Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 14
Ursoaica spune:
Noapte buna Teolinda!
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Bombonicaaaa spune:
Noapte buna fetili !
Si eu ma bucur mult ca am vorbit , sper sa se intample mai des .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
anasebe spune:
Noapte buna. M-am simtit grozav!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Ursoaica spune:
Am plecat si eu la nani. Noapte buna!
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
BUNA DIMINEATZA SECTA
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
aZaZ spune:
Buna dimineata fetiliiiii.Nu am mai vb cu voi de un car de luni.Eu ma chinui sa o obisnuiesc pe Maria la cresa ca vreau sa incep serviciul.De fapt intr-=un fel la-=am si inceput.
Ursu este obligatoriu scaunul de masina.Ca si noi ne-am interesat ca vrem sa plecam in germania la vara.Dar pana la urma o sa mergem cu avionul.E prea mult pt Maria sa mergem cu masina.
Dar de scaun de masina esigur obligatoriu.
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
Biancas spune:
Neatza si de la noi...
Ursu, e obligatoriu scaunul de masina. La nemti de ex am inteles ca sunt obligatorii scaunele de copii pana la 12 ani (fotoliile alea). Sotul meu mi-a spus inca de anul trecut ca a avut un coleg la servici care s-a dus prin Europa si cand sa treaca in Austria nu l-au lasat la vama pt copilul de 7 ani nu avea scaun de masina. Si s-au intors in Ungaria si au cumparat scaun de masina. Poate au avut ghinion ei si au dat peste un tampit, dar asha s-a intamplat. La copii mici 100 % e necesar. Noi ne gandeam la Sandra ca in caz ca mergem afara si prindem un nebun diansta poate ne pune sa cumparam scaun la varsta asta.
Eu am 2 scaune de masina, daca vrei iti imprumut unul pt concediu.Prin posta merge orice.
Si Dani adora sa mearga cu masina, il pun in scaun si sta foarte cuminte, se uita afara, adoarme, se trezeste, iar se uita afara... Nu am fost cu el pe distantze foarte lungi dar sunt sigura ca nu voi avea probleme cu statul in fund.
Azaz..mai traiesti? Ai scapat de furnici?
Bombo, fii tare si succes sa treaca cat mai repede operatia si perioada dupa ca aceea e cea mai grea.
Uitati ce am primit eu in dimineata asta.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=264441&cdate=20070502&ctime=090421
Asa frumos miroase in toata camera....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
aZaZ spune:
Dragute tare floricelele tale.
De furnici vad ca am scapat o perioada .Sa vedem de acum incolo.
Dar cum de primesti flori asa de matinal?
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
anasebe spune:
Neata!
Nu stiu cum e vremea la voi, dar aici e intunecat si bate vantuuuul nasol de tot.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Azaz..pai sotul meu a lucrat ieri si azi dimineata a venit acasa. Stia ca imi doresc un buchet-oi de liliac, de narcise sau de lacramioare. Si a trecut prin piatza si i-a cumparat la o femeie tot buchetul ce il avea pt vanzare. Deabia au incaput in vaza atatea sunt
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop