Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Annisia, Andruzza si Oana merci pt sugestii.
Da, nici eu nu tin neaparat la un nume de sfat dar pe baietelul meu nr 1 il cheama Luca Mihai deci.............hmmmmmmm....sa nu fie discutii intre ei, cine stie?!
Roxana-cum te mai simti?
Teodora-nu tb sa te duci pe 11 mai la Euroclinic? Ce s-a intamplat?
pup

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriela-eu la prima sarcina am stat acasa 4 luni, in pat-iminenta de avort. Inainte de a se declansa problemele tanti dr. ma avertizaze ca sarcina e jos si-mi daduse o recomandare de a sta cat mai putin la sv...n-am ascultat! Asa ca..cere dr. o recomandare de micsorare a nr. de ore - asa ceva este suficient ptr. a cere la sv. program scurt-in conditiile in care nu ai un departament de resurse umane batut in cap!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

GABRIELA si eu am program de lucru mai scurt, nu am trecut chiar la juma de norma, doar de la 8 ore la 6 ore.
Doctorul ginecolog trebuie sa-ti dea o hartie la mana (o recomandare, stie el) dupa care mergi cu hartia asta la medicul de familie si iti da o adeverinta. Adeverinta asta o duci la serviciu.
Mie asa mi s-a cerut.

TOMITZA 22+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Si cu salariul cum este daca din 8 ore mergo doar 6 la munca?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu am trecut de la program de lucru de 10 ore la program de 8 ore . Lasa ca mai am putin si intru in prenatal.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabrielaeu nu vreau sa fiu manechin in sarcina (oricum eram cam slaba) vreau sa fie bebe grasunel in caz ca se naste mai devreme(nu prea devreme).In legatura cu serviciul ma interesa si pe mine SIM am vazut ca se pricepe poate ne ajuta eu vroiam sa stiu cand pot intra in prenatal la cate saptamani efectiv. Stiu ca 42 zile sunt obligatorii dupa nastere deci mai raman 84 zile(se calculeaza fara weekend?) si ce se intampla daca nasti mai devreme (putin mai devreme sper) iti pun zilele care raman dupa ce ai nascut? Dar daca nasti mai tarziu de unde mai iei zile ? Sper ca s-a inteles ceva din ce am vrut sa zic ca ma simt cam.Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Salariul ramane neschimbat.

TOMITZA 22+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

SIM parca mi-ai citit gandurile! Si inca ceva prenatalul e obligatoriu? daca nu trebuie sa iei 126 zile dupa ce nasti?Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, cele 126 zile la care avem dreptul sunt calendaristice, deci se pun si weekendurile din pacate.
Daca nasti mai devreme, iti iei restul de zile dupa nastere, pana se fac cele 126. Ca sa fiu sigura ca nu o sa raman cu mai putin de 42 zile dupa, eu imi socotesc asa: data maxima prevazuta pt nastere (5 sept) si las 50 de zile dupa. Deci, 76 zile concediu de sarcina si 50 de lauzie. La eco mi-a zis ca DPN-ul e 28 august, dar eu tin cont de data conform UM.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput