Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
Mey, dar ce harnice sunteti azi!!!!!
Asta ptr ca incepe weekendul?
Iaca hop si eu sa spun aici ca Annisia arati bestial fato! Trebuie sa recunosc ca ma cam roade invidia cand am vazut ce sexoasa esti iar eu arat ca o gravidutza din aia super pudica si serioasa! Brrrr. Ce o fi in capul meu? Dar pe bune, haine mai acatarii nu gasesc aici ca islandezele sunt grase iar ce am cumparat mi-am luat din USA cand fusai de Pasti. Offff. Dar, dar, lasa ca ajung eu acasa si imi scot parleala, o sa vezi tu! Sic!
Eu deocamdata nu am crapaturi, vergeturi, etc, dar cred ca e mult mai devreme. Folosesc o crema speciala ptr maternitate care contine ulei de avocado, migdale, galbenele si struguri plus o droaie de vitamine. Ma dau cu ea dupa dus pe tot corpul si am o piele finaaaaaaa.......
Cam atat. Azi nu am chef de munca ptr ca imi miroase a weekend.
Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
Buna si de la noi doi
Am fost cam ocupata saptamanile astea: si la munci si acasa... ca ne-am apucat de aranjat cuibusorul pentru asta micu si pentru aia mai mari . Iar la munca tot in balamuc suntem - ne pregatim ca la mijlocul lunii sa ne mutam de aici in alta locatie.
In rest nu prea avem cu ce ne lauda... burtica creste, bebe e miscaret...
Va
Madalina, 22+ cu Robert
sim_stoian spune:
Danuta36, prima analiza am facut-o in sapt 18. Nu am dezvoltat anticorpi nici pt RH, nici pt grupa. Asa ca urmatoarea dozare o fac in sapt 28. Sper sa nu apara pana atunci.
Cand am pierdut cealalta sarcina am facut vaccinul in spital pentru ca stiam ca am RH negativ. A umblat atunci sotul de nebun sa caute in farmacii vaccinul pt ca nu il aveau la spital si eram contra-cronomentru pt ca trebuia facut in 72 ore si deja trecusera cateva.
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
alehiam spune:
Ca tot am vazut ca vb de creme: ma dau cu crema antivergeturi de la Sanosan si cu ulei de bebe tot de la Sanosan - nu sunt prea constiincioasa, dar deocamdata nu au aparut nici problemele...
Madalina, cu Robert
alina m spune:
buna burticutelor,
n-am mai avut timp sa scriu desi am citit fugitiv...datoriile de servici...iar acasa cadeam moarta...
acum trebuie sa va scriu...numai cu voi pot sa vorbesc, ceilalti au problemele lor... AM LUAT DOAR 4 KG DAR UITATI-VA SI VOI CE BURTA AM...
va pup, ma intorc la datoriile de servici
2 poze uimitoare in pragul lunii aVa
22+ (posibil Rares)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by alina m
b AM LUAT DOAR 4 KG DAR UITATI-VA SI VOI CE BURTA AM...
Eu vad o burtika tare frumusika! Si pt 22+ nu cred ca e prea mare,cred ca-i numai bine! Bravo pt putinele kg luate!
20+ & 13kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Happiness_4_us spune:
Alina, super burtika.
Cam de marimea asta e si a mea.
Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
felicitari pt burtik, ALINA !!
si a mea e tot cam la fel
sa inteleg ca voi avea si eu tot baietel ?
TOMITZA 21+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
alina m spune:
multumesc...multumesc
incepeam sa ma gandesc ca am prea mare burtica, ca poate am prea mult lichid...abia pe 14 mai sunt programata la control, iar la prima sarcina am avut burtica mult mai mica (desi erau doua fetite) Poate si de aceea nu a fost sa fie...
Acum sunt
2 poze uimitoare in pragul lunii aVa
22+ (posibil Rares)
Roxali spune:
Salut toate gravidutele !
Am fost si noi pe la mare si ne-am intors cu baietoiul in plina explozie a varicelei...sper ca mama e sigura ca am facut ca altfel am incurcato.
De greturile de dimineata am scapat , dar de cele de seara ioc si am in gura un gust amar permanent...inca nu ma simpt deloc bine...nici de net nu mai am chef.Drept sa va spun dupa ce a pierdut si ale copilu m-am desumflat rauuuuuuu.
Mi-au placut tare mult fotografiile voastre santeti burticoase foc.
Deocamdata sant mult in urma voastra c-am o luna+ si nu prea am ce sa arat.
La primul copil nu am folosit nici un fel de crema doar uleiuri, dupa baie cel de masline pur sau de copii...nimic special...a fost super...sper sa tina si de data asta.
toate gravidutele
Ali