De ce nu-mi iese blatul de tort?
Raspunsuri - Pagina 3
greiere spune:
Hello!!!! Super tort! Felicitari. Indiferent de cum ti-or fi iesit blaturile, sigur e delicios! Dar tin sa afirm si eu ca am convingerea ca tine de cantitatea de faina ca blatul sa nu se lase. Oricum, mi-ai dat idei, ca se apropie vremea cand trebuie sa fac si eu un super tort.
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
ochi_verzi spune:
Tdi, arata super fluturasul tau!
FELICITARI!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
Alynutza spune:
Arata tare bine tortul tau. Felicitari!
Balbina spune:
Teddy, da stiu ca ai muncit, nu gluma! Excelent tortul, ornamentele din fructe mi se par foarte originale si frumoase, bravo pentru atita rabdare! Sa-ti traiasca sarbatorita!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Clover spune:
Eu cred ca trebuie sa ii canti un cantecel cat e in cuptor
Keep the promises you make to yourself.
miriama spune:
Hai sa ma bag si eu in vorba, desi poate nu mai intereseaza pe nimeni...
Eu fac blatul de tort asa: 7 oua, 7 linguri de faina, 7 linguri de zahar. Se bat albusurile spuma cu zaharul, cand spuma este foarte tare se adauga galbenusurile, le incorporez si apoi faina toata odata si amestec cu o lingura de lemn pana se incorporeaza toata, nu mai mult fiindca se lasa blatul. Nu faceti exces de zel cu amestecatul ca iese o turta. Il coc intr-o tava de tort de cca 30 cm diametru. L-am copt si la cuptor cu gaze si la cuptor electric ventilat si n-am avut probleme.
Hildegard spune:
Felicitari pentru tortul Fluture. Arata nemaipomenit! Bravo!
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
Criss75 spune:
Uite, eu il fac mereu asa,
6 oua, 6 linguri apa rece, 12 linguri zahar, 12 linguri faina, 1 plic zahar vanilat, 1 plic praf de copt, coaja rasa de lamaie.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, apa, coaja de lamaie si zaharul vanilat.
Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma tare, faina si praful de copt.
Se coace blatul intr-o cratita unsa cu unt si tapetata cu faina sau mai simplu, cu hartie de copt. Dupa aproximatit 30 minute e gata (in functie de cuptor)
Cand s-a racit se taie in doua si se umple cu crema
Imi iese intotdeauna si e foarte pufos.