Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ena spune:

multumesc pentru sprijin.
Am sunat azi la dr. si a zis ca o sa tina aproximativ 7 zile.....si sa-i administrez antitermice.

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ena, asta e si la mine Maria e maraita si mai plangacioasa cand ea era de felul ei un copil f. linistit. Dar rezultatul conteaza si el mult. Temperatura luata rectal este mai mare decat celelalte. Sigur nu stiu cu cate liniutze in plus si nu vreau sa te dezinformez. O sa-ti scrie mamicile mai pricepute, ca eu le mai uit.
Eloise, si eu am lasat-o in sosetutze azi si cu capul descoperit si tot ii era cald, transpira la ceafa. Ma gandeam la papucei cand o sa iesim afara si o sa incepem sa-i sprijinim in picioruse sa faca pasi.
Eu am fost azi la targ, erau niste sandalutze, dar nu marimi mici cum i-ar trebui Mariei. Costau cam 160.000, dar nu erau din piele, plus ca nu-i masurasem talpeta Mariutzei.
Itzy, suntetzi doua frumoase si tu si Ana Maria. Am admirat si papuceii si covorasul. Eu mai trag cu ochiul la cum aveti voi amenajat in camera ca sa ma inspir cand voi amenaja si eu camera Mariei.
Gonghy, la noi borsul se umple cu taratze de grau, faina de porumb si un cuib de huste acre de la alt bors umplut. Se mai pun crengutze cu frunze de visin. Teoretic stiu, dar practic nu, ca-l umple mama.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pe mine ma dor picioreleeeee, am batut in lung si-n lat targul ala si-s tare obosita.
Lilina, se vor termina si mucisorii aia oadata si-odata.
Eu bat in retragere, merg sa fac nani.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, somn usor!
Diferenta intre temperaturi este de 4 liniute, in favoarea celei rectale, dupa unele carti, de doua, dupa altele...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi suntem bine,eu m-am recuperat un pic,iar bebelusul multumesc lui Dumnezeu super.
Am citit tot
Am admirat foto,si filmulete de dudulici miscareti>Doamne cat au mai crescut...!M-a uit si io la Matti si nu-mi vine a crede ca pe zi ce trece e tot mai mare.
Vroiam sa mai zic La multi ani tuturor bebeilor care si-au serbat lunitele in aceasta perioada.
Am si io o mare noutate,bebelusu a inceput sa stea si el muuult in carut.Am mai scapat de una si avem si noi un program bine organizat,noaptea nu se mai trezeste decat o data.
Mancam aproape de toate,ce gatesc ptr mine ai dau si lui,gatesc fara sare.Papa tot pana acum

Va pup si abia astept intalnirea cu Eloise si cu celelalte bucurii.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Xandrutza_76 beeyy nu radea de omu' bolnav ca eu cred ca m-am prostit de tot la capatzana.
Ai vazut ce a iesit??
Tu ce fel de bors ii dai la Narcisuca ta? De casa sau Maggi

Anangel_lexi sa stii ca eu am fost tare disperata ca Maya nu se intoarce pe burta asa cum trebuie,ca nu vrea sa stea in picioruse,ca nu sta in patru labe. Dar mi-am revenit,cand o vrea Bunul Dumnezeu o sa stea ea.Cand o ridic sa mearga ea in loc sa faca pasi parca danseaza brak dance

Gety din pacate bunica nu mai e printre noi,ca facea un borsss... asa cum se facea la Moldova.Imi pare tare rau ca nu am invatat de la ea cum se face.Stii..ea il facea intr-un vas de lut cu coditze de visin,taratze si nu mai stiu ce,da beam asa gol cu cana ,atat de bun era.
Na ca iar m-am intristat si nu vreau.

Merg la ca azi atat m-a batut soarele-n cap...
Noapte buna!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Laura, folosesc bors de casa, dar nu de fiecare data cand fac supica.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neatza!

Am facut cafea , o pun la termos s-aveti pe dimineata.

Dupa cum cred ca v-ati dat seama, n-am timp nici sa respir, de forum nici atat, desi imi doresc tare mult sa va povestesc pe unde am fost si sa pun pozici. Sper totusi sa reusesc sa fac asta zilele urmatoare.

Si pentru ca ccc calatorului ii sta bine cu drumul, marti venim la Iasi !!! Propun de pe-acum intalire la ora 14, la Mc Donald's. Cine se mai anunta?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alexutza, e nasol asa sa tot ii schimbam de fiecare data cand coboram din masina, nu tin minte ca Dragos sa fi transpirat asa, dar sigur nu l-am schimbat decat cand mergeam mult cu masina si era foarte cald. Adelina e transpirata si daca mergem putin prin oras.

Ena, noi n-am avut probleme cu primii 2 dintisori, vad ca la al 3-lea avem, Adelina a facut febra sub 38 de 3 zile si e tare maraita, la primii 2 nici n-am simtit.
Cand se ia temperatura rectal se scade 5 liniute, asa stiam eu.

Sephora, ce bine ca Matti papa tot ce-i dai!

MamiLili, asteptam cu nerabdare pozeeeee!

Va doresc si eu noapte buna, plec la nani.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Incalzesc eu cafeluta de la LILI si mai dau cite un ibric sa fie pt toata lumea. Fimea a dormit pt prima data de 8 luni o noapte intreaga fara sa se trezeascaE adevarat ca s-a trezit la 5.15 dar parca e mai bine.Am impresia ca a trecut pe program de vara. Cum se lumineaza e mot in fund.

Feteleor sa vedeti ieri ce am vazut ca m-am intristat rau si mi-a venit sa pling. M-am dus sa ii caut Cosminei niste catarame pt un sarafan facut de mine ieri. Si in magazinul acela de hainute pt copii era o femeie cu un bb de o luna pe care il tinea intr-un plovar de-al ei gros(la 30 de grade afara). A vrut sa-i cumpere ceva subtire copislasului si pina la urma i le-a platit vinzatoarea. Eu nu am fost pe faza decit dupa ce a plecat mi-a spus vinzatoarea ca e f amarita (era saraca dar curata ).M-am suparat rau ca daca stiam o luam cu mine acasa si ii dadeam 3 pungi de haine pt ala miccare zac la mine. Si ma gindeam uite a mea are dulapul plin de haine si ma agitam ca nu are un sarafan de nu stiu care si ea saraca nu are haine deloc pt bietul copilas.Si se vedea parca si pe fata lui ca sufera de saracie crunta nu stiu cum sa va spun.M-am tot uitat dupa ea cind am iesit din magazin dar nu am mai vazut-o. Scuze ca am scris atit dar am ramas marcata.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput