Dr. Nanu din Cluj si sexul bebeului

Dr. Nanu din Cluj si sexul bebeului | Autor: nikol31

Link direct la acest mesaj

fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie daca vreuna dintre voi care merge la dr. Nnu la clinica privata i s-a spus sexul gresit al bebeului. mie mi-a spus la 16 saptamani ca este fetita, la 17 fetita, la 18 fetita , la 20 fetita. dar eu simt ca nu e fetita, nu stiu cum sa va explic, stiu ca acolo in burtica este un baietel, e un sentiment foarte putenic. de fiecare data cand mi-a spus de fetita , am stiut ca se inseala, nu stiu de ce. voua vi s-a intamplat la acest medic sa nu va spuna corect sexul bebului, sau s-a intamplat ca mai tarziu ca fetita sa se "transforme" in baietel??? trebuie sa ma duc iar saptamana viitoare ( ma cheama saptamanal din cauza unui chist, nu sunt probleme dar pentru siguranta)si parca vad ca e tot fetita, dar eu stiu ca e baiat!!!! va multumesc
si mai vreau sa va intreb ceva. oare nu e problema ecografia daca o faci prea des??? mie mi-e teama sa nu afecteze bebele? voi ce stiti? ma gandesc ca daca ar fi ceva nu m-ar chema atat de des.
+21

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

nu este chiar nimeni care sa-mi raspunda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Eu de fiecare data cind mi-am facut ecografii mi s-a spus ca e fetita; eu eram convinsa ca e baiat, atit de convinsa ca i-am cumparat majoritatea lucrurilor albastre...sau alte culori de baieti...si a fost fetita dupa cum mi s-a spus, ca noroc ca nu am luat asa de multe cit timp am fost gravida...si acum mai poarta cite una alta albastre, caruciorul cu verde bej si albastru, etc, etc; am fost asa convinsa ca era baiat ca puteam pune mina in foc! ecograful a avut dreptate

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput