Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
apropos, pt cine se plictiseste doar la odisee, sunt un milion de subiecte hot pe forum.
e unu la generale cu casnicele, e altu la cabinetul PS cu copiii deranjanti, sa tot citesti daca te plictisesti ;-))))))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Gabriela77 spune:
Cristina, felicitari pt baietel!
Annisia, recunosc ca si eu abia astept sa imi vad fetita! Dar, la termen! Stiu filmul, haios! Dar fetita mea deja nu mai e pestisor, ca asa o loveste pe mami….Si eu stiu o gramada de persone nascute la 7 luni si sint bine, dar parka am fi mai linistite sa se nasca la termen bebelusii nostri. Sanatosi sa fie, vorba ta! Abia astept!
Roxana, speram ca e bine prietena ta!
Sim, draguta burtica si rochita. V-ati distrat la nunta?
Sabina, eu zic ca 20 e bine! Ramane!
A fost bine acasa! Nu am nici un chef de lucru maine! Ma cam obisnuiesc cu lenea asta! Trezireaaaaaaaaaa!!!
Gabriela, 20 +
Marunzika spune:
afibebe si eu sunt in De (stau la cca 20 km de Köln); mail poti sa-mi trimiti pe marunzika@yahoo.com.
O duminica placuta in continuare la toate burticile!
20+ & 13kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
cecilia L spune:
Buna,
Vad ca nici voi nu v-ati inghesuit sa scrieti zilele astea.
Cristina felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi si frumosi.
Sim mi-a placut burtica si rochia ta.
Spuneti-mi si mie cum sa postez poze. Vreau si eu ''sa ma laud cu burtica mea''. Eu sunt tare mandra de ea.
Roxana sigur prietena ta e bine, e posibil sa isi fi inchis telefonul (oboseala) sau de ce nu o posibila depresie , se intampla destul de frecvent.
Eu sunt bine, bebe e activ, ma pregatesc sufleteste pt saptamana viitoare, ma asteapta o saptamana foarte grea. Asa cum v-am zis lucrez in invatamant, iar saptamana viitoare avem asanumita inspectie RODIS si sta o saptamana. Nu-mi fac probleme, dar cand vor sa-ti gaseasca ceva ..... gasesc. Oricum mi-am propus sa nu ma stresez. Pentru mine cel mai greu nu este inspectia la clasa, ci hartiile pe care le cer, hartogaraie ca peste tot, de parca daca ai tu tot felul de hartoage ar invata elevii mai mult......ca la noi la nimeni. Hai ca iar va plictisesc.
Va urez o saptamana usoara.
toate
cecilia,22+Cristian
cecilia L spune:
Lentzi eu am facut TT la un cabinet particular Dacia Medical Center. M-a costat recoltarea
1 mil si eco in aceeasi zi 1,5 mil, total 2,5 mil. Mi-au dat si interpretarea. Daca vrei pot sa-ti dau adresa si nr de tel pt programare.
cecilia,22+Cristian
afibebe spune:
salutare si multumesc pt raspunsuri.
Roxana durerea e chiar jos de tot si parca acum e undeva indreptata spre stanga.
Nu mai e asa puternica durerea dar totusi sunt ingrijorata.
Simt asa o povara in partea de jos a burtii.
Nu stiu ce sa zic.Sa fi coborat sarcina, sa fie ligamentele?
Daca a coborat sarcina?
Acum 2 saptamani totul era ok.Dar ce sa stiu eu?
De la ce sa fie oare?
Pe bebe l-am simtit bine si ieri si astazi de dimineata.Acum se va odihni si el.
In rest totul e bine.
Am dormit astazi de la 3 la 6.Ma intreb ce voi face la noapte?
Sa speram ca voi dormi.
va pup,
AFIBEBE22+Cristian Nicolae
Berarpiri spune:
ROXANA,asa imi scrie pe libret,ca trebuie sa fac si AFP.Ma bucur ca ti-a fost recomandata crema,inseamna ca e buna de ceva.Eu o folosesc pe cea,,ultimate hydratation'' si cea ,,vergetures double action''.
CHRISTINA multumesc pentru valorile pentru AFP.Acum voi vedea ce zice doctorita.
ROXALI multumesc pentru sfat.Voi vedea,daca nu se poate schimba cu alt doctor de la USL,raman la ea.Bine ca mi-ai spus,sa stiu la ce sa ma astept.
Am fost la mre azi-dimineata.Am stat la soare 1 ora jum.,si m-a si prins putin soarele.Era si un vantulet cam rece cand intra soarele dupa nori,cred ca ala m-a inrosit putin.Apoi,cand am ajuns acasa a inceput sa ploua.Ce noroc ca am mers de dimineata!
Bb meu e foarte activ.De obicei ma trezesc in fiecare zi intre 6-7,ma doare burta si trebuie sa merg la baie.Apoi ma pun iar in pat,si puiutul meu incepe cursele.Asa de bine il simt dimineata.Chiar daca il simt cum se misca aproape in fiecare dim.,tot ma emotioneaza.Sunt asa de fericita!Sper sa fie bine marti la doctorita,vreau sa fiu optimista.
berarpiri
lentzi1975 spune:
Multumesc,Cecilia. Ti-as fi recunoscatoare. Tu in ce perioada ai facut testul?
lentzi14+
AYUMI spune:
Annisia,ca tot vorbeai de nastere prematura.Trebuie sa avem grija.
Eu in sarcina trecuta am nascut la 23 de saptamani si o zi;fetita nu a avut decat 460 grame si nu a trait decat 2 saptamani.
Nu am vrut sa sperii pe nimeni prin ce am scris,sper sa nu va suparati pe mine.
Bianca 18+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
sim_stoian spune:
Gabriela, a fost tare fain la nunta. Doar ca la un moment dat s-a suparat bb Stefan si a inceput sa protesteze, asa ca a trebuit sa plecam acasa inainte de tort. Oricum, restaurantul unde am fost merge super si pt botez, asa ca am tot analizat aseara. Mancarea a fost super, curatenie, chelnerii se miscau f bine. Probabil ca o sa includem restaurantul pe lista cu posibile locatii pt botez.
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze