Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Am uitat sa trec

4kg si 55 de cm ca de aceea s-a chinuit mami 35 de ore:)

V MULTUMESC MULT A avut Apgar 8 dar acum e un bebelus de nota 10

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am revenit sa spun La Multi Ani tuturor fulguletilor nascuti azi !!! Eu sunt in butoiul cu melancolie si ii tot admir ce mari s-au facut! Am vorbit aseara cu o mamica cu care am nascut eu la Universitar si de atunci am ramas asa in amintirea nasterii si a micului bbel! Fetelor cand ma duc la supermarket si vad pampersi din aia new born se ridica pielea pe mine cand ma gandesc ce mici au fost!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

buna, se mai poate inscrie cineva utra-intrziat?
baietelul meu : Dacian
nascut : 02 decembrie 2006
Greutate: 4,530
Apgar 10
Lungime : 57

daca mai trebuie ceva spuneti-mi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei! Sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi!

Eva de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdananahire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax

Multumim pentru laude, Flore, Dianocica, Donia, Auras, Asiza, DeeaA, Madaluta!
Ratustele le-am cumparat de la un magazin de langa Piata Delfinului, au costat 9,50 lei si sunt patru: mama rata, care e galbena, si trei bobocei (unul mov, unul rosu si unul portocaliu). Nici Alexia nu sta in fundulet, acum am tinut-o eu pentru poza. De obicei o tin mai pe spate, dar tot vede ratustele si se agita ca sa ajunga la ele. N-am crezut ca o vor interesa de acum, dar m-am inselat, tot da din manute ca sa le prinda si, daca reuseste, hop cu ele in gurita!

Dia, am ras tot timpul cat am vizionat filmuletul cu Oana razand! E dulce tare! Felicitari pentru scaun! Sa-l stapaniti sanatosi!
Kikineata, bine ai venit in ! Asteptam sa ne povestesti despre Sara si sa vedem si pozici!
Carla, -ici de la noi, ca sa iasa mai repede dintisorul si sa nu se chinuie puiutul tau! Si pe mine m-a apucat melancolia zilele trecute cand ma gandeam ce repede trece timpul si cat de repede cresc bebeii nostri. Parca n-am timp suficient sa ma bucur de ea! Desi i-am facut sute de poze, tot am impresia ca nu i-am facut suficiente, ca n-am imortalizat toate momentele deosebite!
Auras, ce tort... De coana Chiritza ce sa mai zic!? E mai dulce decat tortul, numai buna de tzucat si de muscat! Kiki e o adevarat domnisoara! Ai niste fete frumoase foc! Prevad eu ca o sa cam fie coada de baieti la usa ta!
Anateo, noi nu mergem la mare anul asta, pentru ca nu avem masina si e cam greu sa pleci cu trenul carand toata casa dupa tine. Poate la anul. De-abia va fi si Alexia mai mare si poate va fi mai usor.
Desiree, cred ca-ti rupe mainile Octavian! Dar va avea niste muschi la picioare... jos palaria!
Asiza, Alexia seamana destul de putin cu mine, mai mult cu Cezar. Eu sper ca, pe masura ce creste, sa semene mai mult cu mine.
Dianarus, e mortal Ianis cu invatatul literelor! Nike
Chris ... mama, ce chestie, stie literele! a mea deja a citit shakespeare in engleza veche! iar in timpul liber se mai indeletniceste si cu cate o rostogolire, doua, cand nu e ocupata sa isi scrie materialul pt conferinta...

Si eu sunt de acord cu faptul ca principalul job al copiilor e joaca. Intr-adevar, noi le putem arata cat mai multe lucruri, iar ei vor retine ce pot, nu trebuie sa-i fortam cu nimic.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

La multe lunisoare tuturor sarbatoritilor de azi

kikineata Bine ai venit ..Zara mea e nascuta in aceeasi zi cu Sara Maria

auras, ce frumoasa e coana chirita ;-)

Am si o intrebare pentru mamicile care alapteaza - in ce pozitii alaptati puiutii vostri si aveti probleme cu alaptarea afara? de ceva vreme mie imi este dificil sa o alaptez in brate ca nu sta locului, doar noaptea mai merge; in rest numai in pat. iar afara cu greu suge cateva inghitituri chiar daca urla de foame.

am observat ca nu suntem in listuta, ne puteti adauga si pe noi in lista fulguletilor, datele noastre sunt Tahfeem Zara, 16 nov, 4030g, 51cm, natural fara epidurala, apgar 8,9

Sa aveti o zi placuta plina de soare si bucurie

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Oradeanca, bun venit si tie in ! Te asteptam la povesti. Eu nu stiu cum se trec datele in listuta, dar sigur te vor ajuta fetele care se pricep!

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dragelor am cam terminat cu treaba si merg catre casa ca mi-e dor tare de puiutul.
vb cu mami de cel putin sase ori in 5 ore dar...ei se descurca super bine.
Azi a papat pentru pria data out. un sfert galbenus introdus in pireul de legume si cica a mancat cu mare pofta.

suntem maricei de acum inca cateva zile si are 7 luni. nici nu imi vine sa cred.

Va pupicesc si mai vb maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Oradeanca, Bine ai venit

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Sbogdana, eu de obicei o tin in brate cand o alaptez, dar s-a mai intamplat sa fie foarte agitata si atunci am lasat-o pe pat si eu m-am intins langa ea. Cu alaptatul afara e alta problema, pentru ca Alexia nu vrea sa suga decat cu protectoarele de silicon, asa s-a obisnuit, si e mai dificil sa-i dau sa manance pe afara, dar nu imposibil. In Herastrau, de exemplu, mi-am luat protectoarele de silicon cu mine si, cand i-a fost foame, i-am dat sa pape. Am completat si cu biberon, pentru ca nu se satura numai cu san.

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

multumesc frumos pentru urari - unde se tin povestile? aici in acest topic adica? scuze, sunt putin cam picata pe aici si al meu baietzel e bolnavior si tot caut sfaturi si solutii

Mergi la inceput