Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fete frumoase, ALYSSA si PATRICIA !!!
Sa va urmareasca norocul si sanatatea toata viata, sa fiti bucuria casei si a parintilor vostrii!

La multi ani, Rares Stefan!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Io ar trebui sa fac mancare,insa exceptand faptul ca nu stiu ce nici chef nu am...am zis ca ma scol maine pe la 6 si pana la 11 cand e chidia la copilasi am timp...

Tdi hai zi cum mai e sarbatorita...au mai aparut bube?!

Ioana Mogo cum a trecut noaptea?!

Olgutza din America ce romantic 10 zile la Paris...nu stiu de ce dar pe mine nu ma incanta deloc Frantza...poat unde nu mi-a placut limba deloc...as vrea sa reusesc intr-o zi sa ma arunc pana in Bucuresti sa va cunosc pe cele care sunteti acolo si live nu numai virtual...poate ma mobilizez intr-un we...

Nelia atata m-am codit si eu cu tunsul la Delia pana am bagat eu aseara foarfeca in bretonul ei si l-am scurtat...cam shui ca atat am reusit la cat a stat dansa...

Fran cum a fost la munte?!Cum stai cu emotia reintoarcerii la munca?!

Raluca eu nu am fost om cand am luat decizia de a reincepe lucrul...dupa prima saptamana cand am constatat ca nu am dreptul la program redus am vrut sa renunt...noroc cu colegele care m-au mai protejat pana mi-am intrat in mana...abia dupa 2 luni mi-a trecut oful...

Oana am citit relatarea ta cu spitalul si s-a zburlit parul pe mine de aici ...nu stiu cum as fi facut fatza in locul tau,dar pentru binele copilului poate ma mobilizam...insa ma rog pentru tine sa fii tare si sa treceti cat mai repede peste asta...iar soacra ta sa fie de un real ajutor,nu altfel...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI PATRICIA ANNELISE!
LA MULTI ANI ALYSSA!
LA MULTI ANI RARES STEFAN!

Sa fiti sanatosi dragi copilasi, ca e cel mai important lucru in viata, sa aveti noroc cu carul, sa va impliniti viata asa cum veti crede ca e bine, sa ajungeti ce va doriti!
Petrecere frumoasa!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII!LA MULTI ANI PATRICIA,ALYSSA!Sa vi se implinesca toate visele,sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata.
Fran,Tdi sa va traiasca printzesele si sa va aduca numai bucurii si fericire

LA MULTI ANI RARES STEFAN !Sa cresti mare si sanatos.

Cuscraaaaa iesi imediat din oala cu depresii ca ma superi.Pai asa ne fu vorba?Ia auzi la ea....depresii iti trebuie tie?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, PATRICIA ANNELISE!

Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa si sa fii mereu delicata ca acuma!

LA MULTI ANI, ALYSSA!

Sa-ti pastrezi acelasi spirit viu toata viata (cu riscul de a da palpitatii alor tai)

LA MULTI ANI, RARES STEFAN!

Sa cresti mare si voinic, iar mamica ta sa intre sa ne mai povesteasa despre tine!

V-ati speriat de Ana? Aia era varianta soft, inainte de ultima eruptie. Luati aici varianta hard! SI inca nu se vede cum e in realitate.

Azi-noapte a fost ceva mai bine, desi tot cu intreruperi am dormit: la 3 dimineata ii dadeam Nurofen si Aerius ca nu mai putea mititica. Iar cu unsul am renuntat la betisorul de urechi pe fiecare buba, am trecut direct la varuitul cu dischete demachiante (de-aia in poza nu se vad cum sunt in realitate, are fata fond de ten de Calamina).

Imi este groaza ca duminica si luni seara raman doar eu cu ea, barbatul pleaca la petrecere, de, sper sa nu ma cheauneasca. In orice caz partea buna e ca nu au mai aparut bube noi, deci incepe vindecarea.

Hai ca fac ultimele inscrieri la statistica cu vorbitul (Mercedes, nu am inteles daca pot sa o trec pe Bianca pe lista sau doar ii raspundeai lui Elisor, confirma sau infirma, te rog). Vreau sa vad si pozele, dar sincer nu stiu ce sa fac mai intai ca mai am si treaba prin casa, iar barbatul ameninta ca trebuie sa plece sa se tunda si sa spele masina. Pupici si o zi buna sa aveti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Patricia! Sa cresti mare, sanatoasa si sa razi de mami peste cativa ani, da cate griji si-a facut pentru tine!

La multi ani fericiti Alyssa! Sa fii la fel de dulce si zvapaiata, dar sa o asculti pe mami !

La multi ani fericiti Rares - Stefan!

OanaC, o sa ma gandesc la voi! Tinem pumnii sa iasa totul perfect.

Ioana, saracuta Mogo!!! Incep sa ma indoiesc ca Maria a avut varicela. A avut vreo max. 20 bubite, din care doar vreo 5 au evoluat ca la carte. In prima seara s-a scarpinat putin, dupa care nu a mai avut nimic.

Tdi, si la voi tot varicela e?

Mynicegirl, casa de piatra!

Flori, v-am vazut si eu pozele. Sa iti traiasca micutul crestin!Patrick este scump, scump, scump! Iar Maya, iti zic a nu stiu cata oara, e o domnisorica, pare asa de matura!

Monu, poate starea de rau e de la oboseala.

Nelia, ma bucur ca totul este in regula, iar tu ai iar un ton optimist!

Danelutza !

Ieri ne-am serbat in familie. Stefan a fost foarte emotionat cand a suflat lumanarile si i s-a cantat La multi ani. I-am luat o parcare/garaj (cam de proasta calitate) si masinute, de care a fost f. f. incantat, nu a avut rabdare nici sa o montam. Maria a fost si ea o dulce si mi-a spus: "Mami ce zi frumoasa are Stefan! Totul pare mai luminos!" Mancai-ar mama pe ei de pui!

Singura problema e ca eu m-am simtit tare rau si am amanat putin suflatul lumanarilor ca sa imi revin . Cred ca m-a doborat stresul de la serviciu.

Stefan e tare smecher la doi ani. Mai devreme i-am spus ca nu are voie sa umble in cutia cu clamutze a Mariei si el imi spune ca are voie, i-a dat voie prietenul lui .

Ieri cand am ajuns acasa, incarcata cu sacosi, ma intreaba: asta e cadoul meu?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai Ioana doamne cum poate fi...bietul copilas...macar sa aiba imunitate dupa aia ca eu cunosc copii care au facut de doua ori,la fel de groaznic de fiecare data...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Si tot uit: Tdi, felicitari pt. sofat! Eu, dupa mai mult de 10 ani de cand am luat permisul, am plecat pt. prima data cu amandoi copiii in masina, la doctor! Eram singura si nu am avut de ales. De atunci conduc aproape zilnic. Nu sunt cine stie ce experta, inca nu cunosc orasul , iar la parcari sunt dezastru, dar nu as mai putea trai fara masina! Si eu locuiesc intr-o zona unde nu exista mijloace de transport in comun si nu am de ales. Ori conduc, ori stau in casa .

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie va rog, daca tot mobilierul de la Ikea incape in portbagaj? Adica si paturile ? Pot pleca acum spre Bucuresti si nu stiu daca e cazul sa iau si copiii sau ar trebui rabatata bancheta din spate? Asta in cazul fericit in care gasim ceva .

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

As fi vrut sa mai spun despre gradi dar cum fiecare stie cum sta treaba cu bugetul ce-l poate aloca unei bone sau unei gradinite particulare sau uneia de stat sau, sau, cum sta treaba cu situatia din respectivul oras, de la ce varsta ii primesc la gradi, etc. am zis ca mai bine nu mai deschid acest subiect ca sigur or as fi privita ciudat, ori nu s-ar intelege nimic, asa ca subiectul ramane doar in sufletul meu care la ora actuala e la cote negative si nu acesta e singurul motiv, dar sunt prea speriata acum si nu pot vorbi despre asta, in fine poate nu e nimic grav, asa sper.

Raluca te inteleg perfect cu starea pe care o ai legata de intoarcerea la servici, de ieri am inceput sa am aceeasi perceptie de panica si angoasa, de frica pe care nu mi-o explic dar asa simt. Sper sa trecem cu bine peste acest prag, al despartirii.

Daniela eu vreau sa stiu cand e ziua ta?! Cu depresia nu te pot ajuta cu nimic ca ar insemna sa ma mint pe mine ca totul e bine, dar n-as fi atat de categorica cu varsta, eu cred ca si peste 5 ani poti face bb daca vrei si esti urmarita cu atentie sarcina. Dar daca vrei si-un cavaler printesei atunci nu vad de ce ai mai amana decizia. Stai ca acum am citit ca doar din octomrie se poate.

OanaC sa va dea DD puterea sa treceti peste aceasta incercare ce va e sortita si sa reuseasca cu bine operatia, iar Eva sa se refaca cat mai repede. M-am ingrozit cand am citit in ce consta operatia, nici n-ar fi cum sa fie una usoara la asemenea descriere. Nici nu-mi imaginezi prin ce treci dar stiu ca suferi mult si e dureroasa toata situatia asta. si ma gandesc la voi sa fie totul bine.

Mynicegirl cred ca n-o sa mai intri pana spre sfarsitul saptamanii viitoare la cat esti de ocupata, asa ca eu iti urez de pe acum CASA DE PIATRA si traiti fericiti pana la adnaci batraneti, sa va bucurati de tot ce va ofera viata, MULTA BAFTA la examene!
Si nu uita sa-ti depui actele pentru rezidenta ! Mi-ar face placere sa mai vad poze cu Caterina.

Ioana frumos livingul vostru, imi place simplitatea cu care e decorat si canapeaua, pana la urma de unde ati luat-o?
Mogo si cu bube e frumoasa, sper sa intre curand in faza de regresie a bolii si sa n-o mai deranjeze atata. Are tunsoare noua?

Laura pai cei 2% eu nu i-as considera spaga, in nici un caz. Decat sa ajunga pe mana statului mai bine ii folosesc cei de la gradi. Petrecere frumoasa maine!

Oana cum au fost zilele astea cu Alex la gradi si tu la servici? petrecere frumoasa maine!

Nelia cu Andreas am avut stare de rau cu tot tacamul, cu Bianca n-am avut decat somnolenta si greturile obisnuite, nu spun ca e o regula, dar daca sarcina aceasta e diferita fata de cele 2 atunci inclin sa cred ca va fi baiat, cum de altfel am zis-o de la inceput cand am aflat. Eu pariez pe un mic barbatel in familia ta .

Teddy eu carnetul il am din '95, nu '97 si la noi a fost bataie pe masina, care s-o ia dimineata primul. Curaj si perseverenta si vei vedea ca in curand te vei simti foarte confortabil in stanga masinii.
Pana la urma Alyssa tot varicela are? Bine ca ai amanat petrecerea pentru alta data cand va fi in forma ei obisnuita. Dar oricum ar fi sa aveti o zi minunata alaturi de puiul vostru drag desi cam zbantaitor!

OlgutaM ce putin mai este pana la venirea in tara.

Lili cand spuneai ca ai operatia? Ai mai avut? Simiti ceva, ce anestezie iti face? Te rog, daca citesti, da-mi mai multe detalii, parca am retinut ca ai mai avut o operatie exact la fel. Petrecere frumoasa maine!

Cam atat imi amintesc acum si nu excelez nici la capitolul stare de bine.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput