Ati vazut vreodata un OZN ??

Ati vazut vreodata un OZN ?? | Autor: liliana29s

Link direct la acest mesaj

Ati vazut vreodata un OZN sau alt fenomen ciudat si inexplicabil ?
In 1998 sau 1999 de revelion iesisem in balcon cu prietenul meu de atunci si am vazut amindoi ceva ciudat . Era o chestie, nava sau nu stiu ce de forma trapezoidala cu niste desene geometrice pe burta care chiar in acel moment trecea pe deasupra blocului deci nu am avut timp decit 3-4 secunde sa o vedem pina a iesit din cimpul nostru vizual. Nu pot sa apreciez distanta inaltimea la care era, se deplasa cu viteza mica si nu era la o inaltime f. mare odata ce am putu sa disting acele desene de pe burta nu facea absolut deloc zgomot si nu avea luminite aprinse. Ce ma uimeste si in ziua de azi este lipsa de curiozitate pe care am manifestat-o amindoi. Stau acum si ma gindesc ca in alte conditii as fi rupt-o la fuga pe scari sa o vad si de partea cealalta a blocului. Am preferat sa intram in casa unde tocmai eram strigati ca sa ciocnim un pahar. Nu am comentat mare lucru si am preferat sa ridicam din umeri sa ne hlizim unul la altul. Ni sa parut atit de neverosimil si inexplicabil incit am preferat sa ignoram ceea ce vazusem.
Nu stiu nici pina in ziua de azi ce a fost ceea ce am vazut stiu doar ca nu se incadreaza deloc in tiparele a ceea ce cunosc. Nu pretind ca am vazut un OZN , pur si simplu nu stiu ce era ceea ce am vazut.
Voi ati vazut chestii pe care nu le puteti explica nicicum ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Initial creeata de liliana29s

DAA!
Eu am vazut'o pe soacra'mea intorcandu'se seara desi o dusesem cu mainile mele la gara la pranz!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

poate s-a intors cu un ozn?! pune-i si ei intrebarea topicului!! hihi

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Initial creeata de liliana29s

DAA!
Eu am vazut'o pe soacra'mea intorcandu'se seara desi o dusesem cu mainile mele la gara la pranz!!

au, te rog eu nu mai baga din astea ca sunt la munca si ma vad astia pe sub birou de ris.

Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Eu nu cred in asa ceva.Poate ti s-a parut.

annes

Mergi la inceput

Eu nu am pretentia sa ma credeti (oricum eram doi care am vazut acelasi lucru), nu am crezut nici eu care am vazut. Intrebam doar daca mai e cineva care a vazut chestii inexplicabile (inafara de xenocid ).

Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si din 99 ti-ai adus aminte tocmai acum?? O fi fost vreo artificie, daca tot era revelion.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Nu mi-am adus aminte acum pur si simplu am evitat sa vorbesc deoarece stiam ca o sa apara tot felul de persoane care se vor spirituale gata sa se distreze pe seama mea. Acum pur si simplu nu-mi mai pasa de parerea altora si eram curioasa daca a mai avut si altcineva o asemenea experienta.
Nu incerc sa va conving de ceea ce am vazut , daca voi personal va simtiti mai bine daca va distrati pe seama mea nici o problema. Macar xenocid a avut haz dar pe restul chiar nu va inteleg. Nu era un subiect de genul "Ma credeti ca am vazut ..." ca sa va grabiti sa dati cu pietre.

Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Xeno, in mod normal nu iti apreciez glumele, prea cinice pentru gustul meu, dar de data asta m-ai facut k.o!

Liliana, stai linistita, eu te cred ca ai vazut ceva, poate nici nu a fost ozn; dar oricum te cred, si sotul meu mi-a spus ca a vazut asa ceva intr-unul din zborurile lui (e pilot militar), iar el nu fabuleaza!
Eu sunt mai sceptica de felul meu, dar niciodata nu spun ca ceva e imposibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Liliana, neverosimil mi s-ar parea sa avem impresia ca suntem singurii in tot universul asta caruia oricum nu-i cunoastem capatul. Mie mie se pare super interesant si as vrea sa aud detalii . Presupun ca o poza n-ai apucat sa-i faci

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput