sterilet= ingrasare?
buna!
as opata ptr acesta metoda de contraceptzie,stiu ca parerile sunt impartzite,insa eu as vrea din experientza voastra personala daca putetzi sa-mi spunetzi cum e,are vreo legatura directa cu cresterea in greutate pe urma sau ceva de acest gen?
va multzumesc anticipat!
Raspunsuri
madau spune:
Eu am Mirena de 1 ani si 2 luni si n-am luat nici macar 1 gram in greutate...ba chiar am slabit 3, nu de la el, ci ptr ca am tinut cura
...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anky spune:
Da,eu ma ingrasasem de la Mirena,aveam si retentie hidrica asa ca dupa trei luni l-am scos.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Lia spune:
eu nu m-am ingrasat deloc in ultimul an,n-am constatat nici un fel de efecte adverse pana acum.
daniella4 spune:
Nici pomeneala de ingrasat de la sterilet. Am avut cca 10 ani si niciun gram in plus..cel putin nu de la sterilet. De la pastilute ABC insa da.
Gabi_K spune:
nu are legatura steriletul cu ingrasatul:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
ancutzathree spune:
putetzi va rog sa imi spunetzi cam cat costa acum in romania un sterilet de cupru?
victoriamaria spune:
Buna!
Eu mi-am montat un sterilet acum 10 zile, costurile au fost:
- 80ron montatul;
- 35ron consultatia;
- 50ron steriletul (Copper model T cu Cu280), precizez ca steriletul il avea doctorita, deci pretul mi l-a cerut ea ,n-am primit chitanta sau altceva.
As avea si eu catava intrebari legate de sterilet pentru cine poseda asa ceva:
1 .E obligatoriu sa simti firul ramas in vagin pentru control?mie nu mi-a zis nimic doctorita despre asta si nici nu-l simt, a zis doar ca a taiat firul scurt;
2 Doctorita mi-a sugerat sa fac spalaturi vaginale saptamanale dupa ce mi-am montat sterilet chiar fara sa am vreo problema , jena etc; e obligatoriu, eu n-am facut niciodata, stiu ca distrug flora bancteriana.
Gabi_K spune:
al meu a fost 150mii acum 4 ani... nu stiu cat e acum...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
tab spune:
Pt vivtoriamaria, eu am doar 2 saptamani de la montare
si firul care trebui sa-l simti nu-l simt nici eu poate il voi simti dupa menstruatie zic eu, si daca nici atunci nu-l simt o sa-mi intreb medicul iar la a doua intrebare mie mi-a spus sa nu am contact sexual timp de doua saptamani iar cu spalaturile nu stiu cat sunt de normale mai ales saptamanale ca intradevar strici flora bacteriana si mai ales acum suntem un pic mai sensibile. Tu cat timp ai de cand ti-ai montat steriletul?, Si cat timp nu ai avut voie raport sexual ?
te pup