Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 28
roxanica2006 spune:
Kikineata, Oradeanca, bine ati venit!

Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....iar am ramas in urma...se pare ca vremea il agita foarte tare pe Mark...asa ca peste zi nu prea mai dormim..!
Bambo...felicitari pentru ta-ta...adica cred ca tata e in culmea fericirii...!
Flore...bafta la ortoped...sa ne aduci vesti bune!
Mirona...pana acum l-am ridicat in fund tinandu-l de manute in fiecare zi...si ieri cand l-am lasat prima data singur,s-a dezechilibrat la inceput dupa care a stat singur 5 minute!
Monicab...mersi pentru ca mi-ai amintit...nu stiam ca numai pana in 15 se poate opta...
Teutz...am vazut poza Alexiei la baita....ce scumpa e...si ce fain sta in cadita...si deja se si joaca cand face baita?

...pentru conu Grigore...sa creasca mare si frumos...si o 
si pe mamica lui!
si pentru BB Rares de Ramsan ....sa fie sanatos si voinic!
Eva de Fatima
Celeste de Avdananahire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax
Kikineata...bine ai venit in grupul nostru...sper sa iti placa la noi...te asteptam sa ne spui mai multe despre voi!
Auras...super tortul lui Kiki....ce fata mare ai...si coana Chirita e bestiala...
Desiree...aoleuuuuuuuu.....tine-l bine ....ca o ia Octavian la goana.....ce activ e...!
Dianocica...cum esti azi?....tot asa marait e Dmic?
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
danutz spune:
SIIIIIIII extrem de important:
La multe lunisoare! pentru Eva de Fatima
Grigore de Ruxandra( sa-ti traiasca conul doamna!!!)
Rares de Ramsan(de la tizul lui mai micut un pic)
Celeste de Avdananahire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax!
Sa creasca toti puiutzii, sa fie sanatosi si voiosi si sa le supere pe mamici cat mai putin!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
doradora spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Teutz,vin si pozele (nu foarte artistice) doar ca am inteles ca doar la sf lunii se poate sa creez album! Sau inteleg prost?
KIKINEATA
in primul rand bun venit fetelor si bebicilor noi!

in al doilea rand, siguuurrr - stii tu ca speranta moare ultima. subsemnata are aproape un an pe forum si inca nu a vazut minunea cu albumul si cu pagina personala, pt ca se lucreaza la ele. asa ca daca vrei album intra pe webshots sau pe alte site-uri unde sunt gratis, pana avem si pe

chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
roxanica2006 spune:
Am primit un super cos pentru jucarii !
Si poze noi !!
Hai, mai, sunt singurica pe aici???
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
aelita spune:
dia,maaama ce rade Oana !!! baaaai,cum se rasuceste si ia suzeta din ZBORRRRR !!!
ruxandra
LA MULTI ANI,SA ITI TRAIASCA!!!
kokorina,FELICITARI PT BOTEZ!!! SA FIE INTR.UN CEAS BUN!!
kikineata,bine ai venit!
auras,mortala coana chiritza!
roxanica,auras,suntem bine!!sofia e vesela,cu un mishcoci in fund de nu am vazut asa ceva,face podul si rade ..mananca tot cat vrea ea,dar e sanatoasa!
desiree,felicitari pt 5 lunisoare!!!
dianarus:
quote:
asiza, "tulai domne" - bey, esti si mortala. da traducerea pt sudiste si moldovence!

si:
quote:
"mami, ce chie pe tlicoul meu?"
"adidas" zic eu si-i arat literele "uite asta-i a, asta-i d,... etc" i le spun pe toate. - litere rosii, cauciucate.
vine dupa 5 min cu alt tricou din dulap si il intreb eu pe el "ianis, ce scrie pe tricoul ce l-ai adus acum?" - tot cu litere cauciucate, mari.
se uita atent, "adidas!" imi raspunde el mandru...
"nu, puiule, pe asta scrie nike...."

mortalllll!!quote:EXACT!!
copiii sunt diferiti, chiar se dezvolta diferit, aptitudinile pe care si le dezvolta acum sunt intr-o cronologie diferita. abia la scoala primara se egalizeaza oarecum informatiile - cifre, litere, scris, etc. si asta nu pt ca nu te ocupi de ei, ci pt ca la 1-2-3 anisori unii sunt mai interesati de masinute si altii de carti, unii de catarat in copaci, si de mers cu tricicleta, altii de pc si tv...
ramsam la multe lunisoare pt Raresh !!!

oradeanca,bine ai venit!
sbogdana si a mea tot in pat suge cel mai bine.afara nu prea ii dau eu ca nu prea am unde sa ma bag.ii iau biberon .
teutz,cred ca s-a lecuit si bunicul ala de rostogoliri cu copilul!
madaluta,nu trezi copilul! il scoti fara program,in functie de cum are el chef,eu asa fac,pt ca e la fel ca la tine,acu rade,acu ii e foame,acu adoarme buba! se trezeste,nu apuc sa ma imbrac eu ca vrea joaca..ne ia 2 ore sa ne pregatim pt iesire afara,cand sa iesim o pocneste iar foamea...suge.si tot asa,iesim atunci cand vrea dumneaei,ca nu are program nici de somn .azi spre exemplu doarme cate o juma de ora,rade alta juma de ora... ca la nebuni:)
eu o las dupa ritmul ei.
kokorina eu dau pe "RASPUNDE " cu "deschide o noua pagina" si lucrez cu doua pagini in acelasi timp.pe una citesc,si pe alta raspund.citesc iar,iar scriu la raspuns,fara sa dau "TRIMITE" decat la final.
nu stiu ce sa zic cu sandokanii.poate tot dintisorii,si inc anu se vad.
sunt CONVINSA ca Sophia nu mai are nimic la inimioara,manca-i-as inimelul ei !!!!
hahaha cica uita de ieri,se uita la tine si la lingurita! hahaaa
hahaaaaa mor de ras,desi nu e deloc de ras,dar n-am ce face,te imaginez cu ei in parc,cand cu unul cand cu altul in brate si apoi ei incep sa tipe in cor!!!!aoleeeu mamaaaaaaa!
hahaaaaaaaaaa stiiiiiu cum iti statea COCUL

roxanica vazut filmuletul si odorul cu curu-n sus
kikineata: CUM SE PUN POZELE:
deschizi yahoo. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegi albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .
deschizi pozele la yahoo,sa le vezi.dai COPY sus la adresa.inchizi.mergi la forum si deschizi sa raspunzi cu un mesaj,chiar unde scrii,deasupra ai un buton cu un plic alb si sageti albastre circulare.clic si se deschide o fereastra mica,scrii in ea "poze" sau ce vrei ,dai ok,se deschide alta,acolo dai PASTE si lipesti adresa pe care o copiasei de la poze,ok.
Ca sa ne dai noua link direct,dai "TRRIMITE MESAJ".
Ca sa iti pui pozele la semnatura urmezi asa:
acum,tot ce ai in mesaj,dai COPY pe tot scrisul si mergi acum la PROFIL PERSONAL din stanga de la pagina forumului.acolo ai in dreapta SEMNATURA,dai PASTE in casutza aia,dai VIZUALIZARE ca sa vezi daca iti convine cum iese,si apoi dai TRIMITE.
Despre copiii dotati: la ai nostri probabil ar trebui sa stam cu cartea pe ei si tot nu ar invata asa ceva la 1 an !!! pe aia nu ii chinuie nimeni,aia prind din zbor .ca nu imi spuneti ca la 9 luni daac il pisezi invata ceva!! doar astia dotati.
nu as vrea sa fie al meu,dar am totrespectul pt cei care sunt asa,pt ca asa i-a lasat dumnezeu pe ei,nu sunt parintii vinovati cum se speculeaza.
lor le trebuie apoi clase speciale,ca e normal ca se vor plictisi cu ceilalti.
in nici un caz nu trebuie sa ne simtim inferiori,sau sa ne uitam ciudat (unii vor ca si ai lor sa fie asa,altii trec la cealalta extrema si ii considera pe ceilalti anormali).fiecare e cum se naste,sunt putini dotati in lume,nu stiu daca e noroc sau chin pt painti,cert e ca un copil care s-a nascut dotat nu il putem obliga sa devina "normal"-ca nu se poate.ei au un alt ritm si trebuie gasit un echilibru.cel mai bine dat pe maini profesioniste.
tot ce e diferit de noi ne sperie.
SA CREASCA MARI :
Bogdan
(bubi)Catrinel Rianna
(lorym)Serban Alexandru
(luciaro)Alexian Gabriel
(flavia maria)Eva Ioana
(fatima)Grigore
(ruxandra)Rares Mihai
(ramsam)Alexandra Graziella
(chris)Celeste Maria
(avdanaarghire)Ana
(marcelac)Mihnea Octavian
(desiree)Tudor Alexandru
(ruxmax)
S.
alexandra_25 spune:
Korinutza....tin pumnii sa fie bine nora mea draga si sa ne aduci vesti bune!
Roxanica...am vazut filmuletul cu David chinuindu-se sa inainteze...super tare...si Mark face la fel numai ca nu am prins inca momentul ca sa-l filmam!Ce fain e cosul de jucarii....de unde e??si eu vreau!Am vazut si pozicile...ce fain sta David in leagan!
Aelita,Donia,Bambo,Dianocica,Asiza,Yagmur,Madaluta......

Mai ruxandra...nu ai dat si tu o felie de tort.....o visinata...
.....doar e ziua boierului....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
aelita spune:
alexandra haidaaaaaaaaaa,are fata chef d-o visinata!!!!
pai cumva devenim rude,daca lui Mark i s einvart ochii dupa Sophia,apai SofiCA mea e cuplata virtual cu Pascal.
asa ca,o sa cam jucam impreuna ! hiiii hiii !(nu e ras,e strigat de nunta )
S.
Yagmur spune:
Salutare,
Astept

pentru ca le merit.... azi am cedat la job
; pur si simplu am plecat plangand.... in viatza mea nu am facut asta.... ma simteam atat de rau si sint atat de deprimata si dezorientata incat am lasat totul balta...
Deci, hemoragiile mele nu se termina niciodata... am ciclu (sau ce naiba o fi chestia care ma face sa sangerez atat de des si de puternic) din 10 in 10 zile, am fost la 2 doctori care mi-au spus ca nu scap de histerectomie... eu am tot sperat sa nu ajung la operatie....
Operatia, daca o fac, pot doar acasa... ca altfel cu cine il las pe Luchitza.... si uite asa am inceput sa ma deprim gandindu-ma ca daca ma imbolnavesc eu nu pot avea grija de puiul meu... abia acum am simtit ca mi-e greu singura.... in fine... sper sa nu fie nevoie de operatie si sa ma fac bine...
Si uite asa.... mi-am eliminat si eu frustarile ptr ca stiu ca ma intelegeti... si sa scap de 
La Multi Ani sarbatoritilor zilei: Eva de Fatima, Ana de Marcelac, Grigore de Ruxandra, Rares de Ramsan, , Mihnea de Desiree, Tudor de Ruxmax 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Ktrinel spune:
asa,sa ma adun si eu ...ca de citit v-am citit, aveam multe de zis, dar dupa ce mi-a urlat IAR fii-mea in cap o ora, ca nu putea adormi...s-au dus naibii toate gandurile...in fiecare dimineata , de la o vreme, acelasi scandal ...nu poate adormi in nici un fel, am iesit si pe strada in carutz, noroc ca toate lumea e la job cred si nu am deranjat pe nimeni ...ca urlaaaaa
yagmur, incep cu tine, draga de tine, poate poti aranja un medical ceva ...nu se poate sa te imbolnavesti.ai grija.o mama deprimata e tot ce nu are nevoie un copil...io vorbesc
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006