Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am uitat sa va spun ca la munte ni s-a rupt si carutul sport. Asadar, tre' sa cumpar altul.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca ce bine ca nu a patit nimic Dani. nici marco nu statea acolo, era jos, dar cine stie cum.
Ioana felicitari pt. asa un copil. Bravo Razvan!!!
Moni nu stiu ce sa zic cu laptele de vaca.
Anasebe super tare Tibi. fa-i poza cand doarme in picioare cu capul pe pat.
Irina si eu zic ca nu e de dus la dr. si marco se mai plesneste peste cap, sau da cu capul te miri de ce.
Maraki nu a mai plans de atunci. cine stie, sper sa nu fie asa de dureros, mai ales ca e la inceput si deja ii dau antibiotic, picaturi in ureche si nas, si mai aspir si secretiile de 3 ori/zi.
Se pare ca Angelos e gagicar...auzi la el sa puna mana pe piciorul femeii .
Sa aveti parte de apartament!!!
Sac de dormit: marco nu l-a agreat. nici acoperit nu doarme, decat foarte rar. nu-i place sa fie prea cald. de mic l-am obisnuit asa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Gio Mai greu cu pozele facute in mijlocul noptii, iar in timpul zilei nu cade din pat.
Tibi nu are sac de dormit, insa doarme f bine invelit.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ano mai are rost sa cumparati? il folosesti des?
eu rar de tot. in Italia l-am luat si doar in 2 zile l-am folosit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Pai asha e...
Grasimi nu e voie, tigari nu,cafea nu, sucuri doar naturale, zahar nu,carne de porc nu, puii mei...ce naiba e voie?
Legume? decat sa traiesc 100 ani, prefer sa traiesc cat pot fara reparatii capitale.
Azi maine descopera astia ca si sexul e daunator
Moni..nu mai citi atata ca te dilesti de cap

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am adormit fetitza si am luat biscuitii cu ciocolata cumparati pt ea si i-am topit la comp, citindu-va pe voi...
Maraki, felicitari pt apartament!! O sa fie mai greu cu mutatul, dar va descurcati voi.
Diana are doar 3 jucarii de baie...pestele-balon (ala cu lunimi), un calutz de mare si Chuckie, papusa ucigasa...pe care o spal pe cap ca sa-i arat ca nu plange cand o clatesc cu dusul...degeaba, nu se lasa convinsa! Eu am facut filmuletul la baie ca sa demonstrez ca e slaba rau, ca tot aud ca arata bine...ei, mi-e jena sa merg cu ea la mare, o sa zica oamenii pe plaja ca o infometez...
Mirela scumpa, problemele tale imi dau fiori pe sira spinarii...pai bine fata, de ce nu vii tu in Romania, poate te rezolva un chirurg bun de aici, ca acolo...Si mai ai si sindromul ala al colonului, Doamne, toate relele pe tine cad! Sanatate grabnica iti doresc si poate te mai gandesti cu varianta Romania!
Si apropo, nu-i zona crepusculara, era desprins un fir de la stalpul de curent de pe strada...bine ca ne-am prins, azi toata ziua mi-au bazait aparatele pana am chemat Renelul...puteau sa se strice usor si cine mi le platea dupa aia?
Moni, mi-a placut la maxim filmuletul cu Dia, nu mai pot sa o votez...imi pare tare rau, ca amandoua fetitzele, Bia si Dia sunt dulci. Abia astept prima propozitie a Dianei...la cate zice, nu cred ca mai dureaza mult
Giova, naspa cu curentul, vezi exemplul meu...Bine ca ai gasit jucariile pierdute ale lui Marco, era si pacat la cat ai dat pe ele. Mi-a placut si plasa pt jucariile de baie, foarte misto arata.
Sper ca ginerica al meu se simte mai bine, uite un de la amandoua pt el.
Bianca, bine ca nu a patit nimik Dani . Chiar ca e cuminte, Diana ar fi sarit de mult...daca a zburat peste 6 trepte, probabil ca servanta era o mica glumitza pt ea.
Anasebe si tu cu ciocolata? Eu ii dau foarte rar, de regula alba, dar odata pe sapt. Si asa nu papa bine, sa-i mai tai si restul de pofta de i-a ramas? Normal ca Tibi e fericit cu patutul, mi-a placut de cand l-am vazut. Pana nu sare din patul ei, nu ii cumparam altul, dar daca i-as lua, tot ca al tau cred ca mi-ar place.
Cu laptele: suntem la ultima cutie de Nestle, iar trecem pe lapte de vaca. Pasteurizat. Zuzu. Eu nu am curaj sa-i dau de la tzara. Am vazut destule la viatza mea, plus ca am un prieten medic veterinar..cate mi-a spus ala de cum isi mulg taranii vacile....nici nu ma gandesc. Fiert sau nefiert, nu vreau, prefer asta UHT, sa stiu ca au decedat de 100 de ori microbii in el.
Intrebare: mai e vreun copil sa nu suporte sacul de dormit? Da din picioare ca disperata, mi-a rupt fermoarul de la 2 saci pana acum. Nici paturi nu suporta, o invelesc seara, dimineatza tot dezvelita e, de aceea o imbrac in salopeta si fac mai cald in camera. Dar mi-e teama sa nu raceasca in ritmul asta.
Ma duc la nani, ca e tarziu si azi am avut o zi plina de evenimente.
Va pe toate, o noapte buna sa aveti!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Gio Pai il folosesc mai. Mai plecam si la mare, cu naiba car copilul pe distante mai mari, ca in brate nu pot mai mult de 10m.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Ingrid Nu-i dau zilnic ciocolata. Nici macar saptamanal. Cand se nimereste.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Imi zise barbatu' ca cica se inchide Yahoo Photos.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Lasa Ano ca noi avem dropurili
INGRID am pierdut ceva? Ce filmuletz la baie? Tre sa caut!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput