Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 30
lavi02 spune:
I-a mai pocnit o maseluta!
Acum avem 6 dinti si 2 maselute! 
Ati mai pomenit asa ceva?!
cristinamh ce facusi de ajunsesi in ghips?! 
Multa sanatate!
Si condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta!
felicia74 spune:
Dordia felicitari! Si eu stiu ca oricat de vaga e linia, arata ce esti gravi!
Lavi hai ca se face si Nati dintoasa. Unde ai citit de Cristinamh?
Cristina condoleante!![]()
Gata, schimb scutecul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Dordia, si eu zic ca ESTE BB!!!! 

Bafta multa in continuare!!!
Doamne, fetelor, mi se face dor de burtik!!! 
Alinush, sanatate infinita Amaliei!!! 
Alexandrina, ar fi suuuper sa fie asa!!! Mie asta mi se pare o "asigurare de sanatate" foarte buna pentru copii! Nu mai stiu din timpul odiseei ce ne scria Simina... poate mi-a scapat!
Inutza, bafta multa la baby-sitting! Tinem pumnii sa se imprieteneasca printesele ! 
Noki, bafta cu referatul!
Multumim tuturor pentru gandurile bune adresate ! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
maria_alexia spune:
Felicitari, Diana!!!
. Sa creasca mare si sanatos samburelul mic si tu sa te simti tot asa bine!
Alexandrina, chiar ma gandeam la voi
. Despre bebe mic nu ne povestesti nimic-nimic? Tu cum te mai simti?
Proaspete si viitoare mamici de bb2, eu ma tot minunez cum faceti fatza. Nu cred ca se mai poate sa va protejati ca la primul, cu un pustiulica nazdravan in jur, care vrea in brate, da suturi... Si totusi vad ca se poate!
Asta o spun fara ca sa-mi fi schimbat intentia de a mai astepta cu asta macar un an ![]()
Iaurt nici Cristi nu mai vrea. Deloc, de nici un fel, sub nici o forma. Ai ei perioadele lor de respingere a cate unui aliment. Cristi e acum certat si cu toate piureurile, cred ca e de vina consistenta. Ii plac doar chestiile care se pot musca ![]()
E bine ca ii place br de vaci (cu fructe, dar papa si goala), cascavalul, bea lapte... Ia destule lactate per total.
M-am inspirat si eu din meniurile voastre, din iunie, cand sper sa imi pot lua concediu, o sa incerc si eu sa-l trec la altceva. Varianta Ilenutzei mi se pare ideala pentru noi.
Joy, asa zic si eu, incearca sa-i schimbi putin ordinea meselor lui Vladutz. Pranzul la pranz iar pe la 17-18-19 ceva satios, cu cereale. La culcare lapticul. Eu cred ca va dormi mai linistit asa.
camelia_daniela spune:
Cristina condoleante!!!
Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
joy04 spune:
tocmai vroiam sa zic ca ma bag la schimbat de scutec cand colo mi-a luat-o FELI inainte.
io am bagat mancarica la cuptor.
ALEXANDRINA de bine-mi pare ca mai calci si pe aici...uite nici vlad nu papa banana simpla, nici daca moare de foame!
de fapt, ce nu-i place nici cu mama foamei nu-l conving sa pape.
dar cu branzica fagaras sau iaurt, nu prea comenteaza. zilele trecute i-am pus si mar copt si i-a placut.
astazi vreau sa-i dau cu para.
LAVI pai tot zice ceva Nati...chiar daca < 10cuvinta. vlad nu zice nimic. adica zice ceva : tatee (ii zic eu tata mare si ridic mana in sus)si ridica si el mana si ta-ti ta-ti si se balanseaza la ceasul din bucatarie. nu poate sa zica tic-tac, chiar daca primele dati zicea ti-ta. acu zice ta-ti.
si un fel ce cucu dar cu gurita inchisa, mai mult din gat si-si acopera ochisorii cu palmele.
quote:
Ina ma bucur ca ai ajuns la aceeasi concluzie cu noi pe vremea aia, curatenia si musafirii pe planul 3. Pe planul 1 bb, pe planul 2 - mama, sa fie odihnita, hranita si nestresata.
eu ma gandesc cam cu groaza de unde o sa am eu liniste si odihna...
ca nu am de gand sa ma mulg iara 
cu celulele stem nu prea stiu cum este. cunosc pe cineva care a facut bb 2 ca sa-i poata face transplant de maduva primului copil care avea leucemie.
si l-a facut la vreo 42 ani, primul avea cam 17 ani.
INA spor la baby-sitareala. cam naspa daca nu se inteleg ploduletii.
Joy
20+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
ilenutza spune:
Dordia asa ii dadeam si eu lui Victor pana acu vreo 2-3 sapt si nu prea imi manca.Dr. mi-a spus sa il schimb cand a venit la control, a zis sa nu ii dau dimineata laptele chior si sa il invat sa bea o gura de lapte, sa mai manance o tartina cu ceva, biscuiti, branza, cascaval, oua, ma rog , cam ce mananca adultii la micul dejun.Si ii merge fff bine.Eu cred ca fructele de dimineata ii cam taiau apetitul.Iar lapte bea seara si spre 4-6 dimineata.Gandeste-te si tu ca practic il tii nemancat pana la pranz, ce sa ii tina de foame un lapte chior si un fruct.Fructele le mananca dupa ce se scoala, deci pe 3-4 iar la 6-7 masa de seara, de regula felul 2.Ciroba i-o dau la 12.
Eu mi-am zis initial sa incerc asa sa vad cum ii merge si asa am ramas.asa are practic 3 mese consistente pe zi.
Revin!
Am ciorba de dovlecei a la grec pe foc!![]()
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
pischi2003 spune:
Dordia si io cred ca e, felicitari

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra