Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 12
Bombonicaaaa spune:
Ei acu' in termeni medicali suna putin mai bine dar eu le-am zis mai pe limba mea
Dar adevarul e ca sunt super terorizata si mie o frica de mor, nici nu vreau sa ma gandesc cum v-or trece cele 10 ore ...le-as zice la astia sa-mi faca si mie ceva sa dorm , vre-o anestezie ceva...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
teolinda spune:
Bomboo. Nici nu stiu ce sa iti zic.. Sa va ajute DD sa treceti cu usurinta peste atatea interventii. Eu un m-am kk pe mine cand am citit mesajul tau. Nah ca te-am incurajat.
Bianca de ce pleci?
Anaaaaaa si Ursu
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Bombo oricum avand in vedere ca sunteti in America si nu in Ro... ai certitudinea ca v-a iesi OK sotul dupa toate astea chiar daca dureaza 10 ore operatia.
Multa putere si tie si sanatate muuuulta , multa.
anasebe spune:
Lili Pai Ana vine sa vada Casa Poporului. Noi fiind poporul...inseamna ca vine sa vada casele noastre si pe noi, nu?
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
anasebe spune:
Oana O sa fie bine. Normal ca ai emotii, dar incearca sa nu i le transmiti lui Adi sau fetii.
petrecere Tibi
varsta Tibi
Ursoaica spune:
Ana ... m-ai dat pe spate... doamna Popor
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anasebe spune:
petrecere Tibi
varsta Tibi
teolinda spune:
Ahaaaaaaaaaaaa! Buuun atunci. AnaSol sa-mi zici cand vii ca eu pe 30 aug plec in concediu.
Bombonicaaaa spune:
Bianca te-a luat cu somn?
Ursu nu stiu cat de grea v-a fi recuperarea , ma astept sa fie grea oarecum , dar sunt putzin optimista ,dr ne-a asigurat ca a doua zi Ady v-a fi capabil se ridice si sa faca pasi, cum o vrea Domnul ...
Lili si Ana merci de incurajari , chiar am nevoie
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
anasebe spune:
Ano Si eu am concediu 2 sapt la inc lui septembrie. Deci fa-ti programare la Casa Poporului, ca suntem cam ocupate.
petrecere Tibi
varsta Tibi