Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Irlandeza nu vrei sa-mi dai si tu datele sa te trec pe listuta? Multumim pt tabel, il voi pune pe prima pagina.
Sper sa nu regret ca n-am mai asteptat putin. Deci, DN= 21.09.1974 , UM=29.03.2007 , DPN=03.01.2008Am fost azi la spital, dar dr. nu a vrut sa-mi faca eco transvaginal, a zis sa nu-l miscam pe bebe, si m-a programat pe 24 mai la eco abdominal, cand voi avea 8 sapt. si se v-a vedea ceva. Nu mi-a facut nici BHCG, a zis ca nu-i nevoie.
Asa ca-mi iau in continuare tratamentul. Am umblat tot orasul sa-mi iau ace si seringi ca sa-mi fac gravibinonul, dar nu-mi da fara reteta, si ca sa-mi faca reteta ma costa 50 euro, asa ca am apelat la o prietena care-i medic aici si mi-a adus ea de la spital mai multe. Oare dor aceste injectii ? Ca maine cred ca-mi face sotul una. Si mi-a mai dat dr. 2 sapt. libere, ca ma obosesc prea tare la servici , si nu vrem sa riscam nimic.
Va pe toate, si sa aveti un week-end placut.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
fetelor, voi ce faceti cu ??
ca eu n-am avut curaj sa fac nimic, adik ultima data cand s-a intamplat a fost acum 3 sapt, exact cand l-am conceput pe si de-atunci nika! si nu mai scap de al meu, in fiecare zi ma bate la cap...noi...cand??? si eu il aman si ii zic sa mergem la dr, sa vedem cum e fixat bebe, daca avem voie sau nu...
bubuleana
4+
Nici eu n-am mai facut tot de atunci, si nici nu vreau sa risc nimic deocamdata.Daca v-a trebui sa fac pauza 9 luni, atunci o sa fac, cu parere de rau, dar bebe e mai important. Cand mergi la medic intreaba daca poti sau nu sa faci .
Noi 2 singurei
ancadragoman spune:
Cam doare gravibinonul,eu am facut 6 si aveam ditamai galmele,sa pui comprese cu apa rece.
anca 13+
Maria
poze
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Fetelor vreau sa va dau si voua vestea cea mare,ieri am fost la Iosup si am o FETITA!!!!!!!!!!
anca 13+
Maria
poze
Hei, FELICITARI. Sa fiti fericiti si multa sanatate.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Meris Anca. Si sotul meu imi spune ca nu doare , stai linistita.... Asta primeste daca ma doare. Ca dr a zis ca trebuie sa iau tratamentul asta pana la 7 luni. O fi normal ? Ca n-am mai auzit pe nimeni pana acum ca ar lua tratam. atatea luni.
Noi 2 singurei
AngeliquedeS spune:
Irlandeza, iti doresc mult curaj, ai sa vezi ca va fi bine. Sa stii insa ca din postarea ta mi s-a intarit parerea pe care mi-am facut-o despre sistemele de sanatate din afara, parere pe care mi-am format-o citind diverse postari de aici pe forum, ale fetelor stabilite in afara. Pana atunci, credeam ca sistemele sanitare straine trebuie sa fie mai mult decat perfecte. Insa am ramas dezamagita. Spun asta fiindca sistemul nostru din Romania, asa sarac cum e, asa cu spaga, mila, sila, etc, totusi iti da acces la toate investigatiile si analizele pe care le doresti. daca ai bani, poti sa mergi sa iti faci eco, analize, etc, etc, nu te intreaba nimeni de ce si mai ales nu iti interzice nimeni. pe cand afara se pare ca este mult mai limitat accesul la aceste servicii. Eu innebuneam sa trebuiasca sa astept pana pe 24 mai, eu abia am asteptat sa treaca 1 mai ca erau toate inchise ca sa ma reped la un eco sa ma conving ca e bebe! Curaj, fii tare si vei vedea ca totul va fi bine. Insa din ce motiv ti-a prescris totusi gravibinon?
Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte
irlandeza spune:
Angelique, ai dreptate in privinta sistemului medical, e dezastru, mori pe hol si nu se uita la tine.
Tratamentul il am din Ro. , pt. ca am pierdut deja 2 sarcini, dr. a zis sa sustinem sarcina cu ceva, si mai iau si utrogestan, no-spa, vit. Elevit si fier, dar mi-e frica sa-l iau ca in prospect scrie , numai in trim. II si III de sarcina.
Noi 2 singurei
afibebe spune:
irlandeza,
te sarut si te imbratisez cu drag.am fost colege de sept - oct.
tare mult ma bucur pt tine.sa dea Dumnezeu sa duci cu bine sarcina asta si nu te mai gandi inapoi.
noi o sa avem un baietl si impreuna o sa ne rugam pt tine si pt minunea din pantecele tau.
succes.
AFIBEBE22+Cristian Nicolae
Roxali spune:
Laura si Irlandeza nu va obositi fetelor!
Irlandezo daca sant uleioase atunci o sa c-am doara...dar ce nu face o mamica in devenire.
Angy samburelu se face simtit...mananca cat poti si ce poti ca vor veni si vremurile mai bune.
Bubu daca te simti bine si colul e inchis...e ok...mai batraneste.
toate gravidutele si sa auzim de bine.
Ali15+
irlandeza spune:
Afibebe, felicitari pt. baietel, si sa ai o nastere usoara.Mersi de urari.
Ali, vai, sunt uleioase, ce ma fac? O sa tip de o sa ma auda toti vecinii!!!!!!!!!
5+
Noi 2 singurei