Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

AM TRIMIS in mailul nostru comun fisierul meu cu retete monti ...............va urez spor la citit , sunt multe retete super faine , numai timp de gatit sa aveti

va pupez ca plec acuma

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sanse,eu fac prajitura Antoinette (cred ca de pe culinar ai luat reteta)in fiecare saptamana.E foarte monti di foarte buna.Iti recomand sa nu o faci cu faina de naut ci de soia.
Cineva intreba cum sa gateasca fasolea verde.Eu pana acum am mancat tone de fasole verde.O pregatesc mancare scazuta cu legume si bulion sau prepar salate cu fasole verde si telemea ,oua fierte,piept de pui bucatele.cateodata fac salata din fasole verde cu maioneza subtiata cu iaurt si usturoi.
Fetelor,rasfoiti retetele de pe contul nostru comun ,sunt retete ...ho,ho !!!
Eu fetelor,sunt bine ,merci ma mentin si sa stiti ca va citesc tot timpul si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc CrisstinutaTe pupam si te mai asteptam pe la noi

Acum intru si eu sa citesc ce ai trimis tu Andanii.Seara buna!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

mai fetelor nu pot citi fisierul cu retete....ce se intampla?cand ma bucuram si eu ca am de papa bun..acum nu mai am nica...
ce se intampla? s-a mai intamplat cuiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

quote:
mai fetelor nu pot citi fisierul cu retete....ce se intampla?cand ma bucuram si eu ca am de papa bun..acum nu mai am nica...
ce se intampla? s-a mai intamplat cuiva?

La mine merge.Poate ti se incarca greu.Dai si tu un restart

Scriu si eu meniul de azi:

MD:3 oua omleta cu carnati si peste afumat + 1 rosie
P:pui cuptor cu varza dulce calita
g:capsuni
C:cateva feliute de sunca

Pupici

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Continui si eu dar deocamdata stagnez. Si am o pofta de dulce...
De azi m-am apucat sa iau si Lepicol pt detoxifiere (am citit ca il recomanda fetele de la subiectul cu detoxifierea), sa vad daca ma ajuta cu ceva.
Cineva zicea de prajitura aia conforma (Antoinette parca), aveti reteta pe undeva?

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

m-am speriat ca nu merge fisierul , e word si nu e prea mare , bine ca am citit ca sanse l-a deschis
fac mancare si eu mai lucrez putintel nu pot dormi fara
laura reteta e cu doua pagini in urma
cristina cam rar pe la noi , intra si tu mai des , te rugaaaammmm, acuma esti slaba si nu ne mai bagi in seama ... si ce daca.. vom fi si noi

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Andanii...mi-am copiat si eu in sfarsit fisierul..nu stiu ce avea aseara..in fine...e la mine..sper sa am timp sa-l rasfoiesc si sa-mi fac de papa..

meniul de azi
d: salata de rosii ,cu branza si ulei de masline
g: 2 mere
p: pui la gratar cu salata de rosii
s: 1 mar

meniul meu deja e atat de plicticos...
si nu am timp de nimic..o sa=mi pun si eu niste naut la muiat sa vad ce=mi fac cu el..poate sambata..deci azi si maine tot pui..ca mi-am facut aseara cateva bucati ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Multam Andanii, o sa ma documentez.Adresa mea de email e pe mailul comun.Am si mess dar nu prea stau online.

Ieri am papat asa
cereale cu lapte
branza si salam
snitel cu rosii

Azi ma simt mai bine,dar n am nici gust, nici miros, mananc doar sa nu iau pastilele pe stomacu gol...ce mi a facut mie inghetata aia

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetele!

Sanse, . Piticu' e bine. Eu am fost bolnava. Cu febra, frisoane, tot tacamul. De-abia mergeam prin casa. Acum sunt mai bine. Ma chinuie nasul. Cred ca am o frumoasa sinuzita.

Scuze pentru tabel. Nu l-am mai actualizat cam demult. O sa-l aranjez luni. Va astept atunci cu raportarile.

Daca am fost bolnava, am tot baut ceaiuri cu miere si lamaie si sirop de tuse cu zahar. P-asta inca il mai beau. Deci monti-ul meu, cam schiopata. In plus, sotul mi-a facut cadou un cantar electronic si, bineinteles, am cu un kg mai mult decat ziceam eu. Deci, 3 kg in plus fata de tabel. Acum m-am ambitionat si sunt cuminte. Sper sa ma tina si in week-end ca atunci e problema la mine. Cum cantarul asta taxeaza fiecare gram si iti calculeaza de pe o zi pe alta, ma ambitionez sa-mi arate cu minus.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput