedea pe nimeni in puscarie, tare mi-e teama. De asta vorbesc, "cainele care latra, nu musca".
Edit: mi-ar fi placut sa fie monarhie in Romania. Ne-ar fi mers de 100 de ori mai bine ca acum.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ca o parere personala vreau sa va spun ca sunt foarte intrigata de cele ce se intampla pe scena politica din tara noastra. Intr-adevar l-am votat pe Basescu pentru ca mi se parea cea mai buna alternativa la momentul respectiv. Pe parcurs, am realizat ca ...vorbe multe, fapte putine! Dar...acum situatia e deosebita.Mi se pare totusi, desi nu e cea mai buna alegere, ca ar trebui sa ne opunem demiterii presedintelui. Asta pentru a respecta perioada pentru care ne-am dat acceptul sa il avem in frunte...adica 4 ani.
Nu se poate ca Parlamentul sa taie si sa spanzure dupa propria voie. Avem si noi un cuvant de spus. Sau am ramas fara cuvant? Eu spun ca deocamdata, Basescu e - deocamdata - singura alternativa satisfacatoare.Ajunge atata jaf La Vulturi din mana bietei tari si din carnea noastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Io sint anti-Basescu dar o sa-l votez pe Basescu, (adica o sa votez la referendum impotriva demiterii acestuia).

Cit priveste coruptia... nu are suficiente pagini intregul net sa cuprinda intreaga discutie, ma limitez doar la a spune ca as fi fost placut surprinsa si impresionata ca domnul Basescu sa "supravegheze" cercetarea tuturor dosarelor, incepind cu al sau, renuntind la imunitate, dind cel mai frumos exemplu de transparenta si lamurindu-ne ca nu are nimic de ascuns, ca un cetatean corect (al acestei tari) care merita sa fie presedinte.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Alina, cum numesti tu un barbat care se exprima asa: http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/basescu_catre_o_ziarista_8222_daca_te_asezi_pe_masa_iti_spun_cum_se_face_137200.html

Mitocan si Mafiot incep cu M...dar e o mare diferenta
Basescu e dizgratios si are o gura proasta (mare defect) dar miza e alta acum.
BTW nu l-am votat pe basescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

elizuca - dar tu ai vazut ce intrbare i-a pus ziarista?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mirela, imi displac diminutivele :-)

Da, am vazut intrebarea. Raman la parerea ca nu asa se exprima presedintele unei tari (cu conotatii evident sexuale).
Si oricum, nu asta este singurul motiv pentru care am spus ca o sa votez pentru suspendare. Principalul motiv este ca stiu ca Basescu este la fel de corupt ca si ceilalti. In plus, repet, il consider mai periculos pentru Romania datorita personalitatii egocentrice si razbunatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

eu pun pariu ca si daca era vorba de un ziarist,Basescu tot asa s-ar fi exprimat.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
In plus, repet, il consider mai periculos pentru Romania datorita personalitatii egocentrice si razbunatoare.

mai periculos decat niste parlamentari care schimba constitutia dupa propriile interese?????????????? poate fi ceva mai grav decat atat???
oameni buni vb despre constitutie nu despre prostitutie...
CONSTITUTIA este coloana noastra vertebrala iar proverbul "Capul plecat sabia nu-l taie" este o chestie sinistra. Capul sus si pieptu-n fata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

eu pun pariu ca si daca era vorba de un ziarist,Basescu tot asa s-ar fi exprimat.
I've gt you under my skin

Eu pun pariu ca nu s-ar fi exprimat la fel. Dar probabil nu o sa stim niciodata

Mergi la inceput