Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pai de ce spui bre asa eram aici, navigam... si ia uite ce va dau. daca stit un pic de engleza aveti www.car-safety.org/guide.html" target="_blank">aici tot ce va trebuie despre scaune de masina si ce criterii trebuie sa indeplineasca

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si eu pe lista de cafegioaice. Buna dimineata!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat
he,he...te vazusem pe mess si ma pregateam sa dau cu ...mi emi dorm amandoi baietii in patu' mare asa ca...ma chinui cu lista aia pt botez....bleahhh. era mult mai simplu daca ma duceam eu la cumparaturi (de ce nu e si un icon cu un omulet din asta care nu se vede in spatele sacoselor )

Mergi la inceput

Hai ca m-am gandit eu cum sa intru prin casele voastre..... Asa ca bag si eu o tema a zilei: care a fost lucrul cumparat pentru bebei care considerati ca a facut toti banii?

De exemplu, dintre toate achizitiile pentru David, cea mai inspirata pentru mine se pare ca a fost salteluta de joaca cu carusel pe baterii. Atata timp cat canta caruselul, copilul e foarte preocupat de salteluta. Precizez ca nu obtinem acelasi efect cu caruselul de la patut - unde se plictiseste teribil.

luna a cincea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
he,he...te vazusem pe mess si ma pregateam sa dau cu ...mi emi dorm amandoi baietii in patu' mare asa ca...ma chinui cu lista aia pt botez....bleahhh. era mult mai simplu daca ma duceam eu la cumparaturi (de ce nu e si un icon cu un omulet din asta care nu se vede in spatele sacoselor )

Stai ca acum m-am prins. Cumva pe lista aia de botez e pe primul loc un scaun de masina? Ca ati depasit gabaritul pentru scoica

luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Salutare fete si pupici bebici

iaca intru si eu sa mai dau de veste, nu reusesc cu nici un chip sa tin pasul cu voi si de cate ori citesc cateva pagini din urma vad ca am pierdut chestii importante... nu face nimeni niste rezumate ?

Sa va zic de noi. Ana se apropie vertiginos de implinirea a 5 luni, a implinit 7 kile saptamana asta, nu ne rostogolim, nu avem dinti (desi ii asteptam cu interes ca roadem tot ce prindem, balim continuu si avem accese de plans nervos inclusiv in somn). "singura" noastra realizare este statul in fund, pe care il exersam de vreo 2 luni, deja. Mancam numai san, si astept cu interes sa mai treaca 2 saptamani sa incepem sa ne diversificam si noi.

Altfel, de 1 mai am fost o saptamana la munte, CU CORTUL. Si fara tati, ca el a muncit, dar cu alti multi prieteni asa ca nici singure nu putem spune ca am fost.
Ana a reactionat neasteptat de bine, a mancat si a dormit ca acasa, poate chiar mai bine, ca dormea ziua in scaunelul de masina transformat in leagan suspendat in copaci.
Eu am suferit putin ca nu am putut merge in tura de pestereala si am ramas la cort "ca nevestele", dar nu e grav ca ne diversificam noi, si atunci ramane bb cu nevestele si mami merge in tura.

Mai greu a fost la intoarcerea acasa, ca bb nu a dormit 2 nopti, de am zis ca ma mut cu cortul in Faget, ca alta solutie nu e, dar acum pare sa reintre intr-un oaresce normal (8 mese/24h).

Mi-e dor de povestile cu voi, dar nu apuc si pace! Pot doar sa mai incerc.

pup fetele dragi si toti bebeii

Mergi la inceput

umidificatorul.(imi pare rau ca n am luat unul mai bun...) aseara i am curatat si filtrul (deci are filtru -cu asa barbat cine are nevoie de soacra...), operatiune pe care o sar repetat...si de dimineata era o ceata in casa..... bai nene(dandusa bai nene), nimic nu vedeai...

stiti de ce sunt eu asa fericita de ceva timp? pt ca d rade si zambeste non stop. mai putin cand maraie dar aia e de somn si nu se pune. si e un dulce. si perfect. si mor de dragul lui. si ma trezesc in fiecare dimineata sa vad ce mai face, cum imi mai zambeste azi. ce mai zice. cum se mai alinta. moooor de dragul lui. si ii spun mereu ca il iubesc si el s a invatat si radeeee cand aude....mori. deci...buna dimineata, ce frumoasa i viatza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

Hai ca m-am gandit eu cum sa intru prin casele voastre..... Asa ca bag si eu o tema a zilei: care a fost lucrul cumparat pentru bebei care considerati ca a facut toti banii?

De exemplu, dintre toate achizitiile pentru David, cea mai inspirata pentru mine se pare ca a fost salteluta de joaca cu carusel pe baterii. Atata timp cat canta caruselul, copilul e foarte preocupat de salteluta. Precizez ca nu obtinem acelasi efect cu caruselul de la patut - unde se plictiseste teribil.

luna a cincea

cea mai utila achizitie de pana acum este scoica din carutz ( nu carutzul in sine) intrucat ziua nu e chip sa il fac sa doarma in alta parte..doar in scoica, cu muzica danonino si plimbat prin toata camera..

noi nu avem scaun de masina...e obligatoriu cand il iau cu masina? eu nu i-as lua, oricum nu sta priponit intr-un loc din cate il "cunosc"

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

apropos de legatura mama-fiu...al meu cand e in tone bune si stam pe pat intinsi amandoi se intoarce singurel pe partea pe care sunt si intinde bratele..eu ma apropii cu fatza de fatza lui, el ma cuprinde cu manutele de gat si cu gura de obrazul meu si scoate limba si ma gusta...moorrrrr...s-ar zice ca asa ma pupa el...daca noi numai asta facem cu el de dimineata pana seara, il pupam....

...sau de cate ori e la altcineva in brate si da cu ochii de mine, chiuie si zambeste cu toata fatza..si daca nu ma uit la el ( sau stau pe forum) ma cheama: GAAAA !!!! ...sa ma uit la el....

ce ziceti, ne-am mai facut cu o tema a zilei ?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

noi nu avem scaun de masina...e obligatoriu cand il iau cu masina? eu nu i-as lua, oricum nu sta priponit intr-un loc din cate il "cunosc"
gatul lor e foarte sensibil si nu e rezistent la socuri.pana pe la 9luni e obligatoriu sa mearga in scoica/scaun de masina.(de obicei nu mai incap in scoica pana atunci asa ca...)mie imi sta inima cand il iau cate 2 minute in brate sa l linistesc...ma gandesc ca e de ajuns o frana mai puternica ...brrr..nu ma mai gandesc...
am mai pus cateva poze daca tot dorm baietii

Mergi la inceput