Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Valeu, fetelor!Sotul s-a ocupat de fete ceva mai mult in seara aceasta ca eu sa ma "odihnesc si am facut-o asa de bine ca acum cand este timpul de nu mai pot dormi! stau si ma ospetez in miez de noapte...Noroc de voi ca sunteti prin preajma!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Mihuta, la eco normal sa vazut???

dureri de burtik mai am si eu, mai slabe, plus ca ma doare in jurul buricului de mai bine de o sapt, dar mai ales atunci cand ma aplec... greata mai am si eu....tre sa pap intr-una ca sa nu imi vina greata....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata !
Darleena nr de la programari la dr Albu este 0722971400. Trebuie sa suni seara de la 6 la 8 (nu sunt chiar foarte sigura ca-mi amintesc exact ora), raspunde asistenta. Eu am sunat vreo 3 zile in disperare, sunam tot timpul zilei, numai seara nu, ca, deh, sa nu deranjez.
Dureri de burtik mai am si eu, ca niste intepaturi usoare, in special in partea de jos, aproape de zona inghinala,unde mi-a zis dr ca ar fi ligamentul ala rotund care se tot intinde. Asa ca incerc sa stau linistita
adra_bell
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Danke Andra
P-asta il am si eu si am sunat aseara, ca tipa de la GeneticLab mi-a zis ca o pot gasi dupa ora 18.00....dar...pauza.
Am zis ca nu am notat eu bine nr. O sa incerc si azi, poate am mai mult noroc.

Tu ai fost la el? Unde se face ecografia...adica unde te programeaza? La Giulesti sau la vreun cabinet particular?

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu tot asa cu kg. am slabit 2 kg in primele 2 sapt de rau- de la 50 la 48.si tot acolo sunt.
de azi incep sa iau vitamine, ca intru in trim 2.

15+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

si eu tot asa cu kg. am slabit 2 kg in primele 2 sapt de rau- de la 50 la 48.si tot acolo sunt.
de azi incep sa iau vitamine, ca intru in trim 2.

15+

Felicitari pentru intrarea in trimestrul doi Victo!Ce frumos!

Mergi la inceput

Hopaaa...iar am ajuns la ultima pagina!Tare harnicute mai suntem in ale scrisului!
Care din fetele care nu au mai facut-o pana acum se ofera sa schimbe capitolul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu am fost la dr Albu, la Giulesti, cu interventia dr meu care nu vedea la eco de la cabinet daca ii bate inima lu' bebe, la 7 saptamani. Am asteptat 3-4 ore, de m-a luat bataiala si de nervi si de stres, si nu a fost cine stie ce amabil. S-a comportat de parca eram un obiect, nici nu m-a bagat in seama, doar i-a dictat datele asistentei, dupa ce i-a reprosat ca ii trimite paciente fara programare sambata dupa-amiaza. Dar am fost asa fericita, cand am auzit "activitate cardiaca primitiva normala" ca am trecut peste...
Acum am programare la TT pe 13 iunie, pana acum eram sigura ca tot la Giulesti ma duc. O sa sun sa intreb.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

buna fetelor!
Eu am tot scr dar nu stiu ca se intampla ca nu-mi gasesc mesajele pe forum...mai ales dupa ce trec de moderator...oare nu procedez bine???
Oricum in speranta ca poate reusesc sa vb cu voi voi continua sa scriu
Am vazut deja o alta draviduta trecuta in lista...pe mine inca nu m-am vazut dar poate se face o si apar si datele mele
dn 07.06.1976, ucm 16.03.2007 si dpn 21.12.3007
azi am fost la analize la dr de familie si m-a pus sa platesc...oare e normal, eu stiam ca pt gravide sunt gratuite.Sper sa mai vorbim!
Catus76 7+ +5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor eu nu mai inteleg nimik, eu stiam ca din sapt 13 intri in trimestrul II.......

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput