Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uau! Ce-mi place subiectul asta zilele astea, parca e plin de chestii interesante, imi pare tare rau ca nu pot sa particip, trebuie sa boot-ez linux si sa corectez teme

Fetele sunt mai bine, mai tusesc dar mucii le-au cam trecut. Pe Silvia o mai doare nitel naul Multumim tuturor pentru gandurile bune si le intoarcem catre voi!

Tania

quote:
In rest, totul a fost bine, masuratorile OK, bebe super-activ (aoleu, asta suna cam nashpa, dar poate se calmeaza dupa expulzie).

Sa-ti traiasca zmeii-paraleii!!!

Cu cuscra corap am vorbit alaltaieri, n-a nascut, ne anunta ea cand naste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ROXI te inteleg perfect cu copilul neascultator.
sa stii ca de cate ori cade sau se loveste vlad, numai la voi ma gandesc si zic ca Alexia ta este mai cucuiata decat vlad si tot nu se potoleste.

nici vlad nu are simtul asta al...pericolului. sper sa-i treaca pe masura ce creste.

cucuiata ede fata.

ALINA multam de felicitari.
RIPLEY, cum spuneam si ieri numai are timp si de colectie. am apucat sa citesc nitel pe la bb-i de sept-oct si cica nu i-a zis la eco sexul bb-ului.
sper ca va mai intra si pe aici.
ca multa lume numai intra nici macar din an in paste. la alte subiecte ii gasesti, numai la noi nu.

si ce 5 luni vei astepta sa te muti in casa noua?? sau nu am citit eu bine..
a ba da, 5 luni ai zis.
dar chiar ca cu viteza melcului traiesc "olandejii" astia.

ma duc sa toc niste leustean sa-l bag la congelator ca mi-a adus o prietena o tona.

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau rapid su de la noi, cu Sarah in brte, in asteptarea doctorului...nu ca am fi mai rau, dar suntem constanti. Adica inca cu muci. Si cum mai vreau sa-l mai intreb una-doua, am zis ca sa-l chem...

De aseara am inceput s-o aspir putin pe Sarah in nasul - nu stiu cum am fost asa de tembela incat sa uit de batista bebelusului.. Adica stiu - am crezut ca e suficient ca-si sufla nasul...

Offff...nu mai are rabdaremandra...revin mai incolo...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

pun si eu niste poze aici si
aici

NOKI bafta cu habauca mucioasa la dr

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

vreti sa vedeti ce baiat harnic are mama??

priviti

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua colectie!!!
Va era dor de noi??
Am gasit si eu putin timp sa va scriu. Reusesc sa va citesc la cafea, dar de scris mai greu.
In primul rand vreau sa o felicit pe Gandacel pentru minunata comoara!!! Sa fiti sanatosi cu totii!!!
Multa sanatate copiilor bolnaviori.
Sa va mai povestesc cate ceva despre noi....
Dragos are toti dintii, maselele si caninii!!! Asta noapte au spart si ultimii 2 canini, asa ca sper ca am terminat cu noptile nedormite. De cateva saptamani a inceput sa nu-si mai imparta jucariile cu nimeni, cu toate ca il cert si le strange si nu mai vrea sa se joace. Sper sa nu tina prea mult faza asta. La fel de bine a inceput si cu crizele de nervi. Cand nu obtine ce vrea incepe sa tipe, sa se dea cu fundul de pamant si tot setul. Crizele astea pe mine ma dispera si nu stiu cum sa mai procedez. Daca il ignor poate plange si un sfert de ora(am verificat) si nu se opreste decat cand obtine ce vrea. Cu atrasul atentiei in alta parte nici asta nu tine.
Vocabularul lui se mareste pe zi ce trece. Face cate o pasiune pentru un cuvant si nu se lasa pana nu-l pronunta corect.
Si ca sa inchei frumos va invit sa-l vedeti cum se cearta cu www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20070429&cimg=0" target="_blank"> curcanul . Tot aici mai gasiti si poze recente.
Cristina voiam sa te intreb pozele lui Dragos pentru panou nu au ajuns la tine??
Va pup si insanatosire grabnica pentru bolnaviori.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

DAYSSY super misto. dragos este un superb. are sprancene de fetitza asa frumoase sunt.
si bate el si carnea...ce mai ai baiat mare

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Joy, vad ca inca esti pe aici. Fa publice pozele. Din experienta mea iti spun cu mana pe inima ca leusteanul isi pastreaza mult mai bine gustul daca il speli, il tai marunt si-l lasi la uscat. Dupa ce se usuca bine il pui intr-o punga de hartie sau panza si-l pastrezi undeve la rece si uscat. La fel poti face cu mararul si patrunjelul. Bunica mea pastreaza astfel verdeturile peste iarna.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!

Azi am fost la eco, suntem bine si in grafic, am plecat asa de fericita de-acolo, parca aveam aripi. SI nu bausem Redbull.

Alinush, imi place cum povestesti despre Missa si adaptarea ei la cresa, ai sa vezi ce frumos or sa se aranjeze lucrurile.
Meems, pupici Riannei, sa-i treaca febra rea.
Simona, revenire grabnica Patriciei.
Noki, iti tin pumnii sa rezisti pe baricade. Si lui Mada la fel

Hehe, mandra mea e in vizita de lucru la unchiu-meu, e prima data cand am lasat-o toata dimineata, ma duc sa o recuperez dupa pranz.

Maria(29.11.2005) si Ioana 12+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Joy multumim de aprecieri.
Cristina acum am vazut ca ai pus pozele lui Dragos la panou, dar ai pus poza din februarie si la aprilie. Eu am trimis si una pentru aprilie.
Pupici

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput