Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by april

quote:
Originally posted by sirimie

Sa sustii ca il vrei pe Basescu ca nu mai exista altul mai bun e ca in povestile cu femeile alea care accepta sa stea linga barbatul care le bate pentru ca ele se sub apreciaza si spun ca oricum nu ar gasi altul mai bun.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

nicidecum....femeile pot trai foarte bine si singure

a venit primavara...

Pot, dar tocmai asta spun eu, ca unele nu au curajul sa o faca. Ca spun ca nu se stie cum o sa fie fara el. Exact ca in cazul de fata cu Basescu: si daca o fi mai rau fara el? ...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Originally posted by Clover

Eu nu pricep cum milioane de oameni pot fi atat de indobitociti incat la 17 ani de la caderea unei dictaturi totalitare sa isi doreasca acelasi lucru.

Exagerezi. Te poti crede superioara milioanelor de oameni de care pomenesti, dar sa si afirmi acest lucru, e deja prea mult. In tot ce s-a scris pe-aici, chiar daca s-a exagerat, nu am vazut ca cineva sa fie facut dobitoc pentru ca vrea sa-l dea jos pe Basescu.
Putina moderatie nu strica nimanui.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu ma cred superioara cu nimic. Sunt doar mai trista. Daca as crede in cauza lui Basescu as avea speranta si efervescenta. Stari pe care nu le traiesc deloc. Ce se scie pe tabara cealalata mi se pare la fel de exagerat cum ti se pare tie exprimarea mea. Nu vad exagerearea in ceea ce am spus cand aud ca lumea vrea o mana de fier la Cotroceni, un presedinte care taie si spanzura. Aia plus Basescu pentru mine inseamna dictatura.

Nu am obiceiul de a folosi cuvinte gratuite. Basescu manipuleaza intr-un mod penibil si oamenii nu-si dau seama.

Ce nu mai inteleg eu e insistenta cu care se incearca convertirea celor care nu il iubesc pe presedinte. E clar ca va ramane in functie. E clar ca lacrima.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da, e carismatic si foarte abil. Oamenii din pacate sunt creduli si multi dintre ei au nevoie de cineva care sa-i domine si sa-i impresioneze.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Basescu nu e nici carismatic si nici abil. In vremuri normale ar fi un nevotabil. Insa cand Parlamentul o violeaza pe Constitutia in piata Matache Macelaru cineva trebuie sa se sesizeze ca nu e in regula. NU votez cu Basescu, votez IMPOTRIVA acestui Parlament mizerabil!!!!!!

Mergi la inceput

PS: si impotriva unui Guvern imoral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by coraly

Da, e carismatic si foarte abil.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Cine,cine?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by marius
Daca ar fi stat cuminte la Cotroceni si ar fi facut avere in liniste alaturi de ceilalti nimeni nu spunea nimic. Era un presedinte perfect. Insa daca a bagat pumnul si a spus STOP se pare ca a pierdut din imagine.

Problema este ca a spus stop doar unora dintre "oligarhi". "Oligarhilor" din PD nu le-a spus nimic. Cum zicea coana aia din PD in Parlament: "Ciocul mic ca acuma noi suntem la putere!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bla, bla, bla, asta este subiectul asta.
Credeti ca ce vrea poporul o sa se si intample?poate peste 1000 de ani. tot acesti frumosi corupti , pusi pe "fapte" mari si chititi sa-si mareasca burtile si ingroase buzunarele o sa fi e la puterea Romaniei.
Va irositi puterile, va tociti buricele degetelor si degeaba, credeti ca parerea vostra conteaza in fata lor?????????

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Ai dreptate Tumpi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chantal

Problema este ca a spus stop doar unora dintre "oligarhi". "Oligarhilor" din PD nu le-a spus nimic. Cum zicea coana aia din PD in Parlament: "Ciocul mic ca acuma noi suntem la putere!)

Important e ca s-a spart buboiul. Buboiul al mare (Parlamentul) avem sansa sa-l cauterizam noi acum. Buboiul al mik (Basescu si mafia PD)avem sansa sa-l cauterizam la urmatoarele alegeri.

Mergi la inceput