Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Daconst spune:
Seara buna la mamici!
Am venit rupta de la sala,am parcat copchilu si acum am vreme sa va si citesc.
Cristiana,ma bucur ca n-ati aflat nimic de rau si sper ca si maine sa fie bine.Tinem pumnii in continuare.Bravo si pentru diversificare.
Parca as incepe si eu cu cartofi ca morcovul e cam dulce si sigur il accepta.
Azi manca al meu un mar si tot ii punea la bb pe limba.Sa vedeti cum se arunca pe mar si-l tragea de mana pe al meu sa-l lase sa suga la el.Cred ca va fi un mancacios si la diversificare,ca la sticla e sugativa rau.
Raluca,i-ai dat cite putin morcov?Jumate de lingurita la inceput,maxim 2 lingurite.Parca si mie mi-e frica cu vomitatul asta.
Liudo,maine incep cursul de inot pentru bb.Normal cica se face cind bb are deja 4 luni,dar moasa a spus ca al meu arata de 5 asa ca poate veni cu seria asta.
Hai fata la mine,sa ne mai plimbam si noi in gasca ca ma oftic de numa ce intalniri baga fetele astea.Auzi la ele,8 carucioare...
Aelita,pai n-au vazut aia acolo copii asa sanatosi si mari cum stiu sa faca romancele.![]()
Cu rushii,aveam si eu aceeasi dilema,cum naiba stiu daca am ramas?Ca de varza si fasole am tot fugit.
Astept si eu diversificarea de la voi.
Mariana,eu n-am auzit de metoda aia de contraceptie.Eu vreau sa incerc cu plasture ca cica e mult mai comod si nu mai inghit atatia hormoni.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Messa spune:
ralu, la multi aaaaani pentru Serban!
Catalina, de ce nu mai mergi cu troleu'? (Ca eu stiu de ce nu merg eu)
Aelita, pai nush cum a apucat-o foamea azi dimineata si pana acum a ras 570 ml, daca mai baga o masa de 130, face 700, yeeee!!!
cristiana, sper sa fie bine! sa nu fie cazul de rmn!
aiska, chiar ca n-ai mai intrat de mult! si, ca veni vorba de absente, nici bits, nici salina...
eli, pai profita ca e la oferta
mergi de-ti ia material si hai incoa' - intr-o zi e gata.
mariana1976, deci e cum ma gandeam eu, imi vine sa ma pup! Adica de fapt poti incepe diversificarea cu aproape orice, numa' sa fie cate un singur aliment nou... in rest, cate bordeie, atatea obiceie.
bai, de obiceiul cu banii la copil am aflat si eu de-abia cand m-am pomenit ca ii indeasa un babone lu fi-mea niste 5 roni jegosi intre degetele, de n-am stiut cum sa-i scot mai repede de acolo si pe drum spre casa, dupa ce ma certasem cu baba sa-i ia inapoi, ma intrebam daca nu cumva chiar ma imbrac groaznic de prost de crede lumea ca-s parlita si-mi pune bani la copil
Mi-era si jena sa povestesc, cand ma trezesc dupa vizita unor prieteni cu 50 roni in patu copilului, si stateam tampa gandindu-ma cand mama masii i-oi fi scapat pe acolo... dupa care o vad si pe mamaie ca-mi indeasa 5 roni in scoica de masina, asa ca imi calc pe creier si o intreb: "mamaie, asta cu datu' de bani la copil e obicei, adica asa se face la copii mici?" si mamaie imi explica surprinsa ca da, ca cica aduce noroc... Ptiu, drace, si eu chiar ma speriasem, ca am obiceiul sa umblu in blugi, adidasi si tricouri, arat cam vai-de-curu-meu, da' ce spanac sa fac daca nu suport fustele si bluzele "feminine"??? Al dracu' obiocei, era sa ma faca sa-mi schimb tzoalele, sa scot din dulap pe alea de le urasc eu tare, cu care ma duc pe la clientii mai gomoshi... asa ca de unde naiba sa stie strainezele de treaba cu banu' in carutz, fetelor, daca io, nascuta aici, fix in Bucuresti, habar n-aveam??? 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
anis spune:
Am intrat sa va anunt
AVEM PRIMUL DINTISOR 
LA 4 LUNI FARA 3 ZILE!!!!! 
E ca varful de ac,incisivul de jos stanga.
Ma astept sa sparga si cel din dreapta in 3-4 zile .Plus cei de sus...ca e f inflamata gingia.Asa ca fetele mele nu se dezmit..au eruptie de dinti de la 4 luni, numai ca la Iarina e mai rau cu durerea fata de sora-sa...asta e..sa ii iasa repede sa scapam.
M-am linistit , dupa chitaiala de saptamana trecuta,bine ca i-a iesit , si a inceput sa sparga gingia..ca ma capia cu chitaiala, plus ca nu eram sigura e dinte nu, e bolnava..ce are etc...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delfinuta spune:
Cristiana bine ca ati primit vesti bune azi si sa dea Dzeu sa fie bine si pe viitor! E groaznic cand astepti raspunsuri din astea, stiu cum am astptat si noi la oftalmolog.
Cine avea nevoie de FOTOGRAF PT BOTEZ?? ![]()
![]()
Nu stiu nick-ul...Pupici
Daconst spune:
Felicitari,Anis!La citi mai multi dintisori!
Messo,esti de coma...auzi la ea ca se imbraca rau si de aia-i dau astia bani la copil 

Pai aici nici atat nu se stie ca altfel ma imbracam si eu de-al naibii cit mai rau sa-mi dea si mie astia niste euroi.
Bai nu mi-ai spus cum ai dezvatat copila sa nu te mai strige prin casa,ca al meu ma capiaza ca nu vrea sa stea singur.Trebuie sa fiu in raza lui de actiune,sa ma vada.
Ralu,La multe lunisoare lui Serban!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
eli1977 spune:
Messssaaa!mi-era rusinica sa te intreb daca pot sa indraznesc si eu...ce sa cumpar??![]()

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Anis,
, felicitari pt dintisooor!!
Ivona, felicitari pt examenul de traducator, bravo!aaa, mi-am adus aminte...ce vrei tu cu ale tale 65 de kg?????SA INTRI LA CATEGORIA GREA???ha, auzi Danuto la ea!
pisoiul meu drag
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Liuda
e o ora de cand nu a postat nimeni!!! Unde santeti?
Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
uite aici eram
la invazie de parculetz
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
quote:
Originally posted by eli1977
Messa, a probat Alinuk mei tai-ul cu fii-miu in el, imi cam place cum sta in el..era fff incantat gupilu'
pisoiul meu drag
fata mi-ai stricat ghicitoarea...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!