Lotiune corp cu autobronzant
Salutare Dragele mele,
Ma tenteaza din ce in ce mai mult ideea de a avea pielicica un pic bronzata, sa fiu in ton cu vremea din ce in ce mai frumoasa de afar.
Am vazut ca la tv, reclamele la lotiune de corp cu autobronzant sunt din ce in ce mai numeroase....Nivea, Johnson,..inca una care nu mi-o amintesc....
As fi tentata sa incerc...din pacate am auzit experiente nefericite cu autobronzantul...ca se duce de pe piele ca un rapanush...raman pete....si totusi, aceste produse nu sunt autobronzante in adevaratul sens al cuvantului...sunt lotiuni hidratante cu efect de autobronzare...
Ati incercat produsele acestea, v-au placut?
Merita sa le folosesc?
O Mamica
Raspunsuri
felicia74 spune:
Eu mi-am luat ieri Garnier. Rezultatul - iti zic vineri!
Insa imi place ca miroase frumos (sotul zice ca a mere), spre deosebire de Niveea, care puteee!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Luna75 spune:
Despre acelasi subiect se discuta si aici,sper sa va fie de folos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78438&whichpage=1
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
gibb spune:
Fetelor, aceste creme autobronzante sunt excelente. Eu fol de la Dove si se vede rezultatul inca din a doua zi.Este solutia cea mai buna pentru cele care nu se pot bronza la soare sau solar.
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by gibb
Fetelor, aceste creme autobronzante sunt excelente. Eu fol de la Dove si se vede rezultatul inca din a doua zi.Este solutia cea mai buna pentru cele care nu se pot bronza la soare sau solar.
Te referi la lotiunea de corp hidratanta Dove Summer Glow cu usor usor autobronzant?
Si eu ador sa am pielea bronzata si mi-ar placea sa stiu daca cea de la Dove este buna.
Mirela

www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003quote:
Originally posted by gibb
Te referi la lotiunea de corp hidratanta Dove Summer Glow cu usor usor autobronzant?
Si eu ador sa am pielea bronzata si mi-ar placea sa stiu daca cea de la Dove este buna.
Mirela
Mirelush, eu am folosit anul trecut crema de la Dove si e super. Miroase bine, se intinde bine si fara pete si in cateva ore se vede rezultatul, dar cel mai bine a doua zi.
Poti sa o cumperi cu incredere.
Pupici.

Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Multumesc mult,Nana 

Mirela

Laura Ioana spune:
Fetelor, dar eu oare am voie sa folosesc? Adica fiind graviduta
...Ma refer la notiunile nuantatoare nu la autobronzante. Si aceste lotiuni nu pun aceleasi probleme ca autobronzantele? Nu e problema cu intinsul lor pe la calcaie, pe langa laba piciorului, pe dosul mainii? Sa nu ramana dungi inestetice...
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
danangie spune:
Eu azi mi-am cumparat crema idratanta de la MAYBELLINE si m-am dat in seara asta pentru prima data....acum.....voi vedea eectul, maine , poimane.
LAURA nu stiu daca ai voie. Cand eram si eu gravidutza imi era frica sa ma dau.
POZELE MELE