Italia

Italia | Autor: Margot

Link direct la acest mesaj

Vreau sa merg anul asta in Italia vreo 2 saptamani.Vreau sa intreb pe cele care au fost ce n-ar trebui sa ratez, si ce ar trebui sa stiu(merg cu masina personala ).
Multam,
Margot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Draga Margot depinde ce zona alegi sau ce traseu. Cam la ce te-ai gindit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Nu rata Roma [este un vis frumos si real in acelasi timp]si zona Firenze [Florenta] San Giminiano,Pisa de fapt toata zona Toscana este de vis.
Programati-va 1 saptamina in Roma,noi am stat doar patru zile si nu ne-a fost destul pentru ca ai ce vedea.Ieseam dimineata din hotel si veneam seara epuizati.Inca ceva in Roma nu are sens sa inchiriati masina.Daca ai intrebari iti stau la dispozitie.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Si eu ma gandeam la Roma dar vreau si Venetia.Si inca ceva cam cati bani ne-ar trebui?
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Buna intrebare? Nu stiu ce sa-ti spun noi am fost in anul 2000 cind PAPA isi tira picioarele pe "pamintul sfint".Acum au si ei euro asa ca nu stiu ,dar cred ca depinde de ce hotel vreti si daca mergeti cu masina sau cu avion,de multe chestii.Eu am harti din citeva regiuni ale Italiei. Daca mergeti cu masina puteti sa va faceti singuri traseul fara sa depindeti de nimeni.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Daca a venit vorba de Roma, eu trebuie sa iti spun sa o lasi pe alta data, vara la Roma e la fel ca in Bucuresti tot in vara - mori si te sufoci si te calca in picioare toata lumea, plus ca la Vatican poti intra doar daca esti decent imbracata. Pe mine nu m-au primit pentru ca aveam o rochie rosie fara mineci (si nu scurta si nu cu bretele!!!) iar preturile in Roma sint enorme. Alege mai bine Toscana si vizitezi Sienna, Florenta si Pisa, plus ca ai strandurile de la Via Reggio in apropiere.

Mergi la inceput

Vrei doar Venetia? Atunci stai in Chioggia, un orasel suberb de vacanta care are un litoral frumos si un oras vechi minunat si de acolo faci excursii in Venetia cu vaporasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminiss spune:

eu am fost si in sud si in nord, insa cel mai mult mi-a placut sudul italiei, napoli si imprejurimile, nu am ajuns la insula di capri caci era iarna, dar cred ca este superb. sudul este mai romantic, mai artistic, mai "pastelat" sa zic asa, cu toate ca oamenii s-ar putea sa nu-ti placa fiind mai putin "cizelati" ca cei din nord. dar fi restul sunt frumoase, roma, venezia, firenze, la milano te-as sfatui sa nu te duci, nu ai ce vedea decat Duomul care si ala cred ca este in reconstructie si acum (cel putin in septembrie era).
Succes si vacanta frumoasa....
ce dor imi e si mie de o "vacanta la roma"...
va pup pe toate,
lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Noi am fost acum 2 ani si am stat tot vreo 2 sapatamani. Am stat 5 zile in Venetia si restul in Roma.
Si eu zic sa nu ratezi Roma si e bine sa stai macar vreo 6 zile, este foarte mult de vizitat. Vaticanul este inchis pe 15 august. E bine sa ai niste pantaloni lungi si un tricou cu maneci la tine ca sa poti intra in biserica si Vatican, ar fi mare pacat sa nu poti vizita Vaticanul. La Vatican am vazut persoane si in bermude dar in in biserica nu dadeau voie nici macar barbatilor in bermude.
Noi am stat in camping si am fost foarte multumiti.
Manu

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Venetia este superba! Parintii mei au fost acolo, doar 2 zile, dar au venit cu niste pozeee......
Eu doar am trecut pe acolo (2 ore) si mi-a placut!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Daca vi din est nu uita:Trieste, Venezia, Rimini, Ancona, dupa aceea toata Toscana (nu uita Firenze [ care dupa parerea mea este cel mai frumos oras), cobori la Roma si dupa aceea mergi spre sud sau poti lua bacul si merge in Sardegna care este minunata.
Toata afacerea, daca nu sunteti foarte pretentiosi, va va costa, in afara transportului, in jur de 2000 euro.
Va doresc o vacanta placuta.

Mergi la inceput