Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Na, ca am adormit ca bobocul in fund, fara sa-mi dau seama! Si m-a tinut vreo 2 ore bune, cu arsurile de rigoare la trezire.
Luna, cred ca Raluca e foarte interesant. O cunostinta si-a botezat recent fetita Teona, dupa numele unei calugarite pe care o cunosteau. Mie "Teona" imi suna foarte sobru... Oricum, vad ca aveai acolo o listuta foarte interesanta de "alternative" care toate sunt foarte potrivite pentru o lunitza adevarata.
Diana, fugi repede acasa, sper sa te faci repede bine. Cu fructe si cu multa dragoste din partea sotului, sigur vei fi bine. Si n-ar fi rau sa te vada si un doctor, sa fii sigura ca e totul ok.

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Nume sfinte: Ioana (preferatul meu), Daria (e sfant dar cu cruce neagra) , Alexandra.

Care e celalalt nume? Primul ales?

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Cum iti suna Ana? E foarte international, dar e in calendar...

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu plec. Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru, poate mai pe seara cu toate ca nu cred caci am de impachetat toata casa (stiti cum pleaca femeile in concediu).

Asa ca va pupic pe toate, o sa imi fie tare dor de voi si va rog sa nu scrieti 20 capitole pana vin ca nu va mai ajung din urma. Nu am internet acolo deci nu voi avea cum sa iau legatura cu voi. Revin pe 19 mai noaptea.

Va pupic mult pe toate.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:

Da, cred ca ramanem la Raluca. Dar mai avem doua luni cine stie.

Nume sfinte: Ioana (preferatul meu), Daria (e sfant dar cu cruce neagra) , Alexandra.

Luna 25 sapt+

Nici primul nume nu e inca ales 100%, de aceea inca nu-l dezvaluim. Si mie imi plac cele zise de tine, le voi pune pe lista de negocieri.
Ce inseamna sfant cu cruce neagra?

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Luna, drum bun si vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

quote:

Da, cred ca ramanem la Raluca. Dar mai avem doua luni cine stie.

Luna 25 sapt+

Nici primul nume nu e inca ales 100%, de aceea inca nu-l dezvaluim. Si mie imi plac cele zise de tine, le voi pune pe lista de negocieri.
Ce inseamna sfant cu cruce neagra?

Hai ca inca mai sunt aici. In calendarul ortodox sunt sfinti cu cruce rosie si neagra. Nu stiu exact diferenta (cei cu cruce rosie sunt mai importanti cu ar fi Sf Ion, Sf Gheorghe, etc, iar cei cu neagra nu sunt asa sarbatoriti adica n-am auzit pe nimeni sa zica e Sf Daria maine sa nu spalati sa nu calcati etc). Eu una nu tin cont oricum. Tot nume sfinte is.

V-am pupicit.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Luna drum bun si distractie placuta!!

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 31+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Cucu bau!
Unde sunteti zanelor, ati fugit toate?

Pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Sal'tare!
Azi ne-am plibacit si noi un pic si acu sunt cracanata , vorba lui Deni, ma dor spatele si burtica, dar macar sunt multumita ca am mai iesit din casa. Nu am ajuns pana la Mall si nici pana la 18.30 nu am stat in oras, sper ca nu am ratat vreo intalneala...

Lunita nu cred ca mai apuci sa citesti asta... Vacanta superba sa aveti toti patru si sa nu ne uiti

Anto imi pare rau ca ai contractii. Si eu am luat un medicament care iti da palpitatii, dar dupa 2-3 reprize organismul meu s-a obisnuit (si poate mai e si faptul ca mancam bine inainte de a lua pastiluta). Acum ma simt mult mai bine, de vreo trei zile nu am mai avut contractii dureroase, nici de cele nedureroase si dese, deci m-am reimprietenit cu no-spa

Diana insanatosire grabnica!

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetelor,
incerc si eu sa tin pasul cu voi , adica sa citesc ce scrieti dar imi e imposibil , pentru ca daca nu am apucat sa intru o zi sau doua voi deja ati scris capitole intregi. Dar nu-i bai ca reusesc eu pana la urma sa recuperez.
am o intrebare pentru voi, nu stiu daca s-a mai discutat , dar poate ma ajuta si pe mine cineva...aveti idee cam in ce sapatamana se intoarce bebe cu capul in jos? Ca al meu acu 2 saptamani (deci la 28)era cu capul in dreptul ficatului si nici acu nu cred ca s-a intors.
Apropo, de ce nu e bine sa ai unghiile facute cand faci cezariana? stie cineva ca luna am inteles ca pleaca in concediu si nu are cum sa imi mai raspunda. Oricum ii spun si eu concediu placut alaturi de cei dragi si o asteptam cu drag iar pe DC.
VA PUP

sorina 30+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput