Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana pai te stiam dinamovista!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

pai sunt.....doar ca la meciul asta toata lumea tine cu CFR Cluj, inclusiv dinamovistii! Dinamo oricum e campioana iar daca bate CFR pe Dinamo cresc sansele ca Steau sa ternmine campionatul pe locul 3 deci sa mearga in Cupa UEFA nu in Champions League; daca ia Clujul bataie (ceea ce e foarte posibil dupa cum vad) si Steaua castiga probabil Steaua va iesi pe locul 2 si va merge in CL!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Sa moara Gigi,de suparare
Sa bata Clujul in Stefan cel Mare!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Edit: cred ca totusi tizul nostru buzoian papa mai bine

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Sa moara Gigi,de suparare
Sa bata Clujul in Stefan cel Mare!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA bravo pentru Razvan mancaciosul si cumintzelul.De frumos nu mai zic Si cum sa nu te creada nimeni?

Diana s-a intors de jos cu Ghitza si a cerut bibi,l-a luat pe Bau Bau si s-a trantit singura in bouncer A lovit-o somnul,asa ca ca pana am dezbracat-o urgent,Ghitza i-a incalzit laptele si acum e la orizontala ,sper sa si adoarma repede! De mancat nu i-am mai dat nimic,e prea obosita si oricum zice Ghitza ca a rontzait la greu pufuleti si biscuiti in deplasare (la mami la magazin) Asa ca lapticul e suficient.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Ce sa va zic,apropo de lapte,Ghitza s-a pus si a cumparat duminica parca, lapte din piatza de la vecina celei de la care luam noi de obicei ,ca a ajuns mai tarziu si ailalta nu mai era ... Mami s-a crizat ca nu e bine sa schimbam laptele,ca daca face diaree etc. si ca de ce n-a sunat-o ca mai avea ea din ala bun.Dar Ghitza banui ca nu e la prima abatere de genul asta
In plus cand n-a baut deloc lapte la Oradea (aveam dus cu noi de la Arad),intr-o seara a baut ... surpriza! ... din ala din care bea Nicu,tot de la ceva vaca neomologata oficial si n-a avut absolut nimic nici atunci nici acum.
Voi cum sunteti cu chestia asta,tot asa cu maxima securitate si strictetze ? De cand putem sa fim mai relaxate fara de la cele aflate sub egida OMS ( =diversificare numai dupa 6 luni,lapte de vaca numai dupa un an,nu se schimba laptele etc.)? Acum nu ca as fi eu aia ne-relaxata dar totusi ... nici eu n-am prea vrut sa ii dau cioco asa repede,dar se pare ca nu imi iese Si din salata de boeuf i-am dat azi sa guste,dar nu prea a fost incantata.
Apropooo ... a adormit deja la ora 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salut, fetili!
Azi am fost in vizita la cineva si la plecare a facut Sabina o chestie de m-am speriat. Nu voia sa plece pt. ca se juca cu niste creioane colorate si pt. ca am luat-o de acolo a inceput sa tipe, sa se zbate si, aici e de speriat, sa-si traga palme in cap.
A mai patit cineva asa cu copilul sau tre s-o duc la doctor ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu inca nu am hotarat nimic, joi merg sa vad cum arata firma si voi lua atunci o decizie.
Am fost in seara asta la film...nu am mai fost de vreo 2 ani...Mr Bean in vacantza...am ras ..a fost frumos, liber, au fost vreo 30 pers in sala, sala cu peste 200 locuri sau mai mult.
In rest nika nou.
Moni, am bagat si eu un vot la Dia

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

IRINA n-o du la doctor ,mai bine citeste aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1075
Ce mi-e ca-si da peste cap sau se da cu sau picioarele de podea??? Tot aia e ...

Mergi la inceput

Irina..nu stiu...nu cred ca e de medic chestia.
Ia-o in brate cand vezi ca se loveste cu mana si incearca sa o calmezi sa o faci sa uite. Daca nu trece perioada asta eventual mergi cu ea la un medic.Parerea mea

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Sa va zic ce am patit azi.
Ii dau la Dani sa manance si ii spun sotului sa il culce el ca eu trebuia sa termin ciorba.Imi spune ca nu il mai pune in sac ca era cu salopeta intreaga si i-ar fi fost cald. Bun..il culca si dupa 5 min aud in statie ca el povestea si deobicei cand il pune in pat adorme fara sa mai povesteasca. Dupa 10 min iar aud ca povesteste.Trece o salvare si se apuca Dani de ..merg la el si ghitici unde era printisorul meu....
Pe servanta de langa patutz, statea in si . Cred ca a realizat ca e prea sus sau s-a speriat de salvare.
Daca cadea de acolo...e f inalta servanta...
Ce face un sac...eu dimineata il las in patut si 1 ora dar cu sacul pe el. Daca nu a avut sac, s-a catzarat

Craciun 2006

Mergi la inceput